Pape hvala ti, Pape hvala ti....

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Yebote, mora da boli, mora da boli, yebote, mora da boli...van Basten wrote:66![]()
... katastrofa, blago rečeno... ispod mene su ostali samo rudari i prosvjeta... čak me je i cyprus pretekao...
![]()
bježim ja...
.................... 38belafonte wrote:Naravno, @pape cestitke na sjajnoj organizaciji
Da se nije izgubio negdje oko Red Light District.pape wrote:@janje_, ... da odmorimo do narednog vikenda, a onda dogovor o nagradama i preuzimanju istih. @homo sapiens je velikodusno ustupio svoje nagrade najbolje plasiranom zenskom ucesniku. Hvala mu.
Igru mozemo prilagoditi nekom vecem narednom sportskom takmicenju, ne moramo cekati do SP u JAR 2010.
Hvala @cyprus, @campa_xxx, @KPNCTNJAH, ... hvala veteranima poola, @shadow, @water i @rajvosa^.
Nego, ... zna li neko gdje nam je jedan pd glavnih sponzora, ....![]()
77. @Amsterdammer ......................![]()
![]()
.................... 38
Ti i umjetnik ko nebo i zemljacyprus wrote:Imal kakva nagrada za umjetnički dojam?![]()
Merhaba svima... Molim vas sve koji trebate dobiti nagrade koje sam obećao, da mi se javite na pm. Za 15ak dana sam u Sarajevu, i onda šaljem svima nagrade poštom, ili ćemo se naći...@janje_, ... da odmorimo do narednog vikenda, a onda dogovor o nagradama i preuzimanju istih. @homo sapiens je velikodusno ustupio svoje nagrade najbolje plasiranom zenskom ucesniku. Hvala mu.
Igru mozemo prilagoditi nekom vecem narednom sportskom takmicenju, ne moramo cekati do SP u JAR 2010.
Hvala @cyprus, @campa_xxx, @KPNCTNJAH, ... hvala veteranima poola, @shadow, @water i @rajvosa^.
Nego, ... zna li neko gdje nam je jedan pd glavnih sponzora, ....
77. @Amsterdammer ...................... slika slika slika .................... 38
mozda bi do sljedeceg takmicenja, tvoj programcic mogli prilagoditi web-u, pa da stalno imamo aktuelni poredak, rezultate, statistike, znas vec kako to ameri rade..pape wrote:@janje_, ... da odmorimo do narednog vikenda, a onda dogovor o nagradama i preuzimanju istih. @homo sapiens je velikodusno ustupio svoje nagrade najbolje plasiranom zenskom ucesniku. Hvala mu.
U vezi programa, ... ne znam koliko ima smisla da ga saljem svakom ucesniku u igri. Ta opcija postoji i nije u suprotnosti sa autorskim pravima. U suprotnosti bi bilo da "radni modul", koji obracunava, sredjuje tabele i statistike nekome saljem.janje_ wrote:mozda bi do sljedeceg takmicenja, tvoj programcic mogli prilagoditi web-u, pa da stalno imamo aktuelni poredak, rezultate, statistike, znas vec kako to ameri rade..pape wrote:@janje_, ... da odmorimo do narednog vikenda, a onda dogovor o nagradama i preuzimanju istih. @homo sapiens je velikodusno ustupio svoje nagrade najbolje plasiranom zenskom ucesniku. Hvala mu.
ne bi slali program, nego bi napravili web aplikaciju.. svaki korisnik koji na forumu izrazi zelju da se takmici, dobio bi account. nakon toga, sve sto bi trebo da uradi je da popuni rezultate utakmica i to za svaku tekmu dva polja kao drop down za tacan rezultat.pape wrote:U vezi programa, ... ne znam koliko ima smisla da ga saljem svakom ucesniku u igri. Ta opcija postoji i nije u suprotnosti sa autorskim pravima. U suprotnosti bi bilo da "radni modul", koji obracunava, sredjuje tabele i statistike nekome saljem.janje_ wrote:mozda bi do sljedeceg takmicenja, tvoj programcic mogli prilagoditi web-u, pa da stalno imamo aktuelni poredak, rezultate, statistike, znas vec kako to ameri rade..pape wrote:@janje_, ... da odmorimo do narednog vikenda, a onda dogovor o nagradama i preuzimanju istih. @homo sapiens je velikodusno ustupio svoje nagrade najbolje plasiranom zenskom ucesniku. Hvala mu.
Mozda to mozemo tako uraditi naredni put, da takmicari sami ispune prognoze na programskom formularu i onda mi ga tako vrate. Tu bi prednost bila sto ja ne bih morao kontrolisati ispravnost prognoze, jer program ne dozvoljava gresku.
Jedino o cemu bi se evt. trebalo voditi racuna je, da se program prevede sa holandskog na nase lijepe jezike, ali ... u BiH se govori puno jezika, pa bi to mozda bilo malo mucno, ...![]()