Pitanje, kako naslov kaže, je u vezi scootera...iako sam freak za auta, nisam nikada imao priliku da imam motor, tako da i vrlo malo znam o njima...razmišljao sam malo o scooteru za proljetne dane (znam da će mnogi reć da scooter nije motor), ali ja bi tražio nešto samo za "po gradu" i da je u dobrom stanju, tj. da nije neko kinesko smeće. Pa eto, ako može kakav savjet, šta da gledam, do kolko para bi se mogao naći pristojna vozilica itd. Hvala puno
Scooter
-
Frutek
#1 Scooter
Pozdrav raja,
Pitanje, kako naslov kaže, je u vezi scootera...iako sam freak za auta, nisam nikada imao priliku da imam motor, tako da i vrlo malo znam o njima...razmišljao sam malo o scooteru za proljetne dane (znam da će mnogi reć da scooter nije motor), ali ja bi tražio nešto samo za "po gradu" i da je u dobrom stanju, tj. da nije neko kinesko smeće. Pa eto, ako može kakav savjet, šta da gledam, do kolko para bi se mogao naći pristojna vozilica itd. Hvala puno
-
zemo_online
Ne kontam se mnogo u scootere ali znam da je zdravije bicikl za voziti.
- phil manzanera
Jedini pravi scooter je Vespa, sve ostalo je........ovo je najiskrenija preporuka, jedino Vespa ima "dušu"....

- interface
k'o sto kazes scooter nije motor. dje motor moze imat' tockove od civara 
ovi ispod 4 milje su smece. bolji su preko 4 milje i gotovo obavezno s kubikazom za koju ti treba a kategorija.
bolja opcija ti je onda izabrat kakvu polovnu krosu. em je bezbjedniji, em kosta isto, em je motor
ovi ispod 4 milje su smece. bolji su preko 4 milje i gotovo obavezno s kubikazom za koju ti treba a kategorija.
bolja opcija ti je onda izabrat kakvu polovnu krosu. em je bezbjedniji, em kosta isto, em je motor
-
MirzaK
B1 kategorija ti pokriva do 50cc i dobijes je u paketu uz BFrutek wrote:Ja mislim da B-kategorija pokriva scooter, za pravi motor bi trebalo položit za "A"...valjda je tako
A1 kategorija ti je od 50-125cc, preko 125cc A, ne vem ti po novom jel' se sad to polaže odvojeno, okreni neku autoškolu pa provjeri
-
black_noke
#10 Re: Scooter
znaci treba B dozvola da bi se vozio skuter do 50 ccm? i ja sam htio uzimati neki sad za ljeta ali ove cijene sto vi spominjete gore su prevelike 
-
black_noke
#11 Re: Scooter
i usput je li neko prodaje neki motor/skuter do 50 ccm??