SBB i zaštita okoline

Post Reply
mesihtrko

#1 SBB i zaštita okoline

Post by mesihtrko »

I drveće je okovano valjda da mu mraz nebi uništio korjen
klixober

#2 Re: SBB i zaštita okoline

Post by klixober »

Ja stvarno ne znam koga SBB misli pridobiti da glasa za njih ako cine totalni urbicid,ekocid....Juce sam prolazio autom kroz Sarajevo i nisam mogao da vjerujem gdje su sve postavili plakate.
brucos7

#3 Re: SBB i zaštita okoline

Post by brucos7 »

Dno dna, od fahre do kampanje.
podstanarka

#4 Re: SBB i zaštita okoline

Post by podstanarka »

koliko Fahro forsira djetelinu, mozda nam Sveti Patrik postane drzavni praznik. :D

http://sendables.jibjab.com/view/sRV8BFxtBHhbAiuF
NightSkyWalker

#5 Re: SBB i zaštita okoline

Post by NightSkyWalker »

komeba wrote:Ja stvarno ne znam koga SBB misli pridobiti da glasa za njih
zlaju :wink:
adnan_hz

#6 Re: SBB i zaštita okoline

Post by adnan_hz »

podstanarka wrote:koliko Fahro forsira djetelinu, mozda nam Sveti Patrik postane drzavni praznik. :D

http://sendables.jibjab.com/view/sRV8BFxtBHhbAiuF
St Radoncic's Day :D :D :D
probuseni $

#7 Re: SBB i zaštita okoline

Post by probuseni $ »

mesihtrko wrote:I drveće je okovano valjda da mu mraz nebi uništio korjen
Uslikas sve i posaljes u opstinu da mu naplate i stetu koju je pocinio i naravno kriju za koristenje javnog prostora ...

Za svako drvo kazna +unistena sadnica+ troskovi obnove+rad sluzbe za odrzavanje zelenih povrsina+ historijska steta + kulturna steta + uklanjanje smeca= 5000 KM po drvetu ... :lol:

Fahro Crni Radojcicu, sto to ne napravis u ekoloskoj Crnoj Gori ? ... :lol:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#8 Re: SBB i zaštita okoline

Post by PipiDugaDevetka »

probuseni $ wrote:
mesihtrko wrote:I drveće je okovano valjda da mu mraz nebi uništio korjen
Uslikas sve i posaljes u opstinu da mu naplate i stetu koju je pocinio i naravno kriju za koristenje javnog prostora ...

Za svako drvo kazna +unistena sadnica+ troskovi obnove+rad sluzbe za odrzavanje zelenih povrsina+ historijska steta + kulturna steta + uklanjanje smeca= 5000 KM po drvetu ... :lol:

Fahro Crni Radojcicu, sto to ne napravis u ekoloskoj Crnoj Gori ? ... :lol:
Ja uslik'o, poslao pod pravim imenom, ali bez adrese, kad, ja tamo, a ono, medjutim, stiže meni na kućnu adresu koju nisam napisao obavijest da su zaprimili prijavu. Dostavljeno: Stranci toj i toj,.., meni, ...ad akta,...CIK-u.
Ukavario sam se bio od hastra. Još me nije popustilo.
Vitezanin

#9 Re: SBB i zaštita okoline

Post by Vitezanin »

Vidi se da lik ima para. :D :D :D
Ali ja zaista nisam vidio gori izborni plakat od onog na kojem je Radončić: oblaci, nebo, trava, djetelina, on kao nešto gleda u nebo, umjetni zubi , kes od uha do uha. Podsjeća me na spotove Grand prodakšna. :D :D :D :D
vivaldi

#10 Re: SBB i zaštita okoline

Post by vivaldi »

Vitezanin wrote:Vidi se da lik ima para. :D :D :D
Ali ja zaista nisam vidio gori izborni plakat od onog na kojem je Radončić: oblaci, nebo, trava, djetelina, on kao nešto gleda u nebo, umjetni zubi , kes od uha do uha. Podsjeća me na spotove Grand prodakšna. :D :D :D :D
A modni detalj marama oko vrata? Iako nije upecatljiva meni je nekako prva za oko zapala.

FF - Fancy Fahro :-D
vivaldi

#11 Re: SBB i zaštita okoline

Post by vivaldi »

...
Vitezanin

#12 Re: SBB i zaštita okoline

Post by Vitezanin »

vivaldi wrote:
Vitezanin wrote:Vidi se da lik ima para. :D :D :D
A modni detalj marama oko vrata? Iako nije upecatljiva meni je nekako prva za oko zapala.

FF - Fancy Fahro :-D

Aha, sad sam se sjetio.
Kako god, lik mi je :run: :run: :run:
:D
(ne)forumas

#13 Re: SBB i zaštita okoline

Post by (ne)forumas »

jos samo cekam da se povodom toga oglasi drustvo za zastitu zivotinja sa sloganom "tesko je biti pas u ova predizborna vremena" jer eto ni psi ne mogu zapisat drvo, a bogami ni banderu od fahrinih plakata...
TechnoBoy

#14 Re: SBB i zaštita okoline

Post by TechnoBoy »

(ne)forumas wrote:jos samo cekam da se povodom toga oglasi drustvo za zastitu zivotinja sa sloganom "tesko je biti pas u ova predizborna vremena" jer eto ni psi ne mogu zapisat drvo, a bogami ni banderu od fahrinih plakata...
Sta ce psi poslje izbora kad se naviknu pisati na plakate? Treba ih ostaviti za stalno...
probuseni $

#15 Re: SBB i zaštita okoline

Post by probuseni $ »

Postoji li drustvo za zastitu okolisa u SA ?

Oni bi mogli pokrenuti postupak kod vlasti i suda . Prijava policiji, a zatim tuzba . ...Eto im akcije da privuku pozornost i da im se cuje glas !
Post Reply