SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
-
mesihtrko
#1 SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
Članovi predsjedništva SBB -ea Adnan Terzić i Abdurahman Malkić
Fahro reče da će dovest nove ljude a on doveo istrošene političare
Pa Terzić je na Kongresu SDA prošao "tako dobro" ,tako da ja nebrinem za budućnost SBB-ea
O Abdurahmanu Malkiću nek pišu gladni Srebreničani iz emisije ispuni mi želju.
Pa Terzić je na Kongresu SDA prošao "tako dobro" ,tako da ja nebrinem za budućnost SBB-ea
- Adriatic
#2 Re: SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
Pa kao što je SBB nova snaga, tako su i oni "nove snage"
- jazzer
#3 Re: SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
Puno dobra su donijeli i bivsim strankama pa ce sigurno i Fahri
.
-
Cris
#4 Re: SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
Glasao sam za SBB BiH na prethodnim izborima na svim nivoima vlasti, ali se iskreno sada kajem.
Kada sam vidio da mu u Predsjednistvu stranke sjedi onaj krmak Terzić i onaj četnik Malkic, nisam mogao da vjerujem.
Kada sam vidio da mu u Predsjednistvu stranke sjedi onaj krmak Terzić i onaj četnik Malkic, nisam mogao da vjerujem.
-
mesihtrko
#5 Re: SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
Evo nešto zanimljivo
Adnan Terzić, bivši zamjenik predsjednika SDA, žestoko se okomio na SDA, stranku koja ga je izmislila i lansirala do najveće funkcije u idržavnoj vlasti BiH - predsjedavajućeg Vijeća ministara. Naravno, pažljiva analiza onoga što je uradio kao državni premijer, ne daje mu povoda da sam sebe hvali I slavi kao što to čini u svakoj prilici koja mu se ukaže.
Kada je ovaj travnički geodeta uvidio da neće i dalje imati visoku funkciju, dakle i raznorazne osobne privilegije, promijenio je stranački dres i otišao kod manipulatora i hohštaplera Fahrudina Radončića da mu glanca čizme, nadajući se da će ponovo biti u špicu politike, zapravo vlasti koja mu se omilila. Udvarajući se svom novom stranačkom šefu, Terzić pljuje po SDA i ljudima koji su mu godinama vjerovali.
SDA je stara stranka sa svim obavezama, međusobnim netrpeljivostima, neprincipejlnim koalicijama, odnosima unutar rukovodstva - grmi Terzić svjesno zaobilazeći činjenicu da je do posljednjeg Kongresa SDA bio zamjenik predsjednika stranke pa je imao priliku da sredi stanje, čak i onda kada je bio nahlađen zbog čega često šmrče. Htio je biti i predsjednik, ali je na glasanju doživio pravi debakl.
Za sada nije poznato čiji će sljedeći stranački dres obući.
Izvor "SAN" 08.12.2010
Adnan Terzić, bivši zamjenik predsjednika SDA, žestoko se okomio na SDA, stranku koja ga je izmislila i lansirala do najveće funkcije u idržavnoj vlasti BiH - predsjedavajućeg Vijeća ministara. Naravno, pažljiva analiza onoga što je uradio kao državni premijer, ne daje mu povoda da sam sebe hvali I slavi kao što to čini u svakoj prilici koja mu se ukaže.
Kada je ovaj travnički geodeta uvidio da neće i dalje imati visoku funkciju, dakle i raznorazne osobne privilegije, promijenio je stranački dres i otišao kod manipulatora i hohštaplera Fahrudina Radončića da mu glanca čizme, nadajući se da će ponovo biti u špicu politike, zapravo vlasti koja mu se omilila. Udvarajući se svom novom stranačkom šefu, Terzić pljuje po SDA i ljudima koji su mu godinama vjerovali.
SDA je stara stranka sa svim obavezama, međusobnim netrpeljivostima, neprincipejlnim koalicijama, odnosima unutar rukovodstva - grmi Terzić svjesno zaobilazeći činjenicu da je do posljednjeg Kongresa SDA bio zamjenik predsjednika stranke pa je imao priliku da sredi stanje, čak i onda kada je bio nahlađen zbog čega često šmrče. Htio je biti i predsjednik, ali je na glasanju doživio pravi debakl.
Za sada nije poznato čiji će sljedeći stranački dres obući.
Izvor "SAN" 08.12.2010
- nikad_vise
#6 Re: SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
mesihtrko wrote:Članovi predsjedništva SBB -ea Adnan Terzić i Abdurahman Malkić
gledaj ti njega sto se on brine za fahru i SBB
fahro je rekao da ce uvesti nove ljude u politiku
Izvor "SAN" 08.12.2010
mogu li ja kao kontraargument postaviti tekst avaza
Cris wrote:Glasao sam za SBB BiH na prethodnim izborima na svim nivoima vlasti, ali se iskreno sada kajem.![]()
ti kao da si juce vidio sastav SBB-a
-
Korisničkoime
#7 Re: SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
Par osobagledaj ti njega sto se on brine za fahru i SBB
fahro je rekao da ce uvesti nove ljude u politikual zivot ti jesil ti stvarno mislio da ce to biti sve sami novi ljudi koji nikad nisu imali dodirnih tacki s politikom
nasao par osoba koji su bili dosad politicki aktivni i vidi mu argumenata da malo popljuje fahru
i hvala ti sto ne brines o buducnosti SBB-a jer nam tvoja briga i ne treba
pometi ti za pocetak svoje dvoriste pa dodji u nase da metes
![]()
Ali kod San-a ti dajem pravo vala i nije baš neovisna novina al ako ćemo iskreno nije baš ni Avaz
- slobodni armirach
#8 Re: SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
Terzic ima sad velikog posla oko izgradnje vodovoda Plava Voda, Travnik-Zenica, milionski projekat kojem ce on biti Nadzor, tako sto se tice SBB bas mu se nesto i ne zuri,...
dje su sad dobavljaci anexi ,,
dje su sad dobavljaci anexi ,,
-
zulfo
#9 Re: SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
Jel to onaj Terzić što nam nabi PDV na osnovne namirnice,pa nam sad kila hljeba preko dvije KM,kilo šećera 2KM,litar ulja 3KM.
Sramota da bude i njega i onih koji su za njega glasali
- Been
#10 Re: SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
Ee... Upravo taj.. To ti je onaj Terzić koji je svojevremeno tvrdio da će "PDV smanjiti broj socijalnih slučajeva u BIH" !zulfo wrote:Jel to onaj Terzić što nam nabi PDV na osnovne namirnice,pa nam sad kila hljeba preko dvije KM,kilo šećera 2KM,litar ulja 3KM.
-
Alfa_Ze
#11 Re: SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
bivsi kadar SDA, a nezna se koji je od njih veci mufljuz !! fujmesihtrko wrote:Članovi predsjedništva SBB -ea Adnan Terzić i Abdurahman Malkić
da su valjali ostali bi u SDA !!
- kajdara
#12 Re: SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
A ima li iko u pročeljima tzv. bošnjačke političke rašomonijade ko nije iz kvislinško-kriminalnog SDA-legla? I baš to i jeste temelj bh-mračnopolitičkoj dobi. Zlatko Lagumdžija formalno nije SDA-kadar, ali se kontinuirano ponaša kao najodaniji im podanik.
-
veiz
#13 Re: SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
Zamislite Munib Jusufović Istrošeni političar u SBB-u
-
mesihtrko
#14 Re: SBB BiH i članovi predsjednišva stranke
Uz Nikolu Špirića, Munib Jusufović iz Brčkog rekorder je po broju stranačkih dresova koje je oblačio i mijenjao.
U politički život Munib Jusufović je ušao kao član i kadar SDA i stigao je do funkcije načelnika općine Brčko - Rahić. Potom je napustio tu stranku i postao član Stranke za BiH i dobio posao poslanika u federalnom Parlamentu. Ujedno je bio i generalni sekretar SBiH. Nije se ni tu dugo zadržao pa je napustio tu partiju, ostao federalni poslanik i zajedno sa Aidom Čikić osnovao svoju stranku - Savez narodnog spasa Snaga BiH.
Nakon toga, odlazi u stranku Fahrudina Radončića i na izborima 3. oktobra dobio je, prema nekim podacima, ukupno 524 glasa. I sa tako minimalnim brojem glasova, on je postao poslanik Parlamenta FBiH. Od svih poslanika novog saziva Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, Jusufović ima najmanje glasova!.
Njega je svojevremeno Sud u Brčkom osudio na 12 mjeseci robije zbog zloupotrebe dužnosti. Podnio je zahtjev za pomilovanje i zahtjev mu je uvažen. Kada je OHR saznao kako i na koji način je Jusufović pomilovan, odmah je visoki predstavnik svojom odlukom poništio Zakon o pomilovanjima.
S.I.
U politički život Munib Jusufović je ušao kao član i kadar SDA i stigao je do funkcije načelnika općine Brčko - Rahić. Potom je napustio tu stranku i postao član Stranke za BiH i dobio posao poslanika u federalnom Parlamentu. Ujedno je bio i generalni sekretar SBiH. Nije se ni tu dugo zadržao pa je napustio tu partiju, ostao federalni poslanik i zajedno sa Aidom Čikić osnovao svoju stranku - Savez narodnog spasa Snaga BiH.
Nakon toga, odlazi u stranku Fahrudina Radončića i na izborima 3. oktobra dobio je, prema nekim podacima, ukupno 524 glasa. I sa tako minimalnim brojem glasova, on je postao poslanik Parlamenta FBiH. Od svih poslanika novog saziva Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, Jusufović ima najmanje glasova!.
Njega je svojevremeno Sud u Brčkom osudio na 12 mjeseci robije zbog zloupotrebe dužnosti. Podnio je zahtjev za pomilovanje i zahtjev mu je uvažen. Kada je OHR saznao kako i na koji način je Jusufović pomilovan, odmah je visoki predstavnik svojom odlukom poništio Zakon o pomilovanjima.
S.I.