SCnet
Moderator: anex
-
mahalas505
#276 Re: SCnet
Halo i jeste pod Eronetom. Kad zovnes podrsku javi se pajdo iz Eroneta.
@uspijeh
Ovo sve pogodnosti sto nabrajas ovdje moze ostvariti svako pravno lice, a u velikoj mjeri i fizicka lica, tako da je suplja da suplja ne moze biti veca.
@uspijeh
Ovo sve pogodnosti sto nabrajas ovdje moze ostvariti svako pravno lice, a u velikoj mjeri i fizicka lica, tako da je suplja da suplja ne moze biti veca.
- addem
#277 Re: SCnet
Evo matematike. Potrosis 100 maraka na energopetrolu dobijes 1 KM. (tacnije na tom nekom fiktivnom racunu koji imas, svakako ne mozes podici tu svoju marku pa da je negdje potrosis). 2KM idu za Scnet od onih tri posto koliko reklamiraju povrat. Dakle treba ti da potrosis 1000 maraka da bi skupio cenera (kojeg ne mozes podici niti koristiti) i onda tog cenera das za ulaz na njihov seminar u Holywoodu. Za veceru treba potrositi dobrih 2500KM. I kaze zaradjuje ili stedi.

- Qler
#278 Re: SCnet
Ja i dalje ne kontam gdje mene licno klempaju? Niko da mi to objasni? Gdje sam JA ovdje donji?
- Qler
#279 Re: SCnet
Svi ti njihovi dani, popusti rade i sa ovim bonovima, regulara. I ja bas nimalo nisam promijenio kupovne navike, tu sam i prije kupovao, sipao gorivo, a za telefon, u pravu si imam jedan telefon sam za eronet i sa njime zovem samo ove u scnetu...
-
El_comadante
#280 Re: SCnet
dijelom netačno. potrošiš 100km tebi se vrača 1KM koju što kažeš nemožeš podići sa tog nekog računa, a ostale 2KM idu ljudima koji su tebe uključili odnosno po pola marke dobija 4 čovjeka koja su iznad tebe u sistemu a SCnet neuzima ništa. tek kad je povrat veći od 5% onda SCnet uzima sebi 1%. ali što kažeš koliko ti para moraš potrošiti da bi osjetio na računu kao neku zarada odnono veći iznos da bi mogao uzeti. npr. 1000KM goriva moraš nasuti da bi mogao platiti ulaz na seminar. to mi i nije neka zaradaaddem wrote:Evo matematike. Potrosis 100 maraka na energopetrolu dobijes 1 KM. (tacnije na tom nekom fiktivnom racunu koji imas, svakako ne mozes podici tu svoju marku pa da je negdje potrosis). 2KM idu za Scnet od onih tri posto koliko reklamiraju povrat. Dakle treba ti da potrosis 1000 maraka da bi skupio cenera (kojeg ne mozes podici niti koristiti) i onda tog cenera das za ulaz na njihov seminar u Holywoodu. Za veceru treba potrositi dobrih 2500KM. I kaze zaradjuje ili stedi.![]()
-
nemezis
#281 Re: SCnet
Ti si kolateralna štetaQler wrote:Ja i dalje ne kontam gdje mene licno klempaju? Niko da mi to objasni? Gdje sam JA ovdje donji?
- addem
#282 Re: SCnet
Pa ti si donji jer nista ne dobivas. Kao dobivas al ne mozes da podignes dok ne potrosis bruku para. Hajde reci ti nama ako si vec korisnik koliko si love digo sa Scnetom? Gdje su te pare sto si ustedio? Kako tocis na energopetrolu? Gdje prvo punis karticu parama? Koliko vremena gubis radeci sve te silne operacije. Helem racunica je sljedeca da bi bez ikakvih ulaganja kao sto si ti zaradio 100 maraka (jer sa tom sumom mozes dobiti kupone u Scnet koje kasnije razmjenjujes za robu u firmama nikako zivu lovu ne zaradjujes) treba da potrosis 10000 maraka na energopetrolu. Eto gdje si ti donji ako to ne vidis onda je ok. Ne vrijedi dalje da pricamo.Qler wrote:Ja i dalje ne kontam gdje mene licno klempaju? Niko da mi to objasni? Gdje sam JA ovdje donji?
- addem
#283 Re: SCnet
Kad sam rekao Scnet mislio sam upravo na te ljude. Poenta je sa Scnet niko ne zaradjuje nikakve pare. Pare zaradjujes sa svojim poslom normalnim. Onda ih trosis preko scneta.El_comadante wrote:dijelom netačno. potrošiš 100km tebi se vrača 1KM koju što kažeš nemožeš podići sa tog nekog računa, a ostale 2KM idu ljudima koji su tebe uključili odnosno po pola marke dobija 4 čovjeka koja su iznad tebe u sistemu a SCnet neuzima ništa. tek kad je povrat veći od 5% onda SCnet uzima sebi 1%. ali što kažeš koliko ti para moraš potrošiti da bi osjetio na računu kao neku zarada odnono veći iznos da bi mogao uzeti. npr. 1000KM goriva moraš nasuti da bi mogao platiti ulaz na seminar. to mi i nije neka zaradaaddem wrote:Evo matematike. Potrosis 100 maraka na energopetrolu dobijes 1 KM. (tacnije na tom nekom fiktivnom racunu koji imas, svakako ne mozes podici tu svoju marku pa da je negdje potrosis). 2KM idu za Scnet od onih tri posto koliko reklamiraju povrat. Dakle treba ti da potrosis 1000 maraka da bi skupio cenera (kojeg ne mozes podici niti koristiti) i onda tog cenera das za ulaz na njihov seminar u Holywoodu. Za veceru treba potrositi dobrih 2500KM. I kaze zaradjuje ili stedi.![]()
-
joma64
#284 Re: SCnet
Ti nemozeš nikada biti donji ...sve što pišu protiv tvojih argumenata nemaju pojma o matematici...Qler wrote:Ja i dalje ne kontam gdje mene licno klempaju? Niko da mi to objasni? Gdje sam JA ovdje donji?
- Qler
#285 Re: SCnet
Evo gdje sam dobar, bar 100KM mjesecno, na telefonu, ostalo ne, vidim problem, skupi se sice, potrosi se da se plati telefon, da se doda na gorivo... U glavnom ja u najgorem slucaju, znaci najgora varijanta mi je da mi je isto kao da nisam u scnetu...
poslano sa moje fax masine koristeci sekretaricu
-
kolektor
#286 Re: SCnet
Vidi ovog padobranca(i to prvi post i bas na ovu temu) i matematike, de nam ti ziv bio malo pojasni kako to da ti treba "tolika" matematika da objasnis nesto sto donosi toliku zaradu? Zar ne bi trebalo da bude toliko ocito? Meni prvo na sto pomislim na SCnet su kuponi ala c+i+t+y deal i slicne karafekejoma64 wrote:Ti nemozeš nikada biti donji ...sve što pišu protiv tvojih argumenata nemaju pojma o matematici...Qler wrote:Ja i dalje ne kontam gdje mene licno klempaju? Niko da mi to objasni? Gdje sam JA ovdje donji?
Ma ne mozes nikako dobar biti, a to za telefon vec je receno da imaju odavno paketi za one koji pricaju puno.Qler wrote:Evo gdje sam dobar, bar 100KM mjesecno, na telefonu, ostalo ne, vidim problem, skupi se sice, potrosi se da se plati telefon, da se doda na gorivo... U glavnom ja u najgorem slucaju, znaci najgora varijanta mi je da mi je isto kao da nisam u scnetu...
-
joma64
#287 Re: SCnet
Postoje termini zarada,na nuli,na gubitku .U ovom slučaju to je zarada a kolika je nisam komentarisao .Neko je zadovoljan sa 1km .drugi sa10km.trećem je milion malo...kolektor wrote:Vidi ovog padobranca(i to prvi post i bas na ovu temu) i matematike, de nam ti ziv bio malo pojasni kako to da ti treba "tolika" matematika da objasnis nesto sto donosi toliku zaradu? Zar ne bi trebalo da bude toliko ocito? Meni prvo na sto pomislim na SCnet su kuponi ala c+i+t+y deal i slicne karafekejoma64 wrote:Ti nemozeš nikada biti donji ...sve što pišu protiv tvojih argumenata nemaju pojma o matematici...Qler wrote:Ja i dalje ne kontam gdje mene licno klempaju? Niko da mi to objasni? Gdje sam JA ovdje donji?. NIsta ti ne mozes vise ustediti sa ovim sr*** od SCneta, a kamoli zaraditi.
Ma ne mozes nikako dobar biti, a to za telefon vec je receno da imaju odavno paketi za one koji pricaju puno.Qler wrote:Evo gdje sam dobar, bar 100KM mjesecno, na telefonu, ostalo ne, vidim problem, skupi se sice, potrosi se da se plati telefon, da se doda na gorivo... U glavnom ja u najgorem slucaju, znaci najgora varijanta mi je da mi je isto kao da nisam u scnetu...
-
petarpp
#288 Re: SCnet
Pa da li je moguce da neko jos brani ovu prevaru. U Srbiji ih nema nigde na forumima. Mnogo su se izblamirali debilnim komenrarima pa ih nigde nema duze vreme. Ali komentari i dalje stoje. Koga detaljnije interesuje da se informise o SCnet prevari to moze da uradi na vise Srpskih foruma i bez registracije: potrosacki savetnik forum-pevare-lyoness scnet. Ima dosta video materijala i konkretnih dokaza o toj piramidslnoj prevari. Udruzili su se osudjivani prevarnti iz GEM COLLECTION Zeljka Jovcic o Nemanja Jovcic, zatim Robert Pasic i drustvo iz Sciennet Madjarske su samo promenili ime jer su im pohapsili sefove i zabranili sciennet. Prekopirali su Austrijski lyoness, koji je takodje pukao i vodi se proces protiv njih u celoj Evropi. Evo dve ocigledne lazi koje svako moze da proveri: 1)Laz je da im EPS(eleltro privreda Srbije)tzv. firma patner. Taj popust od 5 posto ima svakoo ko plati na vreme.Dobio sam odgovor iz EPS-a da ne postoji nikakav ugovor sa scnet- om i da na to nemaju pravo. Eto cime se sluze.2)Oni preprodaju vaucere ozbiljnih firmi. Niko u Srbiji, i u tim firmama nije cuo za scnet
.Kakve firme partneri, kao i sa eps- om, svali gradjanin moze za pare unapred da dobije popust i bez scneta. 3)Nude na seminarima(seansama) SIGURNU ZARADU OD 100 000 evra za 6 meseci svakom ko ne misli svojom glavom, nego radi kako mu se kaze i uplati od 200 do 1400 evra.TO NIJE VIC. POSETITE SAJT POTROSACKI SAVETNIK FORUM- PREVARE i odgledajte zvanican video SCneta. A zovu se UDRUZENJE POTROSACA. PIRAMIDA
.Kakve firme partneri, kao i sa eps- om, svali gradjanin moze za pare unapred da dobije popust i bez scneta. 3)Nude na seminarima(seansama) SIGURNU ZARADU OD 100 000 evra za 6 meseci svakom ko ne misli svojom glavom, nego radi kako mu se kaze i uplati od 200 do 1400 evra.TO NIJE VIC. POSETITE SAJT POTROSACKI SAVETNIK FORUM- PREVARE i odgledajte zvanican video SCneta. A zovu se UDRUZENJE POTROSACA. PIRAMIDA
-
petarpp
#289 Re: SCnet
Da se nadovezem na SIGURNU ZARADU OD 100 000 Evara.Cela ostvarena dobit scneta u 2013 godini (kapare) je 60 miliona dinara ili 512 000 evra. To je 5 puta po 100 000 evra. Sta je sa 266 000 navodno registrovanih clanova?Svako moze da proveri ovaj podatak u APR-u(agenciji privrednih registara). Lucajte samo apr i u pretraga unesite brpj sa zvanicne stranice scnet, pib ili maticni mislim. Oni se predstavljaju kao udruzenje potrosaca,najvece na svetu, najbolje, genijalno, sve u superlativu a imaju 2 zaposlena i vode se kao akcionarsko drustvo. Izvinjavam se za pravopis. Navikavam se na android telefon.
- Qler
#290 Re: SCnet
Pa drug prijavi policiji, nemoj po forumu pricati...
- Qler
#291 Re: SCnet
Ja koliko znam registrovano je dd drustvo...
-
El_comadante
#292 Re: SCnet
koliko god da si ti tu zaradio 4 čovjeka iznad tebe su od tebe zaradili pola od toga svaki. a za dvoje njih i neznaš ko su vrlo vjerovatno, a uzimaju od tebe. i koliko je takvih kao ti i njima se nabere.Qler wrote:Evo gdje sam dobar, bar 100KM mjesecno, na telefonu, ostalo ne, vidim problem, skupi se sice, potrosi se da se plati telefon, da se doda na gorivo... U glavnom ja u najgorem slucaju, znaci najgora varijanta mi je da mi je isto kao da nisam u scnetu...
-
El_comadante
#293 Re: SCnet
vidiš situacija u BiH se Scnet registrovao kao dvije firme to jest jedna u federaciji druga u RS-u i djeluju pravno kao dvije različite firme. zašto neznam.Pet do trinest wrote:Registrovani su i narkomani pa opet drogu dilaju,nista nije nemoguce,jos kod nas pogotovo....
Ima li ih po rs-u ili ih je dodik vamo poćero?Nije valjda da su samo nama vamo dosli pomoc da se izvadimo iz krize
Ko bi reko da nas tako vole,odjednom...
- U_kost
#294 Re: SCnet
Odličan recept za zajebati sva prijateljstva i familijarne, koliko-toliko, pozitivne relacije.
Sve ih treba pozatvarati i dildom u čelo.
Sve ih treba pozatvarati i dildom u čelo.
-
joma64
#295 Re: SCnet
Odu oni pa ih pitaju za dokaze .a oni nemaju .Samo se provale...Mole da ih neprijave za lazne optuzbe.Mogu samo po forumima nekoga optuzivat da je prevarant...Qler wrote:Pa drug prijavi policiji, nemoj po forumu pricati...
-
petarpp
#296 Re: SCnet
trKo ne veruje neka kuca potrosacki savetnik form pa neka udje na stranu prevare. Ima puno video materijala i osecaka iz novina o hapsenjima i osudama 2003,2007 u gem colction i 2009 u sciennetu. Postojo video gde Robert Pausic cas se hvali iskustvvom u zavranjenom sciennet-u, a u sledecem gpvori kako je to najveci skandal ikad vidjen u madjarskoj i da nema veze sa tim. Na istom snimku kasnije se se hvali. sa autom scienneta 2009 pre nego sto su zabranjeni.Sto se policije tice,pa kod nas je Jezdiir Vasiljevic OSLOBODJEN ZBOG APSOLUTNE ZASTARELOSTI. Lo nije cuo za njega,to je ojadio veci deo Srbije unajvecoj bankarskoj piramidalnoj prevari. To je radio u saradnji sa drzavom. Reklamirao se na drzzavnoj trleviziji. Ima cak i pravo na odstetu od preko 150 000 evra za 4.5 godina u pritvoru. Toliko o policiji i pravnoj drzavi u Srbiji. Policija je hapsila ljude iz gem collection(Zeljku i Nemanju Jovcic) koji su danas u samom vrhu scnet-a, OSUDJIVANI na 1.5 godina zatvora a 5 uslovno. Bili su pr ooptuzeni za prevaru od million evra a cela grupa gem za. 27 miliona evra. Sciennet je zabranjen zbog 3,5 miliona evra. Razmislite odakle ti milioni e ra? Sta scnet proizvodi?Posle 5 godina postojanja niko uu Srbiji nije cuo za Scnet. Kakvih 260 000 cla ova
-
petarpp
#297 Re: SCnet
Hahaha... Scnet mene da prijavi za lazne optuzbe. Pa ja sam prevareni clan s net-a. Idi na navede i forum i odgledaj video. Imam poziv vise televizija da svedocim javno o ovoj prevari. Necu da se blamiram da sam imao bilo kakve veze sa ovim lopovima.
-
joma64
#298 Re: SCnet
Tema je Scnet a ne neke jezde .dafine .gemovi .zaboravio si da Maradona nije platio porez i da ništa više u zivotu ne bi smio raditi ha.ha.ha. Sad ćeš reći da Scnet Njemački je prevarantski jer i tamo nema pravne drzave.Čuj u Srbiji niko nije čuo za Scnet .a kako ti saznade ...Da mozda su ono lutke postavili na seminarima....petarpp wrote:trKo ne veruje neka kuca potrosacki savetnik form pa neka udje na stranu prevare. Ima puno video materijala i osecaka iz novina o hapsenjima i osudama 2003,2007 u gem colction i 2009 u sciennetu. Postojo video gde Robert Pausic cas se hvali iskustvvom u zavranjenom sciennet-u, a u sledecem gpvori kako je to najveci skandal ikad vidjen u madjarskoj i da nema veze sa tim. Na istom snimku kasnije se se hvali. sa autom scienneta 2009 pre nego sto su zabranjeni.Sto se policije tice,pa kod nas je Jezdiir Vasiljevic OSLOBODJEN ZBOG APSOLUTNE ZASTARELOSTI. Lo nije cuo za njega,to je ojadio veci deo Srbije unajvecoj bankarskoj piramidalnoj prevari. To je radio u saradnji sa drzavom. Reklamirao se na drzzavnoj trleviziji. Ima cak i pravo na odstetu od preko 150 000 evra za 4.5 godina u pritvoru. Toliko o policiji i pravnoj drzavi u Srbiji. Policija je hapsila ljude iz gem collection(Zeljku i Nemanju Jovcic) koji su danas u samom vrhu scnet-a, OSUDJIVANI na 1.5 godina zatvora a 5 uslovno. Bili su pr ooptuzeni za prevaru od million evra a cela grupa gem za. 27 miliona evra. Sciennet je zabranjen zbog 3,5 miliona evra. Razmislite odakle ti milioni e ra? Sta scnet proizvodi?Posle 5 godina postojanja niko uu Srbiji nije cuo za Scnet. Kakvih 260 000 cla ova
-
petarpp
#299 Re: SCnet
Gazda Jezdu sam pomenuo da bih pokazao da nije nikakva garancija da je neko registrovan legalno u Srbiji. Gem sam pomenuo jer prvpoptzeni i osudjeni clanovi gema (Zeljka i Nemanja Jovcic) sada su u vrhu scneta. Ne mozete da sakrijete kriminalnu proslost. I Robert i Sciennet... Nisu oni pali s marsa. To je tih 20 godina lopovslog iskustva. Da pitam ja tebe nesto, ali da dobijem odgovor, a ne skretanje sa teme. 1)Zasto ste lagali da najveci monopolista u Srbiji(EPS) daje neke popuste scnetu? Elektro privreda Srbije je drzavno preduzece i nema pravo selektivno da deli popuste. 2) Odakle se isplacuje obecanih SIGURNIH 100 000 evra za 6 meseci svakom ko uplati 200 do 1400 evra i rado sta mu vi kazete? Odakle, ako je cep prihod scneta u Srbiji. 512 000 .evra za 2013. god.? Ima zvanican video scneta na pomenutom forumu?
3)Lazete za broj clanova. 2011 ste imali navodno imali par hiljada clanova i svakodnevno se uvecavali za 100- 150 ljiudi u prosku. Sada, 2014 NAVODNO imate 267 000 clanova. I dalje se dnevno uclanjije po 100-150 ljudi. To nije u skladu sa zdravim razumom. I ti branis to?
4)Kako instruktor pomaze meni da se obogatim, ako od 1400 evra moje kapare, on dobija 500? Ja moram to isto da radim mojim. prijateljima? Pa to je vec vidjeno u GEMU. Sve ovo tvrde najvise karijere SCNETA na zvanicnom videu koji mozete pogledato nforumu potrosacki savetnik - prevare... Vi nas ucite da prodajemo svoje prijatelje. To su vasi treninzi i seminari.
3)Lazete za broj clanova. 2011 ste imali navodno imali par hiljada clanova i svakodnevno se uvecavali za 100- 150 ljiudi u prosku. Sada, 2014 NAVODNO imate 267 000 clanova. I dalje se dnevno uclanjije po 100-150 ljudi. To nije u skladu sa zdravim razumom. I ti branis to?
4)Kako instruktor pomaze meni da se obogatim, ako od 1400 evra moje kapare, on dobija 500? Ja moram to isto da radim mojim. prijateljima? Pa to je vec vidjeno u GEMU. Sve ovo tvrde najvise karijere SCNETA na zvanicnom videu koji mozete pogledato nforumu potrosacki savetnik - prevare... Vi nas ucite da prodajemo svoje prijatelje. To su vasi treninzi i seminari.
-
joma64
#300 Re: SCnet
Nisi odgovorio za njemačku i da li su i tamo prevaranti i da nema pravne drzave ...To ćeš sigurno reći i naTV ako budeš imao priliku a to će ti biti jedno od pitanja i onda pazi dobro šta pričaš ...da tebe neoptuze...Popusti u Srbiji me puno neizanimaju 2.3.4 Sve što sam dosad komentarisao se odnosilo na članove kao potrošače.a za one koji su ovo vidjeli kao biznis nemogu satobom...petarpp wrote:Gazda Jezdu sam pomenuo da bih pokazao da nije nikakva garancija da je neko registrovan legalno u Srbiji. Gem sam pomenuo jer prvpoptzeni i osudjeni clanovi gema (Zeljka i Nemanja Jovcic) sada su u vrhu scneta. Ne mozete da sakrijete kriminalnu proslost. I Robert i Sciennet... Nisu oni pali s marsa. To je tih 20 godina lopovslog iskustva. Da pitam ja tebe nesto, ali da dobijem odgovor, a ne skretanje sa teme. 1)Zasto ste lagali da najveci monopolista u Srbiji(EPS) daje neke popuste scnetu? Elektro privreda Srbije je drzavno preduzece i nema pravo selektivno da deli popuste. 2) Odakle se isplacuje obecanih SIGURNIH 100 000 evra za 6 meseci svakom ko uplati 200 do 1400 evra i rado sta mu vi kazete? Odakle, ako je cep prihod scneta u Srbiji. 512 000 .evra za 2013. god.? Ima zvanican video scneta na pomenutom forumu?