SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

filosofman

#1 SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by filosofman »

Fahrudin Radončić na RTRS-u koja je pod direktnom kontrolom SNSD-a i Milorada Dodika, na kojoj SDS nema prava glasa ni pod razno, a eto Radončić dobiva udarne termine?! Zanimljivo?!

Šta SDS kaže o ovome?!

SNSD pokušava da stvori pritisak da se ne formira vlast na nivou zajedničkih organa, pokušavajući da javno mnjenje Republike Srpske okrene protiv Srspke demokratske stranke, tvrdi predsjednik SDS-a Mladen Bosić.

"To je idiotska ili očajnička inicijativa svjesni da je proces gubljenja vlasti nezaustavljiv i da će se vlast formirati na nivou zajedničkih organa bez SNSD-a. Inače Parlament BiH nije mjesto na kojem bi trebalo utvrđivati nečiju krivicu i ja ne znam da li je Džaferović za nešto kriv ili nije, postoje druge institucije koje treba da to utvrde. Uostalom, mislim da je sasvim korektna izjava Džaferovića da ukoliko se podigne optužnica da će on podnijeti ostavku na svoje funkcije", rekao je Bosić.

On je istakao da SDS nema nikakvu namjeru da podržava inicijative i kampanje koje treba da štite interese SNSD-a.

BN TV

http://www.rtvbn.com/330096/Pljuste-optuzbe-SNSD-SDS

Bosić: Slučaj "Kebo-Džaferović" treba da rješavaju institucije sistema, a ne stranke
Objavljeno: 14. januar 2015. godine

Image

Kolegij Predstavničkog vijeća Parlamentarne skupštine BiH sutra će se, uoči sjednice vijeća, izjasniti o tome da li će se na Dnevnom redu naći i zahtjev kluba poslanika SNSD-a o smjeni predsjedavajućeg Predstavničkog vijeća Šefika Džaferovića zbog optužbi da je prikrivao ratni zločin počinjen nad Srbima.

,,SDS je razmatrao situaciju u vezi optužbi koje je, još uvijek aktuelni potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo iznio protiv predsjedavajućeg Predstavničkog vijeća Šefika Džaferovića i zauzeo stav da sve dokumente, koje Kebo navodno ima, treba da razmatra pravosuđe BiH, ali i pravosudne institucije Republike Srpske'', izjavio je danas za BN televizju predsjednik SDS-a i zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog vijeća Mladen Bosić.

Ukoliko se utvrdi da ima osnova za istragu i za sumnju da je Džaferović počinio krivično djelo SDS očekuje da Džeferović podnese ostavku.

,,Mnogo puta do sada politika je manipulisala pravosuđem'', kaže Bosić i dodaje da je SDS to osjetio na svojoj koži, kada su njeni članovi nepravedno optuživani, sankcionisani, smjenjivani i proganjani da bi se na kraju ispostavilo da optužbe nisu tačne.

,,Ne znam da li je gospodin Džaferović kriv ili ne i nije na meni ni na Parlamentu da to utvrđujemo, ali ako se ustanovi da je za nešto odgovoran mislim da bi trebao biti najstrožije kažnjen. Visoke funkcionere bi trebalo strožije kažnjavati nego obične građane'', ističe Bosić i dodaje;

,,Teško je dokučiti šta su motivi Mirsada Kebe da baš sad nakon toliko godina krene sa tom pričom i da li su možda u pitanju prijateljske veze Mirsada Kebe i visokih funkcionera SNSD-a. Želim da podsjetim na optužbe, koje je iznosio i SNSD, da je Mirsad Kebo bio direktor Komunalnog preduzeća u ratnom Sarajevu koje je bilo zaduženo za sakrivanje tijela ubijenih sarajevskih Srba. Bilo bi dobro ispitati i te slučajeve. Očekujem da se u sva ta ispitivanja o stradanju Srba uključi i pravosuđe Republike Srpske. SNSD ima poluge moći, uticaj na pravosuđe u Srpskoj i Ministarstvo pravde pod kontrolom. Ne znam zašto se Tužilaštvo Republike Srpske do sada nije uključilo u ispitivanje dokumentacije Mirsada Kebe o zločinima počinjenim nad Srbima?''

Bosić smatra da je žalosno da Mirsad Kebo ima više dokumentacije o stradanju Srba, nego sva tužilaštva, razne komisije i ostali organi vlasti u Republici Srpskoj koji godinama troše ogroman novac za istraživanje zločina počinjenih nad Srbima.

,,Još jednom se pokazuje da SNSD vodi samo deklarativnu borbu za pravdu'', tvrde u SDS-u i pozivaju SNSD da uspostave pravnu državu.

SDS optužuje SNSD i da se samo deklarativno zalaže za poštovanje Dejtonskog mirovnog sporazuma.

,,To se dešava u slučaju priče o trećem entitetu. Mi se zalažemo za striktno poštovanje Dejtonskog mirovnog sporazuma. Nismo protiv dogovora unutar Federacije oko rješavanja hrvatskog pitanja, ali ćemo se boriti svim silama da se poštuje Dejtonski sporazum po kojem je BiH sastavljena od dva entiteta od kojih je jedan Republika Srpska. Sve drugo je velika opasnost za budućnost Republike Srpske. Zašto Milorad Dodik promoviše promjenu Dejtona, zašto ima političke stavove koji su čista avantura za Republiku Srpsku, pitanje je nekih njegovih motiva, koji će vremenom izaći na površinu'', kaže Bosić.

Osim što je ugrožena zalaganjem Milorada Dodika za raspakivanje Dejtona, Republika Srpska je ugrožena i zbog ekonomskog propadanja i dužničkog ropstva u koje svaki dan sve dublje tone, a za šta je takođe odgovoran Milorad Dodik, tvrde u SDS-u.

http://www.sdsrs.com/index.php?option=c ... 5&Itemid=9

http://www.rtvbn.com/330302/SlucajDzafe ... nstitucije

filosofman

#2 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by filosofman »

filosofman wrote:Fahrudin Radončić na RTRS-u koja je pod direktnom kontrolom SNSD-a i Milorada Dodika, na kojoj SDS nema prava glasa ni pod razno, a eto Radončić dobiva udarne termine?! Zanimljivo?!

Šta SDS kaže o ovome?!

SNSD pokušava da stvori pritisak da se ne formira vlast na nivou zajedničkih organa, pokušavajući da javno mnjenje Republike Srpske okrene protiv Srspke demokratske stranke, tvrdi predsjednik SDS-a Mladen Bosić.

"To je idiotska ili očajnička inicijativa svjesni da je proces gubljenja vlasti nezaustavljiv i da će se vlast formirati na nivou zajedničkih organa bez SNSD-a. Inače Parlament BiH nije mjesto na kojem bi trebalo utvrđivati nečiju krivicu i ja ne znam da li je Džaferović za nešto kriv ili nije, postoje druge institucije koje treba da to utvrde. Uostalom, mislim da je sasvim korektna izjava Džaferovića da ukoliko se podigne optužnica da će on podnijeti ostavku na svoje funkcije", rekao je Bosić.

On je istakao da SDS nema nikakvu namjeru da podržava inicijative i kampanje koje treba da štite interese SNSD-a.

BN TV

Bosić: Slučaj "Kebo-Džaferović" treba da rješavaju institucije sistema, a ne stranke

Image

Kolegij Predstavničkog vijeća Parlamentarne skupštine BiH sutra će se, uoči sjednice vijeća, izjasniti o tome da li će se na Dnevnom redu naći i zahtjev kluba poslanika SNSD-a o smjeni predsjedavajućeg Predstavničkog vijeća Šefika Džaferovića zbog optužbi da je prikrivao ratni zločin počinjen nad Srbima.

,,SDS je razmatrao situaciju u vezi optužbi koje je, još uvijek aktuelni potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo iznio protiv predsjedavajućeg Predstavničkog vijeća Šefika Džaferovića i zauzeo stav da sve dokumente, koje Kebo navodno ima, treba da razmatra pravosuđe BiH, ali i pravosudne institucije Republike Srpske'', izjavio je danas za BN televizju predsjednik SDS-a i zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog vijeća Mladen Bosić.

Ukoliko se utvrdi da ima osnova za istragu i za sumnju da je Džaferović počinio krivično djelo SDS očekuje da Džeferović podnese ostavku.

,,Mnogo puta do sada politika je manipulisala pravosuđem'', kaže Bosić i dodaje da je SDS to osjetio na svojoj koži, kada su njeni članovi nepravedno optuživani, sankcionisani, smjenjivani i proganjani da bi se na kraju ispostavilo da optužbe nisu tačne.

,,Ne znam da li je gospodin Džaferović kriv ili ne i nije na meni ni na Parlamentu da to utvrđujemo, ali ako se ustanovi da je za nešto odgovoran mislim da bi trebao biti najstrožije kažnjen. Visoke funkcionere bi trebalo strožije kažnjavati nego obične građane'', ističe Bosić i dodaje;

,,Teško je dokučiti šta su motivi Mirsada Kebe da baš sad nakon toliko godina krene sa tom pričom i da li su možda u pitanju prijateljske veze Mirsada Kebe i visokih funkcionera SNSD-a. Želim da podsjetim na optužbe, koje je iznosio i SNSD, da je Mirsad Kebo bio direktor Komunalnog preduzeća u ratnom Sarajevu koje je bilo zaduženo za sakrivanje tijela ubijenih sarajevskih Srba. Bilo bi dobro ispitati i te slučajeve. Očekujem da se u sva ta ispitivanja o stradanju Srba uključi i pravosuđe Republike Srpske. SNSD ima poluge moći, uticaj na pravosuđe u Srpskoj i Ministarstvo pravde pod kontrolom. Ne znam zašto se Tužilaštvo Republike Srpske do sada nije uključilo u ispitivanje dokumentacije Mirsada Kebe o zločinima počinjenim nad Srbima?''

Bosić smatra da je žalosno da Mirsad Kebo ima više dokumentacije o stradanju Srba, nego sva tužilaštva, razne komisije i ostali organi vlasti u Republici Srpskoj koji godinama troše ogroman novac za istraživanje zločina počinjenih nad Srbima.

,,Još jednom se pokazuje da SNSD vodi samo deklarativnu borbu za pravdu'', tvrde u SDS-u i pozivaju SNSD da uspostave pravnu državu.

SDS optužuje SNSD i da se samo deklarativno zalaže za poštovanje Dejtonskog mirovnog sporazuma.

,,To se dešava u slučaju priče o trećem entitetu. Mi se zalažemo za striktno poštovanje Dejtonskog mirovnog sporazuma. Nismo protiv dogovora unutar Federacije oko rješavanja hrvatskog pitanja, ali ćemo se boriti svim silama da se poštuje Dejtonski sporazum po kojem je BiH sastavljena od dva entiteta od kojih je jedan Republika Srpska. Sve drugo je velika opasnost za budućnost Republike Srpske. Zašto Milorad Dodik promoviše promjenu Dejtona, zašto ima političke stavove koji su čista avantura za Republiku Srpsku, pitanje je nekih njegovih motiva, koji će vremenom izaći na površinu'', kaže Bosić.

Osim što je ugrožena zalaganjem Milorada Dodika za raspakivanje Dejtona, Republika Srpska je ugrožena i zbog ekonomskog propadanja i dužničkog ropstva u koje svaki dan sve dublje tone, a za šta je takođe odgovoran Milorad Dodik, tvrde u SDS-u.

filosofman

#3 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by filosofman »

filosofman wrote:
filosofman wrote:Fahrudin Radončić na RTRS-u koja je pod direktnom kontrolom SNSD-a i Milorada Dodika, na kojoj SDS nema prava glasa ni pod razno, a eto Radončić dobiva udarne termine?! Zanimljivo?!

Šta SDS kaže o ovome?!

BN TV

Image

Mladen Bosić predsjednik SDS-a: ,,Ne znam da li je gospodin Džaferović kriv ili ne i nije na meni ni na Parlamentu da to utvrđujemo, ali ako se ustanovi da je za nešto odgovoran mislim da bi trebao biti najstrožije kažnjen. Visoke funkcionere bi trebalo strožije kažnjavati nego obične građane'', ističe Bosić i dodaje;

Mirsad Kebo na RTRS-u koja je pod direktnom kontrolom SNSD-a i Milorada Dodika, na kojoj SDS nema prava glasa ni pod razno, a eto Kebo dobiva udarne termine?! Zanimljivo?!

augustini45

#4 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by augustini45 »

..brate, cetnicima (mislim onim pravim, Voji Seselju i ostalima) sad treba poslati meze i pic'e, neka sjede i uzivaju dok ova govnarija balijanerska ne dohaka sama sebi>>!!.. :mrgreen: :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#5 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by It_is_a_Leclerc »

Gluposti.

SBB i SNSD su opozicione partije. Pos'o im ej da sarađuju na projektu svrgavanja vlasti.
filosofman

#6 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by filosofman »

augustini45 wrote:..brate, :
Ma budi dosta jasniji, mnogo više to obrazloži, ja ništa ne razumijem dok mi dosta više ne pojasniš?
augustini45

#7 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by augustini45 »

filosofman wrote:
augustini45 wrote:..brate, :
Ma budi dosta jasniji, mnogo više to obrazloži, ja ništa ne razumijem dok mi dosta više ne pojasniš?
.."bro' ".... :izet: :izet:
filosofman

#8 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by filosofman »

It_is_a_Leclerc wrote:Gluposti.

SBB i SNSD su opozicione partije. Pos'o im ej da sarađuju.....
Ma kad prije uđoše u koalciju? Zanimljivo baš SBB i SNSD?
filosofman

#9 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by filosofman »

filosofman wrote:

Za Kebu se javno zna da je Radončićev čovjek, ali koalicija SBB i SNSD?!
Lokman

#10 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by Lokman »

Sada je jasno da se radi o koordiniranoj akciji u kojoj je Kebo poslužio kao medijski jurišnik, a u pozadini konce vuku Dodik, Čović i Radončić. Cilj je opstrukcija koalicije SDA-SDS kojom se izoluje Dodik a samim tim i Čović. Ako bude stani pani, Džaferovića treba i žrtvovati ali ostati dosljedan pravcu koji je zauzet.
Danguba

#11 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by Danguba »

SNSD pokušava da stvori pritisak da se ne formira vlast na nivou zajedničkih organa...
ovo treba prvo rascistiti pa da idemo dalje...
mefistofilis

#12 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by mefistofilis »

Lokman wrote:Sada je jasno da se radi o koordiniranoj akciji u kojoj je Kebo poslužio kao medijski jurišnik, a u pozadini konce vuku Dodik, Čović i Radončić. Cilj je opstrukcija koalicije SDA-SDS kojom se izoluje Dodik a samim tim i Čović. Ako bude stani pani, Džaferovića treba i žrtvovati ali ostati dosljedan pravcu koji je zauzet.
a iza svega stoji Vucic iza kojeg stoji Condoleeza Rice koja je na platnoj listi Mossada...
gdje je onaj Agron :D
jao_situacije

#13 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by jao_situacije »

filosofman wrote:
filosofman wrote:

Za Kebu se javno zna da je Radončićev čovjek, ali koalicija SBB i SNSD?!
To nije ništa sporno bili su već koalicija na državnom nivou...
filosofman

#14 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by filosofman »

SNSD je sa SDP-om istjerao Radončića iz ministarstva bezbjednosti?
filosofman

#15 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by filosofman »

U iskrenost Kebina "prosvjetljenja" ne vjeruju ni Dodilovsko-SNSD-ovske novine "PRESS RS", a zašto evo tekst (kolumna) na linku:
http://pressrs.ba/sr/vesti/komentar_dan ... jenje.html
saale

#16 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by saale »

TRIO FANTASTICO KEBO, DODIK I RADONCIC :lol: :lol: :lol:
filosofman

#17 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by filosofman »

filosofman wrote:U iskrenost Kebina "prosvjetljenja" ne vjeruju ni Dodilovsko-SNSD-ovske novine "PRESS RS", a zašto evo tekst (kolumna) na linku:
http://pressrs.ba/sr/vesti/komentar_dan ... jenje.html
SRNA:
Potpredsednik FBiH Mirsad Kebo upozorio je da je "Islamska država" već prisutna u BiH i da tu ima svoje ljude.
http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/s ... u+BiH.html
harem1976

#18 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by harem1976 »

Izgleda da je Kebo posenilio.Pa sve u životu mu je dala SDA i do juče ih je u zvijezde ukivao.A sjećam ga se i kada je u providnom džepu bijele košulje nosio partijsku knjižicu i veličao Partiju.Tko zna za života koliko će još opcija promijeniti i koga sve veličati.Fahro mu je nešto žestoko obećao.
filosofman

#19 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by filosofman »

harem1976 wrote:Izgleda da je Kebo posenilio.Pa sve u životu mu je dala SDA i do juče ih je u zvijezde ukivao.A sjećam ga se i kada je u providnom džepu bijele košulje nosio partijsku knjižicu i veličao Partiju.Tko zna za života koliko će još opcija promijeniti i koga sve veličati.Fahro mu je nešto žestoko obećao.
Sada je "medijska zvijezda" u Srpskoj? Šta mu je Dodik obećao?
filosofman

#21 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by filosofman »

SNSD i SBB: Smijeniti Džaferovića; SDA i SDS: 'Kredibilnog' Kebu ste optuživali za skrivanje leševa
Klubovi SNSD-a i SBB-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH traže smjenu Šefika Džaferovića (SDA), predsjedavajućeg Doma, a nakon istupa u medijima Mirsada Kebe, potpredsjednika FBiH, u kojima je optužio Džaferovića za navodne ratne zločine nad Srbima u proteklom ratu.

Kebo je, kako je izjavljivao, Tužilaštvu BiH predao dokumentaciju u kojoj, navodno, stoji ono što potkrepljuje njegove izjave u vezi s Džaferovićem.

Tačnije, SBB traži da Džaferović podnese ostavku, a SNSD traži da se na dnevni red uvrsti tačka o Džaferovićevoj smjeni.

Staša Košarac, zastupnik SNSD-a, je tražio da se na dnevni red uvrsti inicijativa o Džaferovićevoj smjeni "zbog ozbiljnih i osnovanih optužbi da nije prijavio, ni spriječio ili kasnije procesuirao počinitelje ratnih zločina nad Srbima u proteklom ratu u BiH i zbog negiranja 9. januara, Dana RS-a".

Dušanka Majkić, kao i Nikola Špirić, zastupnici SNSD-a, su kazali kako na "čelu Doma mora biti častan čovjek"

"On ima pravo da bude poslanik, ali nema pravo da predsjedava Domom. Jesmo li dovoljno ljudi ako ovu inicijativu odbijemo", kazala je Majkić.

Asim Sarajlić, zastupnik SDA, je kazao kako je ova inicijativa politički motivirana.

"Podsjećam da ste 'kredibilnog' Kebu optuživali za skrivanje srpskih leševa u Sarajevu u vrijeme rata kada je bio direktor Komunalnog preduzeća Rad. Košarac to dobro zna", kazao je Sarajlić.

Aleksandra Pandurević, zastupnica SDS-a je kazala da zastupnici te stranke neće podržati uvrštavanje tačke o smjeni Džaferovića na dnevni red. Također je kazala da SBB treba formulisati svoju inicijativu pravilno, jer se "Dom ne može izjašnjavati o tome hoće li Džaferović podnijeti ostavku ili ne".

Osim toga, kazala je kako je SNSD-u Džaferović bio dobar kada su oni u tome vidjeli svoj interes te da je "Špirić nekada sjedio u rukovodstvu Doma sa Džaferovićem".

Ona je također podsjetila da se nekada govorilo o Kebinoj umiješanosti u ratne zločine, odnosno da protiv njega postoji krivična prijava za navodno skrivanje leševa.

Rasprava o ovoj tački dnevnog reda se dotakla i Milorada Dodika. Iz SDA su poručili da onda i on treba podnijeti ostavku zbog napada na državu BiH, ako je Džaferović odgovoran za negiranje 9. januara. Iz SNSD-a su poručili da Dodik nije činio zločine, a Mladen Bosić je u jednom momentu rekao da "Dodik nije mogao činiti zločine, jer nije ni bio ovdje, već je u Beogradu prodavao kauče".

Budući da je prema ocjeni Kluba SDP-a rasprava "otišla predaleko", oni su zatražili pauzu od pola sata da se "smire strasti i ohlade glave".

Nakon pauze bi se zastupnici trebali izjasniti da li će ove inicijativa uopće biti uvrštena na dnevni red.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/snsd-i-s ... /150115066
@mba

#23 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by @mba »

jel ovaj kebo bas tol'ko napuko coj'k, da nije kakva bolest u pitanju?
filosofman

#24 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by filosofman »

@mba wrote:jel ovaj kebo bas tol'ko napuko coj'k, da nije kakva bolest u pitanju?
Nije bolest, daleko od toga, samo politički interes,borba za vlast i političke pozicije koalicije SNSD-SBB.
filosofman

#25 Re: SBB,SNSD i Mirsad Kebo u koaliciji protiv koalicije na nivou BiH (SDA,DF,SDS,PDP,NDP)?!

Post by filosofman »

Zastupnici odbili inicijativu za smjenu Džaferovića, SNSD i SBB napustili sjednicu
http://www.klix.ba/vijesti/bih/zastupni ... /150115085
Post Reply