E, pa dragi neki lik, ne bi mi sekunde bilo žao da si to, na primjer, bio ti, jedan onih koji je imao kontakta sa jednom zenom sa sidom. A, znas zbog cega? Samo zbog toga da osjetis kako je biti stigmatiziran. Volio bih samo da dozivis to bar jednom, da u tvojoj mahali znaju da si jedan od njih pa da vidis. A, to sto spominjes zenu i djece tih eventualno zarazenih je pravo licemjerstvo i dvolicnost. I pederi su necija djeca, samo ti to ne zelis da vidis zbog svog kratkog i ogranicenog vida. E, sada vidis kako je biti na meti. Stoga, ja nemam nikakvog sazaljenja za one koji nisu razmisljali svojom glavom a trebali su. Zasto bi njihove majke, zene, djecu trebalo vise zaliti od majki pedera cija su djeca stalno na meti. Kakva podlost, dvolicnost, i balkanski barbarizam. E, zato je bila potrebna ovakva jedna lekcija. I kako kaze winetou, zar treba da suzu pustim zato što su oni mislili da su najpametniji pa uradili to što su uradili? Sami su krivi. I, niko im nije kriv, kao ni tebi, sto su takvi kakvi jesu.
A,bojim se da ti jako malo znaš o tome da li ja i šta primam u moj šupčić, niti ćeš ikada znati jer ne znaš razgovarati. Tvoj dvije rečenice u postu govore sve o tebi odnosno koliko ti je sažaljenja potrebno zbog tog pjenjenja.