SCG ispala!
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Duh bez sjekire
Davy Crockett wrote:@ No comment
Vidi se da nemaš pojma.
Ti zlatni juniori igraju uglavnom u domaćim klubovima u kojima nema ni približno stranaca koliko u klubovima iz okruženja. Sada je sve izjednačeno što ne mora značiti da će tako i ostati. Dno smo definitivno dotakli uzdizanje iz pepela i te kako je moguće. Stanje se menja. Sada dominiraju neki drugi timovi sutra drugi i tako u krug. Nikad ne reci nikad. Opet ćemo mi biti u samom vrhu svetske košarke. Doći će ponovo to vreme. USA npr. dominiraju u svetu pa padnu pa opet se poboljšaju i tako u krug. Budi siguran da ćemo opet imati igrače kalibra Saše Đorđevića, Žarka Paspalja, Vlade Divca, Dejana Bodiroge, Željka Rebrače. Sada imamo Radmanovića i Miličića koji je igrač i po.
Što se tiče daljeg toka takmičenja voleo bih videti finale Lietuva- Slovenija.
Hahahaaha
Donji ste od danas pa zauvijek.
Uljepsali su mi dan.
-
List
lavicas wrote:Kakvi su to ljudi koji se raduju tudjoj nesreci?
Super, navijali ste za Francusku i pobijedili su! Svaka im cast! Radujte se onda zbog nje! Ali ne, vi se radujete (cast izuzecima) sto je neka SCG ispala!! Jednostavno ne mogu da rezonujem da postoje takva razmisljanja!!!
I sto se tice tih navijaca iz Doboja, Mrkonjica,... Ljudi se ne osjecaju nista prema BiH iako su njeni gradjani i zive u njoj. To im je prebivaliste (da ne kazem fizicko prebivaliste), a srce im je sa njihovim narodom!!! Nema tu nikakve mudrosti!!! Pozz
- daduli_sa
"...Odmah posle utakmice između košarkaških reprezentacija Srbije i Crne Gore i Francuske, u kojoj je Francuska pobedila 74:71, došlo je do tuce u svlačionici reprezentacije SCG u kojoj je ucestvovalo
nekoliko igrača. Među najratobornijima bili su Rakočević i Jarić, prenosi B92. U autobusu reprezentacije, koji je trebalo da vrati igrače iz Novog Sada u Beograd, našli su se samo Šćepanović, Radmanović i jedan član stručnog štaba..."
http://www.virtualno.com/modules.php?na ... le&sid=691
Je li ono neko rece da ne moze biti goreg od onoga kako jeste?! Kao sto se vidi - moze, moze...
Daleko je jos dno... ali na vidiku...
nekoliko igrača. Među najratobornijima bili su Rakočević i Jarić, prenosi B92. U autobusu reprezentacije, koji je trebalo da vrati igrače iz Novog Sada u Beograd, našli su se samo Šćepanović, Radmanović i jedan član stručnog štaba..."
Je li ono neko rece da ne moze biti goreg od onoga kako jeste?! Kao sto se vidi - moze, moze...
-
No_Comment
Ma potukli se Srbi protiv Crnogoraca...Jaric(Srbin)a Rakocevic (Crnogorac) vrijeme je da se razdvoje...tj da se naprave od ove SER I MO dvije drzave i dvije reprezentacije...i mirna Bosna...daduli_sa wrote:"...Odmah posle utakmice između košarkaških reprezentacija Srbije i Crne Gore i Francuske, u kojoj je Francuska pobedila 74:71, došlo je do tuce u svlačionici reprezentacije SCG u kojoj je ucestvovalo
Je li ono neko rece da ne moze biti goreg od onoga kako jeste?! Kao sto se vidi - moze, moze...Daleko je jos dno... ali na vidiku...
-
zico
A gdje sam ja spominjao njegovu nacionalnost.Zar je to uopce bitno.
..i to znaci da je hrvat cistokrvni?
i ciro se rodio u travniku, pa je najveci hrvat i obozavatelj lika i djela zloglasnog doktora..
a po nekoj tvojoj logici bi trebo da je u najmanju ruku selektor BiH..
Svi smo mi odnekud dosli tj.nasi preci.Tako su i Dzombini roditelji
dosli raditi u Rijeku a Mirza je u tom gradu odrastao i sigurno ga smatra svojim gradom.
I sto sada spominjes Ciru.Ono sto sam ja pokusao objasniti je da
pojedinac sam odlucuje o svom nacionalnom osjecaju,tako i o nastupanju
za odredjenu reprezentaciju.A zasto odredjeni ljudi iz BiH nastupaju za druge reprezentacije ostavljam tebi da pronadjes odgovore.
Ako cemo tjerati mak na konac onda bi za ogroman broj Hrvata
po Hrvatskoj mogao isto reci.
Znas i sam koliki su obol sportskim uspjesima Hrvatske dali Dalmatinci.
A 50% Dalmatinaca ti je porijeklom iz Bosne.
-
Bosanac_HR
Transparent "HRVATSKA STOLAC" bi bio provokacija, a TORCIDA STOLAC uopće nije provokacija. Možda i jesta ali samo za retardirane osobe koje se guše u vlastitom fašizmu i šovinizmu.*Unreal* wrote:imao sam isti osjecaj u vezi onih transparenata tipa Mrkonjić Grad i slično...daduli_sa wrote:Gledam ovu tekmu veceras (SCG-FRA) pa mi nesto na kraju prosto drago sto je izgubila SCG, ne zbog SCG kao SCG nego zbog onih loosera koji su poletili iz BiH da navijaju tako za nekoga!
Ma ja sad predlazem nasim "sunarodnjacima" da dobro demoliraju Novi Sad da bi ih njihova "braca" dobro upamtila![]()
![]()
Majko draga, jest mi zao idiota! Hajd, sretan vam put nazad u vasu vuko.pip Very Happy![]()
![]()
Na utakmici Hrvatske repke , veliki transparent TORCIDA STOLAC![]()
Mislim..ok neka svako navija za koga hoce ali su to po meni ciste provokacije....
- manijak1
Zar ima takvih ????????koje se guše u vlastitom fašizmu i šovinizmu.
-
breskva
Jaric je Rakocevica udario kesom za led u glavu, ovaj pao, pa iz lezeceg polozaja opalio Jarica nogom u glavu.
Kad je Rakocevic stao na noge, i potrcao ka Jaricu Tomasevic ga saplete i ovaj opet padne ali ovaj put preko Jarica, kada je to sve video Radmanovic krenuo je da brani svog drugara iz NBA pa onako muski pocupa Tomasevica za kosu i ogrebe ga po obrazu svojim nokticem na najmanjem prstu.....ali ni tu se nezavrsava prica...Bodiroga iznerviran sto mu diraju drugara iz mladih reprezentativnih dana otrci i sve ih prijavi kod trenera Zoca koji utrcava u svlacionicu i jednog po jednog izvlaci za uvo kod cika Bore na raport...
Eto tako je to bilo druze stari...iz pouzdanih izvora
Kad je Rakocevic stao na noge, i potrcao ka Jaricu Tomasevic ga saplete i ovaj opet padne ali ovaj put preko Jarica, kada je to sve video Radmanovic krenuo je da brani svog drugara iz NBA pa onako muski pocupa Tomasevica za kosu i ogrebe ga po obrazu svojim nokticem na najmanjem prstu.....ali ni tu se nezavrsava prica...Bodiroga iznerviran sto mu diraju drugara iz mladih reprezentativnih dana otrci i sve ih prijavi kod trenera Zoca koji utrcava u svlacionicu i jednog po jednog izvlaci za uvo kod cika Bore na raport...
Eto tako je to bilo druze stari...iz pouzdanih izvora
- manijak1
Kakve to ima veze s nama , Breskvo ?

- manijak1
Ma s tobom i sa mnom ..........nek' se ostali sekirajubreskva wrote:Mislis samnom i sa tobomili...
Ma drug stari se raspitivao pa ja reko da podelim sa njim svoje informejsn
- manijak1
Vodiću te u Njemačku i pored Grka na Marakani

- manijak1
Ma neka ja ću
ovaj put
.
-
breskva
Eh pa hvala ti breskvo...vrlo ljubezno od tebe. Nego da nemas kakvih informacija o tome kako bi mogli srediti da se recimo potuku (ko ono igra kod njih)...Holcer sa Prekazijem i Vermezovic sa Miticem. Ako to sredis ...na konju smo.
Ovako mi sotaje da se nadam da ce ipak oni jedni druge istrebiti kao vaske
- manijak1
Sve što poželiš
- nemoj sada da se pokajem

-
Stari
Nadam se da kod tebe nece tako biti ...no treba da znas kako stoje stvari
Last edited by Stari on 22/09/2005 15:24, edited 1 time in total.
- pitt
Words of wisdomStari wrote:...Manijace1, doimas sa solidnim momkom, i mislim da je red da te upozorim na rizik koji postoji ...kad cujes frazu....: "ne znam, trebam razmislit". Imao sam (ne)priliku cuti tu frazu nemali broj puta u mladosti a bogme i zrelosti (rijedje u starosti) ...krjnji izhod je u pravilu bivao...medjutim.
Nadam se da kod tebe nece tako biti ...no treba da znas kako stoje stvari
- manijak1
Dragi druže Stari kao i sve one koje nalete ovdje
meni se i Breskva doima sasma perspektivnom i solidnom
družbenicom za Njemačku
a oni brate dragi mogu i kroz baraž do Njemačke
.
A to što ona mora da razmisli to je samo zato što ja ne oklijevam već kako ko naiđe
ja se i oglasim.
Hvala Stari .........ali zar misliš da me Breskva ne voli ?

A to što ona mora da razmisli to je samo zato što ja ne oklijevam već kako ko naiđe
Hvala Stari .........ali zar misliš da me Breskva ne voli ?
-
Stari
Ma bio sam jedan kroz jedan siguran u nepatvorenost njenih osjecanja spram tebe...ovo "moram razmisliti"...je ipak unijelo dozu sumnje u tu sitnicu oko putovanja u Njemacku...ali to naravno ne dovodi u sumnju i naboj njenih osjecanja prema tebi....ne ne to nikakomanijak1 wrote:Dragi druže Stari kao i sve one koje nalete ovdje![]()
meni se i Breskva doima sasma perspektivnom i solidnom
družbenicom za Njemačku
![]()
a oni brate dragi mogu i kroz baraž do Njemačke
![]()
.
A to što ona mora da razmisli to je samo zato što ja ne oklijevam već kako ko naiđe![]()
![]()
![]()
ja se i oglasim.
![]()
Hvala Stari .........ali zar misliš da me Breskva ne voli ?![]()
![]()