SAW 7 ( 3D )

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

mobsterc

#26 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by mobsterc »

Ovo 3D se moze izbaciti iz naziva. Skoro nijednog efekta nema - totalno razocarenje.
Sto se tice filma - standardno.
cigara

#27 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by cigara »

mobsterc wrote:Ovo 3D se moze izbaciti iz naziva. Skoro nijednog efekta nema - totalno razocarenje.
Sto se tice filma - standardno.
meni jaran rece da u par scena samo 3D proviri ostalo normalno
Vernes_AMG

#28 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Vernes_AMG »

pa ko je ocekivao full 3D od SAW-a nije trebao ni dolaziti , uglavno film je standardno extra , medjutim jos kontam da li je ovo bio zavrsni dio , i ko su one dvije osobe sa Gordonom sto su na kraju Hoffmana zarobile :?
Felidae

#29 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Felidae »

mozda je onda bolje da idem gledati Avatara, valjda proviri sta iz njega :lol:
Vernes_AMG

#30 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Vernes_AMG »

Felidae wrote:mozda je onda bolje da idem gledati Avatara, valjda proviri sta iz njega :lol:

ja sam se trzno na par scena u SAW-u , kad kljuc ispade isto ko da me u glavu pogodi :lol: a i kad je bila zamka za Evana ( Chestera iz Linkin Parka ) , dijelovi tijela izlijecu ko ludi :mrgreen:
Felidae

#31 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Felidae »

Vernes_AMG wrote:
Felidae wrote:mozda je onda bolje da idem gledati Avatara, valjda proviri sta iz njega :lol:

ja sam se trzno na par scena u SAW-u , kad kljuc ispade isto ko da me u glavu pogodi :lol: a i kad je bila zamka za Evana ( Chestera iz Linkin Parka ) , dijelovi tijela izlijecu ko ludi :mrgreen:
joj sto me zadevera :lol: mozda cu ja ipak ici gledati Saw, sve kontam Avatara sam vec gledala,mada na TV-u, ako ga opet budem gledala sve cu misliti da sam ovamo nesto pravo bitno propustila, a para nema za oba :D
Vernes_AMG

#32 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Vernes_AMG »

Felidae wrote:
Vernes_AMG wrote:

joj sto me zadevera :lol: mozda cu ja ipak ici gledati Saw, sve kontam Avatara sam vec gledala,mada na TV-u, ako ga opet budem gledala sve cu misliti da sam ovamo nesto pravo bitno propustila, a para nema za oba :D

Pa ako volis dosta specijalnih efekata uz radnju koju si vec gledala onda Avatar , a ako nisi gadljiva , volis napetost onda Saw , ici cu ja s tobom :mrgreen:
Felidae

#33 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Felidae »

znaci napeto je :D mogu li te drzati za ruku :-) :-)
hvala na savjetu u svakom slucaju.....
Vernes_AMG

#34 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Vernes_AMG »

Felidae wrote:znaci napeto je :D mogu li te drzati za ruku :-) :-)
hvala na savjetu u svakom slucaju.....

pa ono , saw k'o saw , a mozes samo nemoj jako , ja sam krhak i malen :mrgreen:

fkt , svima preporuka za SAW , ko voli takve filmove ... :thumbup:
Astrix

#35 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Astrix »

Nemogu da docekam da idem gledat Saw, kontam u nedelju ici. Al moram sve dijelove jos jednom pogledat, imam ih sve na kompu ali mi pola nije jasno, moram dva dana slobodno uzeti da ih sve pregledam :D :D :D
shiljak

#36 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by shiljak »

meni je najsmjesnije bilo kad je neko* ostao i bez si. i bez ze... hahahah
Last edited by shiljak on 29/10/2010 22:57, edited 1 time in total.
shiljak

#37 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by shiljak »

Felidae wrote:
Vernes_AMG wrote:

avatar moze biti dobar jer ima dosta efekata (onih 3d - dosta uocljivijih).. dok kod saw-a vec znas.. rednja se odvija u zatvorenom..

p.s. Nekako mi se cinilo u filmu da se nekada zamuti sve, npr. kad gledas one pozadi, ili kad prikazuju neke sitne detalje. Valjda rezolucija nije velika pa zato
shin

#38 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by shin »

Od 2004 sedam Saw nastavaka, kako moze valjati?
Felidae

#39 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Felidae »

ovako, posto sam za prvi put htjela potpuni 3d dozivljaj :D , ipak sam izabrala Avatara, i nisam se pokajala, fakat je ludilo. znam da Avatar nije tema, ali moram ga preporuciti svima, sta cu. Izmicala sam se par puta na kojekakvo lisce koje je letilo prema meni, a ona priroda...ne moze se komentarisati.
a sto se tice filma Saw, pravo da kazem pogledala sam 6 dijelova i bog me ubio ako se sjecam icega iz tih filmova, mozda iz prva dva, jer sam ih pogledala vise puta...ja ih gledam uglavnom zbog masakra koji nije isto uradjen kao u jeftinim hororima
Vernes_AMG

#40 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Vernes_AMG »

shin wrote:Od 2004 sedam Saw nastavaka, kako moze valjati?

Prica za sve nastavke je smisljena odjednom , tako da se nije islo na brzinu , znaci izmedju dva dijela se desava samo snimanje i montiranje , prica je davno davno smisljena :thumbup:

I svake godine , noc prije Noci vjestica je premijera novog dijela SAW-a , mislim da je jedinstven po tome :dance:
DoradO

#41 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by DoradO »

:sad: ja vec kupio karte sa saw :sad: pa valjda nije toliko lose sto se 3d-a tice, glupo mi bilo da opet gledam avatar :-)
Vernes_AMG

#42 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Vernes_AMG »

Felidae wrote:ovako, posto sam za prvi put htjela potpuni 3d dozivljaj :D , ipak sam izabrala Avatara, i nisam se pokajala, fakat je ludilo. znam da Avatar nije tema, ali moram ga preporuciti svima, sta cu. Izmicala sam se par puta na kojekakvo lisce koje je letilo prema meni, a ona priroda...ne moze se komentarisati.
a sto se tice filma Saw, pravo da kazem pogledala sam 6 dijelova i bog me ubio ako se sjecam icega iz tih filmova, mozda iz prva dva, jer sam ih pogledala vise puta...ja ih gledam uglavnom zbog masakra koji nije isto uradjen kao u jeftinim hororima

sto se tice Avatara , moze li se uzeti karta prije prikazivanja , ili su rezervisane danima unaprijed :-D
Felidae

#43 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Felidae »

Vernes_AMG wrote:
Felidae wrote:ovako, posto sam za prvi put htjela potpuni 3d dozivljaj :D , ipak sam izabrala Avatara, i nisam se pokajala, fakat je ludilo. znam da Avatar nije tema, ali moram ga preporuciti svima, sta cu. Izmicala sam se par puta na kojekakvo lisce koje je letilo prema meni, a ona priroda...ne moze se komentarisati.

sto se tice Avatara , moze li se uzeti karta prije prikazivanja , ili su rezervisane danima unaprijed :-D
mozes uzeti kartu kad hoces, za danas, za sutra, mozes je rezervisati, ali ja bi ti preporucila da kupis dan prije, da nadjes sebi iole dobro mjesto, jer su strasne guzve....
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#44 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by pici »

karanana wrote:nakon prvog, sve ostalo je karanana.
:thumbup:

Dina Meyer sam zbog nje sam i odgledao ..... :dance:
Image

karananice lafe ...ja bi s njom na pusto ostrvo....moreš i ti s nama al da budeš na drugom ostrvu s durbinom i da gledaš :mrgreen:
Arnel.S

#45 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Arnel.S »

A slusajte ovo :D
Odem ja sa prijateljima u cetvrtak da gledamo saw, i sad kao sto smo se i nadali rasprodate su sve karte, i sta cemo da nismo djaba dolazili uzmemo karte za Resident evil. I sad svima da kazem, nemojte dzaba da bacate pare na ovaj Resident evil, znaci film ono je glup mnogo, nema smisla, nema radnje i mnogo toga. Film je kao SF Horor, a srecom mi smo se dobro proveli. I odem ja u petak ujutru da rezervisem karte , kad ostalo samo 7, ali na srecu bilo je dovoljno za nas. Eh sad sto se tice filma, ima oko 5 scena na kojima bas mozete dozivjeti 3D efekat, a ovo ostalo je takodjer super, isto kao da ste vi u filmu sa glumcima i td. Saw kao saw, ubistva su "pametna" kao i u prvih 6 djelova, i u ovom zadnjem djelu se sve saznaje ;). E sad ako niste gledali prvih 6 djelova, ja vam ne preporucujem ovaj da gledate, jer ce vam film biti dosadan, tj nece on biti dosadan , ali necete nista shvatati , jer se nastavlja na ostale djelove. Ako bas ocete radi 3D da idete, idite na Avatar , jer on je film sa mnogo 3D scena , priroda kao da ste u njoj i td. Sad jedino ako vam je mrsko gledati film 3 onda nemojte :), ako nije onda izvolite.
Sad Pirane aBd 4.og novembra , i to ide da se gleda :D .
A glavni dogadjaj je za mjesec, kada dolazi Paranormal act 2 :).
Sve u svemu , necete se pokajat na koji god da odete, bio to saw ili avatar .
Srecno !
Vernes_AMG

#46 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Vernes_AMG »

A jako lijepo je osmisljeno to da se zadnji dio zavrsava tamo gdje pocinje prvi , znaci "krug" se zatvorio. Steta , nadamo se da ce reditelj uskoro osmisliti nesto novo , slicno SAW-u :dance:
Johnny_x

#47 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Johnny_x »

Gledao sam davno nekad prvi i peti dio i naravno nista nisam skontao i sada sam poceo od pocetka stigao sam do 6 imam jos 2 dijela i priznajem da odavno nisam gledao bolje filmove svaki dio je povezan i odlicno je uradjen, u traileru za 7 dio kaze se da je posljednji dio slagalice. samo me interesuje da li ima neki film koji je slican SAW-u, ako ima nek preporuci.
Comrad

#48 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Comrad »

Johnny_x wrote:Gledao sam davno nekad prvi i peti dio i naravno nista nisam skontao i sada sam poceo od pocetka stigao sam do 6 imam jos 2 dijela i priznajem da odavno nisam gledao bolje filmove svaki dio je povezan i odlicno je uradjen, u traileru za 7 dio kaze se da je posljednji dio slagalice. samo me interesuje da li ima neki film koji je slican SAW-u, ako ima nek preporuci.
Cube.
7 complete strangers of widely varying personality characteristics are involuntarily placed in an endless kafkaesque maze containing deadly traps.

Imas tri nastavka.
hedonism

#49 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by hedonism »

:-) totalno razocarenje! smece od filma. a ovo vam kaze Jigsaw fan :roll:
toliko je lose uradjeno, bilo je-daj sto vise krvi i masakra, puno vriske, frke, trke :roll: strpaj to u 1i25 min i eto film! previse ideja, tj radnji se odvijalo istovremeno i na kraju ispao krvavi cirkus :-? uglavnom preeeelose!
consider yourself warned! :D
Johnny_x

#50 Re: SAW 7 ( 3D )

Post by Johnny_x »

Ima li ko titl za ovaj film
Post Reply