Schweinstanger vs Iniesta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BegA_
#2 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Manja ispravka:
Schweinsteiger
Schweinsteiger
- ascari
#3 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Iniesti pomazu Xavi i Messi, tako da osim Spanije i Barcelone on ne bi mogao da igra nigdje drugo! Bolji Schweini!
-
todd_smith
#4 Re: Schweinstanger vs Iniesta
ascari wrote:Iniesti pomazu Xavi i Messi, tako da osim Spanije i Barcelone on ne bi mogao da igra nigdje drugo! Bolji Schweini!
- ascari
#6 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Zaboravih da napisem da je to CINJENICA!todd_smith wrote:ascari wrote:Iniesti pomazu Xavi i Messi, tako da osim Spanije i Barcelone on ne bi mogao da igra nigdje drugo! Bolji Schweini!![]()
![]()
![]()
- Koshpa
#7 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Sta mislis da otvoris jos tema o veznim igracima svih nacija i klubova, da i nemoj zaboravit i ove nase, slobodno stavi Husejinovic vs Zeba neka tema
-
Vertig0
#8 Re: Schweinstanger vs Iniesta
To ti je isto kao oni sto kazu da je lako Messiju jer ima Xavija i Iniestu. E pa ove sezone je sam Ozil imao vise asistencija od Xavija i Inieste zajedno, dok je recimo Xavi asistirao Messiju 3 puta, a Messi Xaviju 4 puta....ascari wrote:Iniesti pomazu Xavi i Messi, tako da osim Spanije i Barcelone on ne bi mogao da igra nigdje drugo! Bolji Schweini!
Znaci ta prica haman pa i nista ne znaci, i po meni se ta dvojica ne mogu porediti.
Iniesta je fantastican.
- agent_zero
#9 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Ovdje nema dileme.
Iniesta pojede Schweinija za sva tri obroka i užine.
Samo nije vam neko poređenje, jer nisu isti tip igrača, niti igraju na istim pozicijama.
Iniesta pojede Schweinija za sva tri obroka i užine.
Samo nije vam neko poređenje, jer nisu isti tip igrača, niti igraju na istim pozicijama.
- Arteta
#10 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Sad ce Barcelonini fanatici da kazu kako je iniesta bolji jer sam nosi igru Barcelone i da ga treba proglasiti za najboljeg igraca svijeta
Salu na stranu,Iniesta u ovom slucaju je bolji od Švajnija jer ovaj barem po meni je bio jedan od najlosijih igraca Bayerna u pocetnom sastava,puno je grijesio sa pasovima,dok je u reprezentaciji odlican.
Salu na stranu,Iniesta u ovom slucaju je bolji od Švajnija jer ovaj barem po meni je bio jedan od najlosijih igraca Bayerna u pocetnom sastava,puno je grijesio sa pasovima,dok je u reprezentaciji odlican.
-
Kuvet
#11 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Pa nema dileme, INIESTA!
- jazzer
#12 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Ni Schweinsteiger a ni Iniesta..
Glasam za nju
...kad je vec na temi
Glasam za nju
caros wrote:
- dječak sa šibicama
#13 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Svajnstajger je bio najbolji igrac Grcke u cetvrtfinalu, a to ne moze svako!!!
- Muhamed Đakmić
#14 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Fakat je Schweinsteiger katastrofa na ovom Euru i generalno nije u formi, dok Iniesta igra haman k'o Zizou. Simpatičnija je i meni Njemačka od Španije, ali malo realnosti ne bi bilo na odmet. Iniesta je za mene najbolji i najkompletniji veznjak na svijetu, Schweini je u ovom trenutku ispod Khedire.
- ascari
#15 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Ovaj Silva pravi Barcin fanatik!Arteta wrote:Sad ce Barcelonini fanatici da kazu kako je iniesta bolji jer sam nosi igru Barcelone i da ga treba proglasiti za najboljeg igraca svijeta![]()
Silva: "Mediji uglavnom govore o Messiju i Ronaldu i o tome ko je bolji od njih dvojice. Za mene, broj jedan u svijetu je Iniesta, zbog toga što na terenu radi mnogo teže stvari. Andres je mađioničar sa loptom i odlična osoba, najvažniji igrač reprezentacije."
- Arteta
#16 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Koliko sam dobro razumio,Schweinsteiger je drugi najbolje ocijenjeni igrac na EURU poslije Inieste.dječak sa šibicama wrote:Svajnstajger je bio najbolji igrac Grcke u cetvrtfinalu, a to ne moze svako!!!
Tako da je dobro ovo poredjenje iako je po meni Iniesta daleko bolji igrac.
- Arteta
#17 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Eto,i Iniesta je sad najbolji na svijetu,to nisu samo Xavi i Messi.ascari wrote:Ovaj Silva pravi Barcin fanatik!Arteta wrote:Sad ce Barcelonini fanatici da kazu kako je iniesta bolji jer sam nosi igru Barcelone i da ga treba proglasiti za najboljeg igraca svijeta
Silva: "Mediji uglavnom govore o Messiju i Ronaldu i o tome ko je bolji od njih dvojice. Za mene, broj jedan u svijetu je Iniesta, zbog toga što na terenu radi mnogo teže stvari. Andres je mađioničar sa loptom i odlična osoba, najvažniji igrač reprezentacije."
- Arteta
#18 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Khedira u Njemackom timu radi ogroman posao na sredini terena.Sarajevo1946 wrote:Fakat je Schweinsteiger katastrofa na ovom Euru i generalno nije u formi, dok Iniesta igra haman k'o Zizou. Simpatičnija je i meni Njemačka od Španije, ali malo realnosti ne bi bilo na odmet. Iniesta je za mene najbolji i najkompletniji veznjak na svijetu, Schweini je u ovom trenutku ispod Khedire.
Po meni je najvise pokazao na ovom Euru u Njemackoj reprezentaciji.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#19 Re: Schweinstanger vs Iniesta
http://www.pown.it/3209ascari wrote:Iniesti pomazu Xavi i Messi, tako da osim Spanije i Barcelone on ne bi mogao da igra nigdje drugo! Bolji Schweini!
- ultima_palabra
#21 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Troll thread... mogli ste postaviti i Zidane vs. Effenberg 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#22 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Zeba vs Husejinovicultima_palabra wrote:Troll thread... mogli ste postaviti i Zidane vs. Effenberg
- dječak sa šibicama
#23 Re: Schweinstanger vs Iniesta
1919 wrote:INIESTAAA!

zatvatraj temu
- Romanista 101%
- Charuga
- Globalni moderator
#25 Re: Schweinstanger vs Iniesta
Idrize, tebi izgleda bas dosadno pa krenuo sa otvaranjem tema onaj vs onaj. O ovoj dvojici sa ove teme mozete nastaviti na temi o EP, a o onoj nasoj dvojici na temi o PL BiH, pa necemo za svakog igraca otvarati temu.