SCnet

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
petarpp

#301 Re: SCnet

Post by petarpp »

1)Laz za broj clanova,
2)laz za eps,
3)laz da su kaparisane pare i dalje moje pare(one se dele u piramidu ljudima iznad),
4)laze se i krije za kriminalno poreklo scneta( od gema i scienneta i lyonesa),
5)lazete da instruktori pomazu novim clanovima da se obogate i zapocnu biznis (pomazu tako sto od 1400 evra kapare svakog dovedenog instruktor uzme 500 evra, a ostalo ide u piramidu iznad, odnosno vlasnicima scneta u dzep),
6)lagali su da kaparisano potrrosacko pravo moze da se proda,
7)laz da scnet ima ugovore sa firmama partnerima(niko od ozbiljnih firmi u Srbiji nije cuoo za scnet, kao ni policija ni 99.99 ljudi, a scnet PREPRODAJE VAUCERE tih giganata koje svako moze da uzme i bez scneta za pare unapred pod istim uslovima za pare unapred,
8)lazete u samom imenu firme. Zovete se udruzenje potrosaca, a vi ste investiciona piramida. Mrzi me vise da nabrajam lazi scneta. Tome nema kraja. Garant da niste kriminalci je to kazete da ste registrovani u Nemackoj. Mozete da govorite i da ste registrovani na Marsu posto to niko ne moze da proveri. Garant vase legalnosti u Srbiji je bio eps. Od epsa sam dobio pismeni odgovor da NE POSTOJI NIKAKAV UGOVOR SA SCNETOM.
9) Scnet ne proizvodi nista a PRODAJE MAGLU. Na pitanja odgovarate pitanjem. Znam da od tebe necu ni jedan odgovor da cujem.
Mene je uveo u ovu sektu drug koji je u scnetu od 2010. I dalje je bez dinara, posla i psihicki je lose. Nije on jedini covek kome je vasa sekta isprala mozaj i unistila zivot.
petarpp

#302 Re: SCnet

Post by petarpp »

Hahaha..Opet moram da se nasmejem tvom komentaru. Mene da ne privede policija za kaljanje ugleda bivsih robijasa. Saznace ceo Balkan za scnet, znas kad? Na isti nacin kao i za GEM. Kada ih ponovo uhapse i osude. Ko je prevaren neka se javi u emisiju potrosacki savetnik. Prikazuje se na rts-u. Moze da svedoci anonimno, pod zastitom, kao u hagu. Hoce ljudi da snime emisiju, ali uz svedocenje zrtve. Mozete da ih kontaktirate na mail i dace vam kontakt telefon. Na tom sajtu ima forum sa puno video materijala o scnet prevari.
joma64

#303 Re: SCnet

Post by joma64 »

petarpp wrote:1)Laz za broj clanova,
2)laz za eps,
3)laz da su kaparisane pare i dalje moje pare(one se dele u piramidu ljudima iznad),
4)laze se i krije za kriminalno poreklo scneta( od gema i scienneta i lyonesa),
5)lazete da instruktori pomazu novim clanovima da se obogate i zapocnu biznis (pomazu tako sto od 1400 evra kapare svakog dovedenog instruktor uzme 500 evra, a ostalo ide u piramidu iznad, odnosno vlasnicima scneta u dzep),
6)lagali su da kaparisano potrrosacko pravo moze da se proda,
7)laz da scnet ima ugovore sa firmama partnerima(niko od ozbiljnih firmi u Srbiji nije cuoo za scnet, kao ni policija ni 99.99 ljudi, a scnet PREPRODAJE VAUCERE tih giganata koje svako moze da uzme i bez scneta za pare unapred pod istim uslovima za pare unapred,
8)lazete u samom imenu firme. Zovete se udruzenje potrosaca, a vi ste investiciona piramida. Mrzi me vise da nabrajam lazi scneta. Tome nema kraja. Garant da niste kriminalci je to kazete da ste registrovani u Nemackoj. Mozete da govorite i da ste registrovani na Marsu posto to niko ne moze da proveri. Garant vase legalnosti u Srbiji je bio eps. Od epsa sam dobio pismeni odgovor da NE POSTOJI NIKAKAV UGOVOR SA SCNETOM.
9) Scnet ne proizvodi nista a PRODAJE MAGLU. Na pitanja odgovarate pitanjem. Znam da od tebe necu ni jedan odgovor da cujem.
Mene je uveo u ovu sektu drug koji je u scnetu od 2010. I dalje je bez dinara, posla i psihicki je lose. Nije on jedini covek kome je vasa sekta isprala mozaj i unistila zivot.
Sve si u pravu što kazeš al samo za sebe ...Od 2010 do danas nisi skontao sistem i da se prilagodiš što tebi odgovara u sistemu...Jako.jako.tuzno...i ako nisi znao u svakoj drzavi je SCnet posebno dd i ljudi iz tih drzava odgovaraju za rad SCneta u toj drzavi...i svi rade po istom sistemu ...Poslije tolko vremena ti neznaš da je to broj članova u svim drzavama...267o71 trenutno kad ovo pišem...
petarpp

#304 Re: SCnet

Post by petarpp »

Ja sam odlicno skontao, a ti nista ne demantujes jer je sve istina. Znam da je to broj za ceo svet. 2010 godine je navodno bilo 50 000 clanova pa 2011. 100 000 pa. 2012. 150 000, 2013. Preko 200 000 i u 2014 navodnih 267 000. U proseku, od osnivanja do sad, svaki dan po 100-130 ljudi. Pitanje: kako je logicno da se od prvog dana do danas, U CELOM SVETU, dnevno registruje po 100 ljudi? To znaci da je prve godine( 2010) svako u uclanjivao hiljade ljudi, a ove 2014 svako u proseku po 0.2 coveka za godinu dana. To je ta BESKONACNA binarka. Lazu za broj da bi sto duze uzimali kapare.Svaku navedenu cifru je objavio poglavar Scneta Robert na video seansama. Daj neki odgovor, cinjenicu,podatak. Na tim silnim seminarima se uce razne tehnike lako da se ma upulise novim clanovima i na brzinu izvuce sto vise para. Tu jesu vrlo vesti i ne bi ste verovali
petarpp

#305 Re: SCnet

Post by petarpp »

Za scnet je uspeh da u jednom Beogradu, Budimpesti i Bukurestu skupi sa ulice po 100 - 150 ljudi na drzavnim seminarima,da im i to naplate. Pa to su gradovi sa preko 2 miliona ljudi. Jos dovlace clanove iz unutrasnjosti. Kakve lutke pominjes. Pa vi sa tolikim brojem clanova minimum sava centar treba da napunite a da razmisljate o areni. Cak se skupi cela bivsa Jugslavija prevaranata, nema vas vise od 150. Samo su Slovenci pametni pa ih jos nema. Imate slike na facebook profilu Roberta Pausica koliko su poseceni seminari(seanse) osnivaca tog SVETSKOG BIZNISA. Imate i slike sa praznim salama od 15 ljudi. Pa i ja se jos vodim kao vas clan, a pljujem vas.Ljude je sramota da budu vidjeni sa vama. Evo u Srbiji vas nema nigde po forumima pa sam se uklhucio u vas forum.
Sakrili se u
misiju rupu. Imate jezgro od 100 prevaranata koji znaju sta rade. Ostalo su zrtve i ovce za sisanje.
joma64

#306 Re: SCnet

Post by joma64 »

petarpp wrote:Ja sam odlicno skontao, a ti nista ne demantujes jer je sve istina. Znam da je to broj za ceo svet. 2010 godine je navodno bilo 50 000 clanova pa 2011. 100 000 pa. 2012. 150 000, 2013. Preko 200 000 i u 2014 navodnih 267 000. U proseku, od osnivanja do sad, svaki dan po 100-130 ljudi. Pitanje: kako je logicno da se od prvog dana do danas, U CELOM SVETU, dnevno registruje po 100 ljudi? To znaci da je prve godine( 2010) svako u uclanjivao hiljade ljudi, a ove 2014 svako u proseku po 0.2 coveka za godinu dana. To je ta BESKONACNA binarka. Lazu za broj da bi sto duze uzimali kapare.Svaku navedenu cifru je objavio poglavar Scneta Robert na video seansama. Daj neki odgovor, cinjenicu,podatak. Na tim silnim seminarima se uce razne tehnike lako da se ma upulise novim clanovima i na brzinu izvuce sto vise para. Tu jesu vrlo vesti i ne bi ste verovali
Toliko vremena sa SCnetom a još u prvom razredu .školovaćeš se .ima vremena...Ovo je broj članova .a binarka je nešto drugo i nelupaj ako neznaš...Mozeš registrovat koliko hoćeš članova koji su sano potrošači i nisu ništa uplatili,tj kaparisali i normalno kad zarade 50e mogu ući u binarku i zaradjivati iz binarke...Ti razmišljaš o nebitnim stvarima .broju članova .svakog sata,dana,godine...Šta misliš koliko će se dnevno registrovat članova ako se nap.otvori SCnet u Kini ,dzaba ti tvoje statistike,teorije i tvoje mišljenje...To niko pametan nemoze ni pretpostaviti...
addem

#307 Re: SCnet

Post by addem »

Meni se cini da ce dosta njih zbog ovih kapara u zatvoru zavrsiti. Kad balon stane i pocne da se ispuhuje.
joma64

#308 Re: SCnet

Post by joma64 »

Pet do trinest wrote:Kakvoj kini pa to jedino na nasim prostorima moze opstat,donekle,mada i to kazu samo 5% ljudi se moze tim bavit,sto li boze,pa zato sto nema vise naivaca koji ce okolo lozit raju da se uclane i kaparisu....
Tu da mozes napredovat bez te famozne kapare mozda bi covjek rekao da je ok, ovako imalo pamet covjek ce skontat o cemu se tu zapravo radi....
Moze .bez marke ,al dobro prouči sistem i vidi mozeš li se prilagoditi ovom sistemu ...Sve zavisi od čovjeka do čovjeka,evo npr moj brat nije ni za kakav biznis,nikad nije zaradio ni marke nekom prodajom,preprodajom i sl Ako čovjeka to interesuje on mora da ocjeni jel nešto za njega ili nije...
petarpp

#309 Re: SCnet

Post by petarpp »

Besplatna varijanta je da kupis vaucer,npr. 1000 evra(pare unapred). Za to uvek dobijas 1 posto popusta(5 ili 50 posto nebitno). Tebi ostaje 10 evra(bez poreza od 40 %).Sve ostalo ide ljudima koji su te doveli u scnet i scnetu 1 posto. To nije stimulans za udruzenje potrosaca vec za piramidu. Evo primer na 10 posto popusta. 6 posto akumulacije ti nista ne znace BEZ TVOJE PIRAMIDE. Znaci kupis vaucer za 1000 evra i dobijes popust od 6 evra sa porezom.
petarpp

#310 Re: SCnet

Post by petarpp »

A evo BIZNIS VARIJANTE i cuvene 4 dubine:ja uplatim biznis model(1400 evrakoje dele ljudi koji su me doveli(moj instruktor dobija od mene 500 evra, a ostatak ide ko je njega doveo, tj. osnivacima s neta). Oni mene uce GENIJALNOM BIZNISU. Da ja to isto radim na sledeci nacin. Nadjem 10 ljudi koji ce da nadju 100 ljudi a oni 1000 pa tih 1000 nadje 10 0000. I ja sam bogat covek. A da malo produzim niz za ove mucenile u cetvrtoj dubini:
10
100
1000
10 000
idemo jos samo malo
100 000
1000 000
10 000 000
100 000 000 ljudi!!!!!!!!!!!
PA ZA VAS JE KINA MALA
joma64

#311 Re: SCnet

Post by joma64 »

petarpp wrote:Za scnet je uspeh da u jednom Beogradu, Budimpesti i Bukurestu skupi sa ulice po 100 - 150 ljudi na drzavnim seminarima,da im i to naplate. Pa to su gradovi sa preko 2 miliona ljudi. Jos dovlace clanove iz unutrasnjosti. Kakve lutke pominjes. Pa vi sa tolikim brojem clanova minimum sava centar treba da napunite a da razmisljate o areni. Cak se skupi cela bivsa Jugslavija prevaranata, nema vas vise od 150. Samo su Slovenci pametni pa ih jos nema. Imate slike na facebook profilu Roberta Pausica koliko su poseceni seminari(seanse) osnivaca tog SVETSKOG BIZNISA. Imate i slike sa praznim salama od 15 ljudi. Pa i ja se jos vodim kao vas clan, a pljujem vas.Ljude je sramota da budu vidjeni sa vama. Evo u Srbiji vas nema nigde po forumima pa sam se uklhucio u vas forum.
Sakrili se u
misiju rupu. Imate jezgro od 100 prevaranata koji znaju sta rade. Ostalo su zrtve i ovce za sisanje.
Organizuj antiSCnet semjnar pa da vidimo koliko vas ima ,,,Mozda oborite rekord Arene ali vama će seminari biti besplatni jer vi ćete dobijati sale i hotele besplatno...Nisi interesantan u Srbiji .niko te ne šljivi...
joma64

#312 Re: SCnet

Post by joma64 »

petarpp wrote:A evo BIZNIS VARIJANTE i cuvene 4 dubine:ja uplatim biznis model(1400 evrakoje dele ljudi koji su me doveli(moj instruktor dobija od mene 500 evra, a ostatak ide ko je njega doveo, tj. osnivacima s neta). Oni mene uce GENIJALNOM BIZNISU. Da ja to isto radim na sledeci nacin. Nadjem 10 ljudi koji ce da nadju 100 ljudi a oni 1000 pa tih 1000 nadje 10 0000. I ja sam bogat covek. A da malo produzim niz za ove mucenile u cetvrtoj dubini:
10
100
1000
10 000
idemo jos samo malo
100 000
1000 000
10 000 000
100 000 000 ljudi!!!!!!!!!!!
PA ZA VAS JE KINA MALA
Ponovo pade na popravnom,opet prvi razred ili je do instruktora il nećeš da učiš...
El_comadante

#313 Re: SCnet

Post by El_comadante »

čitam ove druge forume što sdu ovde stavljeni linkovi i vim na onom jednom da su haman svi vodći ljudi scneta bili u sceinet ili kako se več piše iz madjarske koji je razbijen i ugašen a gazda Madjar završio u zatvoru. toliko o tome
petarpp

#314 Re: SCnet

Post by petarpp »

Na svako pitanje, cinjenicu i optuzbu odgovor je ti ne razumes i vrati se u prvi razred. To su metodi manipulacije
1)skretanje sa pitanja i izbegavanja odgovora
2)na pitanje se odgovara pitanjem
3)ti nisi dobro razumeo
4)slede uvrede
5)bezanje-6 meseci vas nema na svim forumima o scnet-u u Srbiji.

Na 5 foruma u Srbiji nisam dobio ni jedan odgovor jer scnet NIJE UDRUZENJE POTROSACA. Reci Roberta Pausica 2013g.:
Scnet preko 200 000 registrovanih, a NULA DOBRIH POTROSACA. Ima snimak gde to govori. Njima trebaju samo BIZNISMENI SA KAPARAMA(ovce za sisanje).
Nemoj vise da pricas bajke o potrosackoj varijanti gde moras da kupujes vaucere ( pare unapred) za 0.6 posto zarade(sa porezom, a bez poreza 1%), a sve ostalo ide ljudima koji su te doveli(nebitno, da li je popust 5 ili 50 posto). Zaboravio sam da i Scnet uzima 1 posto. Tvoje je da napravis svoju piramidu koja ce da trosi za tebe.
Znam da neces da odgovoris. Ovo pise i na zvanicnom sajtu Scnet-a. Isti ovi sabloni sto me vracas u prvi razred.
Sta vas uce na tim seminarima? Sta je vas posao?
petarpp

#315 Re: SCnet

Post by petarpp »

Vi hvatate ljude na brzinu. Ima video trening Roberta SKLAPANJE POSLA ZA 48 SATI. A ja kazem sisanje ovce za 48 H. Robert kaze ovim recima: odes kod prijatelja, ispricas mu pricu(bajku o scnetu), NE TREBA SVE DA ZNA, ODLUKA O UPLATI KAPARE(50 do 1400 evra). ZA DVA DANA. Znaju oni odlicno sta rade. Cak savetuju ljudima da DIGNU KREDIT ZA KAPARU OD 6 POSTO buduce kupovine. Kapara se ne vraca ako ne potrosis ovih 94 posto a kredit mora sa kamatom. Stvarno GENIJALNO kako Robert voli da kaze za svoj sistem.
joma64

#316 Re: SCnet

Post by joma64 »

El_comadante wrote:čitam ove druge forume što sdu ovde stavljeni linkovi i vim na onom jednom da su haman svi vodći ljudi scneta bili u sceinet ili kako se več piše iz madjarske koji je razbijen i ugašen a gazda Madjar završio u zatvoru. toliko o tome
Svi koji neplaćaju porez i treba da odgovaraju ...Pametni se uče na tudjim greškama...I moj bivši gazda je prije 15 god odgovarao za poreznu utaju .pa po toj logici nebi smio ni ja više biti trgovac...Mozda trebam biti moler,ginekolog...Malo logike ljudi...
joma64

#317 Re: SCnet

Post by joma64 »

petarpp wrote:Na svako pitanje, cinjenicu i optuzbu odgovor je ti ne razumes i vrati se u prvi razred. To su metodi manipulacije
1)skretanje sa pitanja i izbegavanja odgovora
2)na pitanje se odgovara pitanjem
3)ti nisi dobro razumeo
4)slede uvrede
5)bezanje-6 meseci vas nema na svim forumima o scnet-u u Srbiji.

Na 5 foruma u Srbiji nisam dobio ni jedan odgovor jer scnet NIJE UDRUZENJE POTROSACA. Reci Roberta Pausica 2013g.:
Scnet preko 200 000 registrovanih, a NULA DOBRIH POTROSACA. Ima snimak gde to govori. Njima trebaju samo BIZNISMENI SA KAPARAMA(ovce za sisanje).
Nemoj vise da pricas bajke o potrosackoj varijanti gde moras da kupujes vaucere ( pare unapred) za 0.6 posto zarade(sa porezom, a bez poreza 1%), a sve ostalo ide ljudima koji su te doveli(nebitno, da li je popust 5 ili 50 posto). Zaboravio sam da i Scnet uzima 1 posto. Tvoje je da napravis svoju piramidu koja ce da trosi za tebe.
Znam da neces da odgovoris. Ovo pise i na zvanicnom sajtu Scnet-a. Isti ovi sabloni sto me vracas u prvi razred.
Sta vas uce na tim seminarima? Sta je vas posao?
Ma,jok trebalo bi ti dati jedno 1000e ,il koliko ti treba vaučera besplatno pa kad potrošiš, pa pojedeš ,pa se ti smiluješ da vratiš ...gdje to ima da i ja uzmem...Kupuješ vaučere˙( pare unapred)...tvoje riječi..tuzno..
petarpp

#318 Re: SCnet

Post by petarpp »

Scnet preprodaje vaucere velikih firmi.
Evo primer mog drugara za samo potrosacku varijantu koju ti forsiras Joma:
Moj drug je samo registrovan clan, bez uplate kapare ili clanova na svoje ime. Interesuje ga samo NJEGOVA POTROSNJA I NJEGOV POPUST u okviru scnet-a, bez sirenja mreze.
Kupio je plazma televizor za 1000 evra, a popust je 10 posto (100 evra).
Taj popust podeljen je na sledeci nacin:
1)60 evra se akumulira za prava na zaradu. Tim parama se isplacuje binarka, ljudima iznad njega. Da bi zaradio, mora da uclanjuje nove ljude, a on to ne zeli. Akumulacija je bezvredna BEZ SVOJE MREZE. Od njihove potrosnje bi i on zaradjivao.
2)20 evra su uzeli 4 dubine izad njega(po 5 evra svako),
3)10 evra je uzeo scnet,
4)njemu je od 100 evra popusta ostalo 10 evra.
5)Ni tih 10 evra ne moze da podigne, navodno zbog poreza od 40 posto.
Potrosacka varijanta je da on potrosi 1000 evra, a dobije popust 6 evra. 90 evra dobijaju neki drugi. Cak i scnet dobija vise nego POTROSAC. GENIJALNO!!!!!
Svako ko je kupovao preko scnet-a zna da su ovo cinjenice.
petarpp

#319 Re: SCnet

Post by petarpp »

Scnet preprodaje vaucere velikih firmi.
Moj drug je samo registrovan clan, bez uplate kapare ili clanova na svoje ime. Interesuje ga samo NJEGOVA POTROSNJA I NJEGOV POPUST u okviru scnet-a, bez sirenja mreze.
1)60 evra se akumulira za prava na zaradu. Tim parama se isplacuje binarka, ljudima iznad njega. Da bi zaradio, mora da uclanjuje nove ljude, a on to ne zeli. Akumulacija je bezvredna BEZ SVOJE MREZE. Od njihove potrosnje bi i on zaradjivao.
3)10 evra je uzeo scnet,
Potrosacka varijanta je da on potrosi 1000 evra, a dobije popust 6 evra. 90 evra dobijaju neki drugi. Cak i scnet dobija vise nego POTROSAC. GENIJALNO!!!!!
joma64

#320 Re: SCnet

Post by joma64 »

petarpp wrote:Scnet preprodaje vaucere velikih firmi.
3)10 evra je uzeo scnet,
To je kako ti vidiš stvari... istina je drugačija ...zato su neki vječiti prvačići ... Tih 6% je njegova lična akumulacija tj od 60e dobija 1 PP (50e)i ostaje mu 10e na njegovom računu akumulacija Toj 4 iznad je ta firma prodavač tv dala po 5e .takodje i SCnetu 10e E sad kako ti vidiš mozda bi on bolj pršao bez SCneta ..tuzno...
nemezis

#321 Re: SCnet

Post by nemezis »

Ta akumulacija je "stimulacija" da on uplati i počne uključivati druge.
homar

#322 Re: SCnet

Post by homar »

SCnet je klasična piramida, uvijena u celofan i prodaje se ovcama. Čestitam ljudima koji su argumentovano razotkrili ovu pljačku i prezentiraju je na ovom forumu. Piramide na ovim prostorima postoje, ukoliko se sjećam od 80-tih, gdje je to bila klasična pljačka uplatama preko banaka i pošti a sada je "osavremenjena piramida" koristeći se maksimalno internetom.
Zašto ova piramida najviše napreduje na Balkanu, zato što na Balkanu ima naviše nepismenih i umnih bogalja.
petarpp

#323 Re: SCnet

Post by petarpp »

Citiracu Roberta Pausica, osnivaca i vlasnika scneta: alumulirana potrosacka prava i kaparisana koriste se za isplatu binarke, ljudi koji su nas doveli u scnet. Bez uclanjivanja novih clanova, POTROSACU je bezvredna akumulacija. Ona sluzi da se od tih 50 evra (od jednog prava na zaradu) ,koji .su podeljeni ljudima iznad, napravi 500 evra. Tih 500 evra dobija ako dovede ljude koji ce da kaparisuili(da budu BIZNISMENI(ovcice za sisanje)) 28 pozi ija ili 1400 evra.
Drugi nacin je da dovodi potrosace, koji ce da akumulacijom naprave tih 1400 evra (da potrose 20 000 evra uz popust od 10 posto). Tih 1400 evra su 6 posto kako kazes Joma, NJIHOVE LICNE ALUMULACIJE, od kojih se popunjavaju prava na zaradu ljidi koji su ih doveli(Tzv.BESKONACNA BINARKA)
petarpp

#324 Re: SCnet

Post by petarpp »

U pravu si Joma samo da sam veciti prvak. Treci put polazim u prvi razred, u osnovnoj, srednjoj i sada sam prva godina fakulteta.
petarpp

#325 Re: SCnet

Post by petarpp »

Mozda nisam bio dvojno jasan. Pozicioniranjem sa potrosackim pravom od 50 do 1400 evra u binarci (uplatom ili kroz potrosnju svejedno), ne dobijam nista drugo sem pravo da DOVODIM DRUGE LJUDE i delim njihove kapare i popust sa piramidom iznad. POTROSACU BEZ SVOJE PIRAMIDE NISTA NE ZNACI AKUMULORANIH 6 POSTO POPUSTA. Od 1000 evra kupovine, sa 10 posto popusta, mom drugu je ostalo 6 evra, a 94 su dobili drugi.
TO JE TA POTROSACKA VARIJANTA.
BIZNIS MODEL je poziv da ovcica za sisanje kaparise 1400 evra i KUPI POZICIJE U PIRAMIDI.
Post Reply