I zadnji.bh.tornjak wrote:DF je po prvi put na lokalnim izborima....addem wrote:SBB i DF potpuni gubitnci izbora ako poredimo po broju glasova iz 2014. Totalna kataklizma na svim nivoima.
SBB gubitnik izbora 2016
- dustaban
#26 Re: SBB gubitnik izbora 2016
-
Mirza007
#27 Re: SBB gubitnik izbora 2016
Sto se SBB tice moguce je da ce stranka puci ko lubenica. Ne cuje se vise ni "a: od "antikorupcioni tsunami" nego se uslo u koaliciju sa strankom kome je taj tsunami i bio namjenjen. To im je i privuklo najveci dio biraca koji su sada digli ruke od stranke upravo zbog te koalicije. Mozda gazdi vec i para ponestaje posto je to bio glavni motor rasta (kolone autobusa istih ljudi su 2014 isle od grada do grada a to kosta). A mozda je skontao da mu se investicija nece isplatiti. Stoga mislim da je ulaganje bilo nerentabilno.dustaban wrote:I zadnji.bh.tornjak wrote:DF je po prvi put na lokalnim izborima....addem wrote:SBB i DF potpuni gubitnci izbora ako poredimo po broju glasova iz 2014. Totalna kataklizma na svim nivoima.
Za DF ocekujem promjene ako dodje od okrupnjavanja ljevice.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#28 Re: SBB gubitnik izbora 2016
poslije Ćorke šČepa na sve poze pristaje... riđi ne vadi 
- dustaban
#29 Re: SBB gubitnik izbora 2016
Zaboravi i DF i SBB. Ova druga ti je vc odavno dio SDA (Radoncic se tu samo trpa, kad ga zatvore svi ce preci u SDA) a DF-a nece biti ni u tragovima kad se zaturi prica o ujedinjenju ljevice. To ce raditi SDP i Nasa Stranka. Cak ce i Reuf biti jaci od DF-a. I u tome ce silno uzivatiMirza007 wrote:Sto se SBB tice moguce je da ce stranka puci ko lubenica. Ne cuje se vise ni "a: od "antikorupcioni tsunami" nego se uslo u koaliciju sa strankom kome je taj tsunami i bio namjenjen. To im je i privuklo najveci dio biraca koji su sada digli ruke od stranke upravo zbog te koalicije. Mozda gazdi vec i para ponestaje posto je to bio glavni motor rasta (kolone autobusa istih ljudi su 2014 isle od grada do grada a to kosta). A mozda je skontao da mu se investicija nece isplatiti. Stoga mislim da je ulaganje bilo nerentabilno.dustaban wrote:I zadnji.bh.tornjak wrote: DF je po prvi put na lokalnim izborima....
Za DF ocekujem promjene ako dodje od okrupnjavanja ljevice.
-
Mirza007
#30 Re: SBB gubitnik izbora 2016
Fahro je okrenuo curak kada je krenuo ovaj sudski proces. Od "antikorupcijskog tsunamija" ne ostade ni slova. U zamjenu za oslobadjajucu presudu ce ici kljuc u bravu sto se SBB tice. Ono glasaca sto je oduzeo od SDA je koalicijom vraceno, oni koji su bili tu zbog "antikorupcijskog tsunamija" su glasali za druge stranke, sto se vidi I po rezultatima ovih izbora.
Ljevica se mora ujediniti, koalicijom ili spajanjem stranki, ako misle ista bitno napraviti.
Ljevica se mora ujediniti, koalicijom ili spajanjem stranki, ako misle ista bitno napraviti.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#31 Re: SBB gubitnik izbora 2016
sda je mašina koja je samljela sve stranke koje su bile u koaliciji sa njima - mislim na ove uslovno rečeno bošnjačke stranke
to se sada događa i sbb-u
- zunazu
#32 Re: SBB gubitnik izbora 2016
SBB više ne postoji. Oni koji su vjerovali Radončiću prodati su Bakiru i potpuno utopljeni u sda.zulfo wrote:SBB gubitnik izbora 2016
Najveća prevara u historiji bosanske politike.
-
El_comadante
#33 Re: SBB gubitnik izbora 2016
SBB je upadu... i nestat če nakon sijedećih izbora ili onih poslije.... baš zbog koalicije sa SDA
- Alfons Kauders
#34 Re: SBB gubitnik izbora 2016
Koje koalicije?El_comadante wrote:SBB je upadu... i nestat če nakon sijedećih izbora ili onih poslije.... baš zbog koalicije sa SDA
SBB je bila i ostala ispostava SDA za naivne.
Na sljedecim izborima SBB nece biti potrebna da bi SDA dobila cistu vecinu.
-
El_comadante
#35 Re: SBB gubitnik izbora 2016
i to što kažeš.... jer tako ispade...Alfons Kauders wrote:Koje koalicije?El_comadante wrote:SBB je upadu... i nestat če nakon sijedećih izbora ili onih poslije.... baš zbog koalicije sa SDA
SBB je bila i ostala ispostava SDA za naivne.
Na sljedecim izborima SBB nece biti potrebna da bi SDA dobila cistu vecinu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#36 Re: SBB gubitnik izbora 2016
izmislit će oni novu stranku
jer broj glasova bačenih u vjetar obrnuto je proporcionalan konstantnom broju glasova darovanom SDA
varijabla koja se mijenja su glasovi koji se daju izmišljenim strankama kao da ne bi za SDA
jer broj glasova bačenih u vjetar obrnuto je proporcionalan konstantnom broju glasova darovanom SDA
varijabla koja se mijenja su glasovi koji se daju izmišljenim strankama kao da ne bi za SDA
-
hizo ramidovic
#37 Re: SBB gubitnik izbora 2016
kakoe ljepo vodijet kakoe dusmanima krivo stosu dvie najace bosnjacke stranke ubiedljivo pobiedile ucentru naovim izborima istosu dvoica najaci bosnjacki politicara napravili velku koaliciu kojace radit zanarod danam svijema budne dobro iljepo aniko odovi strucnjaka ni je obijasnijo kakojeto ezbebe gubitnik anisu osvoili nijedno mijesto nacelnika ukantonu sarajvo
-
veiz
#38 Re: SBB gubitnik izbora 2016
U Općini Centar Sarajevo rezultati za općinsko vijeće
SDA-ABB = 36%
SDP-DF-Naša Stranka-GS =50 %
Što znači da su Ajnadžiću dobro sputane mogućnosti odlučivanja
U prevodu SBB i SDA neće moći voditi kapitalne projekte bez ove druge str<Aane izuzev ako neka od nabrojanih stranaka ne bude naplaćivala masno svoje glasove (Korupcija)
Usput da kažem da meni Radončić više liči na majmuna nego na medvjeda.
SDA-ABB = 36%
U prevodu SBB i SDA neće moći voditi kapitalne projekte bez ove druge str<Aane izuzev ako neka od nabrojanih stranaka ne bude naplaćivala masno svoje glasove (Korupcija)
- BayrakTB
#39 Re: SBB gubitnik izbora 2016
Sad će se vidjeti kakva su pogan i govna od naroda ovi sa šatro lijeve strane kad krenu sabotirati svaku inicijativu dobru za opće zajedničko dobro, počevrši od stipendije za djecu pa do Bog zna čega. I to je ta "građanska opcija" kojom se hvale.
Sabotiraj sve što se zeleni da dobijemo sljedeće izbore, ko yebe narod...
Sabotiraj sve što se zeleni da dobijemo sljedeće izbore, ko yebe narod...
-
putokaz1
#40 Re: SBB gubitnik izbora 2016
UZE MI RUJEČ IZ USTAjapin_mutapi wrote:sda je mašina koja je samljela sve stranke koje su bile u koaliciji sa njima - mislim na ove uslovno rečeno bošnjačke stranke
BRAVO
-
putokaz1
#41 Re: SBB gubitnik izbora 2016
Nemoj me prepadatveiz wrote:U Općini Centar Sarajevo rezultati za općinsko vijeće
SDA-ABB = 36%
kod mene načelnik ''ujedinjena ljevica''(nevjerovatan potzitivan lik,sa perfektnom komunikacojom,koji je otvorio grupu s pitanjima,prijedlozima te njegovim odgovorima)
a vijeće 50% sda+sbb+neki mali
Znači li to da će ga 51% moći ograničavati i sputavati?
-
babanovac
#42 Re: SBB gubitnik izbora 2016
Pa kaze:
https://youtu.be/qdygRHtqk7w
Gospodin u pratnji, novi-stari vijecnik u Tuzli, rodjeni lider.
https://youtu.be/qdygRHtqk7w
Gospodin u pratnji, novi-stari vijecnik u Tuzli, rodjeni lider.
-
saale
#43 Re: SBB gubitnik izbora 2016
IZ ZATVORA U POSLANIČKU KLUPU: Bilsena Šahman novoimenovana poslanica Predstavničkog doma Parlamenta FBiH
Šahman, članica Saveza za bolju budućnost BiH – Fahrudin Radončić, imenovana je umjesto nekadašnjeg poslanika Seada Jusića koji je u međuvremenu preuzeo dužnost zamjenika ministra odbrane Bosne i Hercegovine.
Vijesti
Prije 1h Prije 33 min
0
Bilsena Šahman novoimenovana je poslanica u Predstavničkom domu Federalnog parlamenta.
Mandat joj je verificiran i zakletvu je položila po otvaranju današnje sjednice tog doma koja je u toku u Sarajevu.
Šahman, članica Saveza za bolju budućnost BiH – Fahrudin Radončić, imenovana je umjesto nekadašnjeg poslanika Seada Jusića koji je u međuvremenu preuzeo dužnost zamjenika ministra odbrane Bosne i Hercegovine.
Izvještaj Mandatno-imunitetske komisije, kojim je predložena odluka o dodjeljivanju mandata Bilseni Šahman kao narednoj kvalificiranoj kandidatkinji s liste SBB-a od općih izbora u BiH održanih 2014. godine, odobrena je danas u Predstavničkom domu Federalnog parlamenta s 51 glasom.
Osam poslanika je bilo suzdržano, a 17 protiv.
Vijesti
Prije 1h Prije 33 min
0
Bilsena Šahman novoimenovana je poslanica u Predstavničkom domu Federalnog parlamenta.
Mandat joj je verificiran i zakletvu je položila po otvaranju današnje sjednice tog doma koja je u toku u Sarajevu.
Izvještaj Mandatno-imunitetske komisije, kojim je predložena odluka o dodjeljivanju mandata Bilseni Šahman kao narednoj kvalificiranoj kandidatkinji s liste SBB-a od općih izbora u BiH održanih 2014. godine, odobrena je danas u Predstavničkom domu Federalnog parlamenta s 51 glasom.
Osam poslanika je bilo suzdržano, a 17 protiv.
-
putokaz1
#45 Re: SBB gubitnik izbora 2016
Ovo malo glasova što su dobili d ali je
-plaćeno
-ili zabluda
?
-plaćeno
-ili zabluda
?
-
jefff
#46 Re: SBB gubitnik izbora 2016
Najveci gubitnici. Ali svako telce zna gdje je vrelce. Izvanredno su ozalovali smrt navodnog mirotvorca a u stvarnosti kasapina SImona Peresa i tako se ucmarili glavnim badjama. Jebo izbore.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#47 Re: SBB gubitnik izbora 2016
zna i Tornjak brojat i druge stvari osim para

dakle, od danas pa do 2018-te Tornjak ljevičar skupa sa Trenerkom, Prstičem, Ajfonom i umetnićkim FGR krilom SDARadončić u gostima kod Nikšića najavio zaokret: SDA je stranka desnice, 2018. izlazimo na izbore samostalno
-
putokaz1
#48 Re: SBB gubitnik izbora 2016
Najveći gubitnik u mojoj općina sa 3 mandata skače na 4
E to je reći Najveći gubitnik
E to je reći Najveći gubitnik
-
hizo ramidovic
#49 Re: SBB gubitnik izbora 2016
posetu ezdepeu kojuje napravijo fahro nerazume obicna fukara jerboje onto uradijo dabi ujedinijo levicu i desnicu jerbo samo jedan pametan sposoban mudar politicar kostoje fahro more spoit levicu i desnicu atoce uradit zbog bosnjackog jedinstva iza narod koigaje izabro
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#50 Re: SBB gubitnik izbora 2016

ovo je samo za javnost rukovanje desnicom, kasnije će se tapkat ljevicom po gHuzovima