SBB i zaštita okoline
-
mesihtrko
#1 SBB i zaštita okoline
I drveće je okovano valjda da mu mraz nebi uništio korjen
-
klixober
#2 Re: SBB i zaštita okoline
Ja stvarno ne znam koga SBB misli pridobiti da glasa za njih ako cine totalni urbicid,ekocid....Juce sam prolazio autom kroz Sarajevo i nisam mogao da vjerujem gdje su sve postavili plakate.
-
brucos7
#3 Re: SBB i zaštita okoline
Dno dna, od fahre do kampanje.
-
podstanarka
#4 Re: SBB i zaštita okoline
koliko Fahro forsira djetelinu, mozda nam Sveti Patrik postane drzavni praznik.
http://sendables.jibjab.com/view/sRV8BFxtBHhbAiuF
- NightSkyWalker
#5 Re: SBB i zaštita okoline
zlajukomeba wrote:Ja stvarno ne znam koga SBB misli pridobiti da glasa za njih
-
adnan_hz
#6 Re: SBB i zaštita okoline
St Radoncic's Daypodstanarka wrote:koliko Fahro forsira djetelinu, mozda nam Sveti Patrik postane drzavni praznik.![]()
- probuseni $
#7 Re: SBB i zaštita okoline
Uslikas sve i posaljes u opstinu da mu naplate i stetu koju je pocinio i naravno kriju za koristenje javnog prostora ...mesihtrko wrote:I drveće je okovano valjda da mu mraz nebi uništio korjen
Za svako drvo kazna +unistena sadnica+ troskovi obnove+rad sluzbe za odrzavanje zelenih povrsina+ historijska steta + kulturna steta + uklanjanje smeca= 5000 KM po drvetu ...
Fahro Crni Radojcicu, sto to ne napravis u ekoloskoj Crnoj Gori ? ...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#8 Re: SBB i zaštita okoline
Ja uslik'o, poslao pod pravim imenom, ali bez adrese, kad, ja tamo, a ono, medjutim, stiže meni na kućnu adresu koju nisam napisao obavijest da su zaprimili prijavu. Dostavljeno: Stranci toj i toj,.., meni, ...ad akta,...CIK-u.probuseni $ wrote:Uslikas sve i posaljes u opstinu da mu naplate i stetu koju je pocinio i naravno kriju za koristenje javnog prostora ...mesihtrko wrote:I drveće je okovano valjda da mu mraz nebi uništio korjen
Za svako drvo kazna +unistena sadnica+ troskovi obnove+rad sluzbe za odrzavanje zelenih povrsina+ historijska steta + kulturna steta + uklanjanje smeca= 5000 KM po drvetu ...![]()
Fahro Crni Radojcicu, sto to ne napravis u ekoloskoj Crnoj Gori ? ...
Ukavario sam se bio od hastra. Još me nije popustilo.
- Vitezanin
#9 Re: SBB i zaštita okoline
Vidi se da lik ima para.
Ali ja zaista nisam vidio gori izborni plakat od onog na kojem je Radončić: oblaci, nebo, trava, djetelina, on kao nešto gleda u nebo, umjetni zubi , kes od uha do uha. Podsjeća me na spotove Grand prodakšna.

Ali ja zaista nisam vidio gori izborni plakat od onog na kojem je Radončić: oblaci, nebo, trava, djetelina, on kao nešto gleda u nebo, umjetni zubi , kes od uha do uha. Podsjeća me na spotove Grand prodakšna.
- vivaldi
#10 Re: SBB i zaštita okoline
A modni detalj marama oko vrata? Iako nije upecatljiva meni je nekako prva za oko zapala.Vitezanin wrote:Vidi se da lik ima para.![]()
![]()
![]()
Ali ja zaista nisam vidio gori izborni plakat od onog na kojem je Radončić: oblaci, nebo, trava, djetelina, on kao nešto gleda u nebo, umjetni zubi , kes od uha do uha. Podsjeća me na spotove Grand prodakšna.![]()
![]()
![]()
FF - Fancy Fahro
- Vitezanin
#12 Re: SBB i zaštita okoline
vivaldi wrote:A modni detalj marama oko vrata? Iako nije upecatljiva meni je nekako prva za oko zapala.Vitezanin wrote:Vidi se da lik ima para.![]()
![]()
![]()
Ali ja zaista nisam vidio gori izborni plakat od onog na kojem je Radončić: oblaci, nebo, trava, djetelina, on kao nešto gleda u nebo, umjetni zubi , kes od uha do uha. Podsjeća me na spotove Grand prodakšna.![]()
![]()
![]()
FF - Fancy Fahro
Aha, sad sam se sjetio.
Kako god, lik mi je
-
(ne)forumas
#13 Re: SBB i zaštita okoline
jos samo cekam da se povodom toga oglasi drustvo za zastitu zivotinja sa sloganom "tesko je biti pas u ova predizborna vremena" jer eto ni psi ne mogu zapisat drvo, a bogami ni banderu od fahrinih plakata...
-
TechnoBoy
#14 Re: SBB i zaštita okoline
Sta ce psi poslje izbora kad se naviknu pisati na plakate? Treba ih ostaviti za stalno...(ne)forumas wrote:jos samo cekam da se povodom toga oglasi drustvo za zastitu zivotinja sa sloganom "tesko je biti pas u ova predizborna vremena" jer eto ni psi ne mogu zapisat drvo, a bogami ni banderu od fahrinih plakata...
- probuseni $
#15 Re: SBB i zaštita okoline
Postoji li drustvo za zastitu okolisa u SA ?
Oni bi mogli pokrenuti postupak kod vlasti i suda . Prijava policiji, a zatim tuzba . ...Eto im akcije da privuku pozornost i da im se cuje glas !
Oni bi mogli pokrenuti postupak kod vlasti i suda . Prijava policiji, a zatim tuzba . ...Eto im akcije da privuku pozornost i da im se cuje glas !