Sci-muscle Nitromax kanta - malverzacija?!

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
afterparty

#1 Sci-muscle Nitromax kanta - malverzacija?!

Post by afterparty »

Pozdrav forumaši, moram ovdje da postavim pitanje jer nemam neki kompetentniji forum ili komjuniti gdje bi se mogao obratiti.
Situacija je sljedeća: Kupio/naručio sam ovaj proizvod od Sci-Muscle NITROMAX gainer , kanta od 4 kg , okus čokolada.
Nema potrebe da objašnjavam, oni koji su upućeni znaju o čemu se radi i od njih mi i treba odgovor pomoć/savjet.
Problem je u tome što mi je stigao taj proizvod, sama ambalaža tj kanta je orginalna u to nema dileme.
Medjutim ispod plastičnog poklopca nije bilo nikakve papirne zaštite pričvršćene za rubove kante.Znači pitanje jeste da li je moguće da je u pitanju fabrička greška da na toj kanti nije došla ta papirna zaštita, jer ovako ja mogu poklopac skinuti, izmijeniti sadržaj,i vratiti i izgledat će kao da nije ni otvarano.
To me brine da nije u pitanju neka malverzacija.
Ne bih da govorim gdje sam uzeo, jer su ovo samo pretpostavke, sumnje. Nije dokazano ništa.
Tako da volio bih da mi neko objasni da li je to moguće s obzirom da je u pitanju vrhunski proizvod, da im se tako desi...
Hvala puno!
Lijep pozdrav.
GreenWay

#2 Re: Sci-muscle Nitromax kanta - malverzacija?!

Post by GreenWay »

To si sigurno kupio preko teretana.ba...preporucujem ti da ih zaobidzes, 90% stvari sto tamo procitas je laz i ne kupuj te prozvode jer nisu ni priblizno dobri koliko oni tvrde.
tarikBA

#3 Re: Sci-muscle Nitromax kanta - malverzacija?!

Post by tarikBA »

Izvini sto ti ovo pisem, ali zaje*ao si se momacki... Ja sam im istreso 4 glave na neke suplemente, smio bih se zakleti da je umjesto proteina bio cokoSlino :mrgreen: :dance: :dance: ovako javni teretani.ba :dance:
afterparty

#4 Re: Sci-muscle Nitromax kanta - malverzacija?!

Post by afterparty »

Jeste u pitanju teretana.ba, vidim da nisam jedini koji sumnja. Iskreno uzimo sam par proizvoda npr V-MAX PUMP, i nema price, orginalno pakovanje, suplement strasan bio, znači nije zajeb.
Ali evo 2 proizvoda sumnjam strasno, zapravo nemam sta sumnjat nikakvog efekta nema.
zli_hordas

#5 Re: Sci-muscle Nitromax kanta - malverzacija?!

Post by zli_hordas »

Na vecim kantama kolko znam ne dodze zastitna folija.
Muzikjunki

#6 Re: Sci-muscle Nitromax kanta - malverzacija?!

Post by Muzikjunki »

Mislim da ne dodje ona bijela folija ispod poklopca, ako na to mislis, nego samo poklopac bude onim najlonom pricvrscen za kantu. Medjutim sadrzaj uvijek bude zasticen, na ovaj ili onaj nacin, ne dodje nijedna kanta da se moze tek tako otvoriti. Ako se poklopac mogao normalno odvrnuti, a ni ispod nije bilo one bijele folije, onda nesto nije uredu.
Kako god, teretana.ba do sad za trista proizvodjaca rekla da je najbolji... valjda ko plati njega i reklamiraju i hvale na sva usta. Bolje posjecuj strane forume, zaobidji ove nase.
afterparty

#7 Re: Sci-muscle Nitromax kanta - malverzacija?!

Post by afterparty »

Raspitao sam se, i navodno ne dolazi nikakva zaštita aluminijska, ili papirna ispod poklopca NITROMAX-a od 4 kg koji je kod mene.

Medjutim, opet mi ostaje sumnja jer poklopac se može skinuti i vratiti tako u početno stanje, znači nikakvih folija, nikakvih onih plastikica koje trebaš odlomiti i sličnih stvari. Ne bih da griješim dušu da su me zakinuli i na taj nivo se spustili da mi izmijene sadržaj, nisu valjda cigani takvi, ali ono što je tačno jeste da baš reklamiraju i hvale na sva usta te suplemente koje prodaju.
Istina je zna biti dobrih kao u mom slučaju V-MAX PUMP od phd-a. Kod tog sam osato bez riječi.
Ali ovo sad što reklamiraju sci-muscle uzimao sam testoplex i evo nitromax, iskreno nula boodva za sad.
Još jedan dokaz da hvale suplemente i tako navlače kupce jeste što na njihovom forumu ne možeš komentarisati normalno suplement neki da ti komentar bude odobren. Svaki post na forumu se prvo mora odobriti od strane administratora, i nikad mi do sad nisu odobrili neki komentar gdje blago kritikujem proizvod, ili npr pitam da li treba doći zaštita, već samo odobravaju pozitivne komentare, zbog toga forum pun "prezadovoljnih" korisnika!!
GreenWay

#8 Re: Sci-muscle Nitromax kanta - malverzacija?!

Post by GreenWay »

Samo googlaj sci-muscle...niko za to nije cuo osim nas i susjednih zemalja :-)
moja preporuka ti je da odes na http://www.bodybuilding.com/ tu imas velik izbor suplemenata i komentare ljudi koji su ih probali, pa kad vidis sta ti odgovara odes npr na pik.ba i kupis
afterparty

#9 Re: Sci-muscle Nitromax kanta - malverzacija?!

Post by afterparty »

GreenWay wrote:Samo googlaj sci-muscle...niko za to nije cuo osim nas i susjednih zemalja :-)
moja preporuka ti je da odes na http://www.bodybuilding.com/ tu imas velik izbor suplemenata i komentare ljudi koji su ih probali, pa kad vidis sta ti odgovara odes npr na pik .ba i kupis
Upravu si, skonto sam i to al kasno. Baš sam primjetio da se slabo priča o toj firmi. Prvo što sam vidio da im njihova oficijelna stranica nije odradjena profesionalno, nisam vidio niti jednog komercijalnog klipa na youtube, dok je za phd dosta bolja situacija http://www.youtube.com/watch?v=fvlyMv3NjUc
Hvala na linku. Pozdrav. Sci-muscle zaboravljen. Vjerovatno i teretana.ba.
Pozdrav.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#10 Re: Sci-muscle Nitromax kanta - malverzacija?!

Post by Velkoski »

Teretana.ba i njihovi vanzemaljski suplementi :mrgreen:
mar10

#11 Re: Sci-muscle Nitromax kanta - malverzacija?!

Post by mar10 »

zaobilazi teretana.ba u sirokom luku, hvale samo ono sto oni prodaju a o kvalitetu njihovih suplemenata necu da komentarisem. bodybuilding.com je najveci svjetski online prodavac suplemenata na svijetu, u ponudi imaju skoro 500 razlicitih brendova, ovde mozes vidjeti sve brendove koje zastupaju poredane na listi po popularnosti http://www.bodybuilding.com/store/popular-brands.html
Scimuscle i slicni koji se kod nas prodaju tamo nema na mapi i siguran sam da nece ni biti.
Znam da za ovaj Optimum Nutrition imas prodavnicu u Importane centru i mislim da je optimumnutrition.ba njihov sajt, uzimao sam kod njih Gold i 100% je sve bilo OK.
Takodje imas amino.ba i kod njih sam uzimao ali ja nisam bio zadovoljan jer sam dobio protein kojem je rok upotrebe bio mjesec pred istek. Imas i sportix.ba ali kod njih su cijene paprene...Kupuj provjereno!
Post Reply