Savršena žena

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zelenashica

#1 Savršena žena

Post by zelenashica »

Uh,ponukana savjetima izvjesne forumašice nemogodoh a da ne započenem analizu ..helem po njoj ispade, kako bar ja to skonta da trebamo biti vazda nafrcerane,nafrizirane,nasmijane(kako ona veli čak i kad nešto nije smiješno),ekstavagantno obučene,kako sebi ne trebamo dopuštati luksuz zvani djeca :shock: tobe jarabi :roll: ko tako nećemo imati vremena za sebe...vala ovo mi prelilo čašu :roll: zar dijete ne treba biti smisao života,a ne gledati na njega kako na lopova "sebe"....

uh a o hrani,....fkt ne smijem ni pomenuti ta jela,hadžijinca mi me namah opalila oklagijom :D :lol:

I sad kontam jesam li ja normalna,što hoću da taj neko bude sa mnom radi mene kao osobe,a ne radi moje frizure,koja se slijepi sama od sebe,ili što ne znam šta je onaj Spa kako se već piše :roll: ili što znam vala i zasmrdit na znoj kad po zvjezdanu plijevim cvijeće,....ili što nekad nemam vremena ni da se obučem pa se samo navučem što stignem :? a kamoli da dragog dočekujem u ekstavagantnoj odjeći....(ps.ima li se đe to nabavit,ta odjeća, da probam,popustila ljubav :D )

Uh a o suzama neću,kako ba da budem nasmijana kad me PMS uzme pod svoje :roll: a klimaks ako dočekam jadna mu majka,samo ću cmizdriti :roll: i šta treba .....

Hm,kontam da i jedem ko tica opet možda ne bi bila zgodna,helem poslije poroda sve imamo problema sa kilažom,to sad ispade manje smo voljene ako imamo kg ili dva,pet viška....ili neko nas prestane voljeti samo radi toga što ujutro ustanem sa petarda frizurom :shock: i ko fol frizer to sredi i on mene namah voli....ja miline i teorije...... :-)

I šta sad ?Da budemo ono što jesmo,ili da cijeli život živimo po nekom upustvu kako da nas neko voli,mazi,pazi,...??? Kontam fkt me cura zabrinula ja vazda kontala da trebam biti to što jesam,a ono vidi mašinerija na cijeni,hm....:skoljka:

Da li uopšte postoji savršena žena?
U čemu se ogleda njeno savršenstvo?

Ja samo znam za onu staru :
NIKO NIJE SAVRŠEN ZAUVIJEK!
Pa me eto još samo to tješi ;-)

ps.na komijem zahtjev editovana gramatička greška prouzrokava hujom :lol:
Last edited by zelenashica on 10/09/2009 19:30, edited 1 time in total.
*mima*

#2 Re: Savršena žena

Post by *mima* »

Sta ti bi zelenashice?
zelenashica

#3 Re: Savršena žena

Post by zelenashica »

mima wrote:Sta ti bi zelenashice?
Raspalilo me mima lažno savršenstvo :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4 Re: Savršena žena

Post by Truba »

zelenashica wrote: samnom
ispadaš iz utrke za Mene
:oops:
zelenashica

#5 Re: Savršena žena

Post by zelenashica »

komi wrote:
zelenashica wrote: samnom
ispadaš iz utrke za Mene
:oops:
de ba šuti tamo :lol: :lol: :lol: da znaš kako me huja spucala vala ne znam ni kako se zovem..... :roll:
*mima*

#6 Re: Savršena žena

Post by *mima* »

Draga moja......otvaranje ovakve teme ti je jos jadnije od onog komentara.....ne vidim razlog da se uzrujavas radi nekog plasticnog lika......sta ti je....zivi svoj zivot..... :dance:
zelenashica

#7 Re: Savršena žena

Post by zelenashica »

mima wrote:Draga moja......otvaranje ovakve teme ti je jos jadnije od onog komentara.....ne vidim razlog da se uzrujavas radi nekog plasticnog lika......sta ti je....zivi svoj zivot..... :dance:
vala baš mima upravu si :sad: al hebiga mene huja povuka i šta sad mogu... što no ti rekla SVOJ ŽIVOT :dance:

:kiss: IMA SE OD TEBE SVAŠTA NAUČITI DRAGA ;-)
*mima*

#8 Re: Savršena žena

Post by *mima* »

Ja stvarno ne mogu da vjerujem da si se uzrujala radi takvog komentara...a komentar je ...nidje veze.....treba ocito previse gleda spanske sapunice..... :lol:
zelenashica

#9 Re: Savršena žena

Post by zelenashica »

mima wrote:Ja stvarno ne mogu da vjerujem da si se uzrujala radi takvog komentara...a komentar je ...nidje veze.....treba ocito previse gleda spanske sapunice..... :lol:
hebi ga mima u sapunicama se zna desiti poneko normalnog mišljenja :lol:
ambiguous

#10 Re: Savršena žena

Post by ambiguous »

zelenashica wrote:Uh,ponukana savjetima izvjesne forumašice nemogodoh a da ne započenem analizu ..helem po njoj ispade, kako bar ja to skonta da trebamo biti vazda nafrcerane,nafrizirane,nasmijane(kako ona veli čak i kad nešto nije smiješno),ekstavagantno obučene,kako sebi ne trebamo dopuštati luksuz zvani djeca :shock: tobe jarabi :roll: ko tako nećemo imati vremena za sebe...vala ovo mi prelilo čašu :roll: zar dijete ne treba biti smisao života,a ne gledati na njega kako na lopova "sebe"....

uh a o hrani,....fkt ne smijem ni pomenuti ta jela,hadžijinca mi me namah opalila oklagijom :D :lol:

I sad kontam jesam li ja normalna,što hoću da taj neko bude sa mnom radi mene kao osobe,a ne radi moje frizure,koja se slijepi sama od sebe,ili što ne znam šta je onaj Spa kako se već piše :roll: ili što znam vala i zasmrdit na znoj kad po zvjezdanu plijevim cvijeće,....ili što nekad nemam vremena ni da se obučem pa se samo navučem što stignem :? a kamoli da dragog dočekujem u ekstavagantnoj odjeći....(ps.ima li se đe to nabavit,ta odjeća, da probam,popustila ljubav :D )

Uh a o suzama neću,kako ba da budem nasmijana kad me PMS uzme pod svoje :roll: a klimaks ako dočekam jadna mu majka,samo ću cmizdriti :roll: i šta treba .....

Hm,kontam da i jedem ko tica opet možda ne bi bila zgodna,helem poslije poroda sve imamo problema sa kilažom,to sad ispade manje smo voljene ako imamo kg ili dva,pet viška....ili neko nas prestane voljeti samo radi toga što ujutro ustanem sa petarda frizurom :shock: i ko fol frizer to sredi i on mene namah voli....ja miline i teorije...... :-)

I šta sad ?Da budemo ono što jesmo,ili da cijeli život živimo po nekom upustvu kako da nas neko voli,mazi,pazi,...??? Kontam fkt me cura zabrinula ja vazda kontala da trebam biti to što jesam,a ono vidi mašinerija na cijeni,hm....:skoljka:

Da li uopšte postoji savršena žena?
U čemu se ogleda njeno savršenstvo?

Ja samo znam za onu staru :
NIKO NIJE SAVRŠEN ZAUVIJEK!
Pa me eto još samo to tješi ;-)

ps.na komijem zahtjev editovana gramatička greška prouzrokava hujom :lol:
:thumbup: Hajde sad ba, mislim zene smo ono..nego kontam - Ima li kakav savrsen muskarac? Eh, kakav li je to i ako ga ima, de ti nama ukazi na njega..hehehe
Irm@

#11 Re: Savršena žena

Post by Irm@ »

a koja je to forumasica :lol: :D :lol:
jesam mahalusa :D
dijelim misljenje s tobom posto sam u PMS odoh sad otplakat rundu pa uciti pa se vratim poslije da vidim sta ima ovdje :-D :D
zelenashica

#12 Re: Savršena žena

Post by zelenashica »

ambiguous wrote:
:thumbup: Hajde sad ba, mislim zene smo ono..nego kontam - Ima li kakav savrsen muskarac? Eh, kakav li je to i ako ga ima, de ti nama ukazi na njega..hehehe
Nema.....savršen ne postoji,..postoji onaj kojeg volimo/koji nas voli....kako rekoh čak savršenstvo i da postoji niko nije savršen vječno :-D...mrzim predrasude tipa savršen,prelijep,prepametan,prezgodan.... :roll: svi imamo mane i vrline,poenta je prihvatiti nekoga onakav kakav je.....
Daphna

#13 Re: Savršena žena

Post by Daphna »

I draga moja dok se ona tako licka, maže, oblači i hrani egzotično... Godine prođoše, a gravitaciju ne možeš zajebat sve i da hoćeš (sem plastikom, ali opet...), i tako se đuvegija uputi nekoj mlađoj. :mrgreen: Ironija života! Propala investicija! Neka nas ponekad maljavih i smrdljivih :mrgreen: Bar znamo sa smo žive!
Truba

#14 Re: Savršena žena

Post by Truba »

mima wrote:Draga moja......otvaranje ovakve teme ti je jos jadnije od onog komentara.....ne vidim razlog da se uzrujavas radi nekog plasticnog lika......sta ti je....zivi svoj zivot..... :dance:
to ti meni :lol:

još si uzrujana zbog onog odrona :lol: :lol: :lol:

plastične ti samo grudi mogu biti jer nemaš novaca za silikone :razz: :P :P :P :P :P :P

:sax: :mrgreen:
ambiguous

#15 Re: Savršena žena

Post by ambiguous »

Aura Perez wrote:Evo i ja sam zensko i volim bit i dotjerana i mirisna i zategnuta, ali realno, ovako kad gledam zene na ulici, puno su mi ljepse one prirodnije, sa diskretnom sminkom ili bez nje, prirodnom bojom kose, bez previse eksponiranih dijelova tijela :D.

I pored toga sto je lijepo, ima i prakticnu stranu, treba ti plafon dvadeset minuta da se spremis, a kad je specijalna prilika sa pola sata spremanja zablistas :D. Ovako kad si nariktana svaki dan, naviknes i ti, pa nikad nije dovoljno dobro :D

i trece, sama vanjska ljepota nije ni pola ljepote.
Ma i ja sam zensko i svako jutro ustajem u cetiri, stavim viklere, pa onda dok pijem kafu sminkam se i pokusavam puderom pokriti podocnjake koje sam dobila od silnog nespavanja. :D
Probala spavat' s viklerima, pa sam onda imala glavobolje cijeli bozji dan, bode svu noc u glavu, nego sad ev' 'vako.
Diskretnu sminku volim na onima koji nemaju previse sakriti, a s ovim mojim podocnjacima...eeeeeh, ne znam.
A onda moram i coj'ku biti attraktivna, pa mi je i to jedan od razloga sto odustadoh od "preko-noci" viklera, vec eto, ustanem dok mi on lijepo spava, da me ne vidi tak'u, jel'.

Jedem jednom na dan, i to samo pahuljice s dosta balastih materija, tako da idem pet puta u luha, i tanka sam fakat pravo, zgodna jesam, svak bi rekao da mi je 25 umjesto 40, a i meni je to nekako nako drago, ali se malo i napatim.
Tako da mi to nespavanje opet dobro dodje, jer onako sanjam cevape i pite, tufahije i ostalo gluho bilo "jestivete".
Ali zato mene moj dragi pravo voli, kaze mi da sam ljepsa nego ikad, e pa eto, hajd' sad kazite - Jal' sam ja SAVRSENA, jal' nisam? :-)
zelenashica

#16 Re: Savršena žena

Post by zelenashica »

komi wrote:

plastične ti samo grudi mogu biti jer nemaš novaca za silikone :razz: :P :P :P :P :P :P

:? :? :? ko tebi komi šta reko :lol: :lol: :lol: il si i ti nako žeMsko :D
Truba

#17 Re: Savršena žena

Post by Truba »

onda se ispričavam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: svima na ovom topiku :lol: :lol: :lol: :sax:
*mima*

#18 Re: Savršena žena

Post by *mima* »

komi wrote:

:?
zelenashica

#19 Re: Savršena žena

Post by zelenashica »

komi wrote:onda se ispričavam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: svima na ovom topiku :lol: :lol: :lol: :sax:
:lol: :lol: :lol: komi legedno mima plastičnim likom nazvala onu savršenu žeMsku :D a joj tebe letiš pred rudu :lol:
zelenashica

#20 Re: Savršena žena

Post by zelenashica »

mima wrote:
komi wrote:

:?
pusti ga mima komi nam se zafuro :lol: :lol: :lol:
Truba

#21 Re: Savršena žena

Post by Truba »

zelenashica wrote:
komi wrote:onda se ispričavam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: svima na ovom topiku :lol: :lol: :lol: :sax:
:lol: :lol: :lol: komi legedno mima plastičnim likom nazvala onu savršenu žeMsku :D a joj tebe letiš pred rudu :lol:

amater :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: šta ćeš mislim da me mima mrzi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

pa zato reagiram tako :mrgreen:

odo da se istuširam hladnom vodom

još jednom svima najponiznije isprike :cry: :cry: :cry: :cry:

:sax:
*mima*

#22 Re: Savršena žena

Post by *mima* »

ne kontam sto me napadaju pojedini forumasi sa kojim nikad nisam komunicirala :? :shock:
Truba

#23 Re: Savršena žena

Post by Truba »

mima wrote:ne kontam sto me napadaju pojedini forumasi sa kojim nikad nisam komunicirala :? :shock:
pa baš zato :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :P :P :P :P

:mrgreen: šalim se

:run: kidam s teme zauvijek

ps. napadala si me ali se ne sjećaš a meni još traume postoje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
*mima*

#24 Re: Savršena žena

Post by *mima* »

Ne sjecam.....znam samo da se zaobilazimo u sirokom luku.
bez_ideje

#25 Re: Savršena žena

Post by bez_ideje »

A kome zelis da budes savrsena ?
Da li ti je smisao zivota da se dopadnes nekome i da te neko voli?
Prvo budi sto jesi,voli sebe,ta te ljubav nikada nece izdati !
Kad ne valjas sebi,ne valjas nikome......kad valjas sebi,valjas svima......a i ovima kojima ne valjas,bas te briga,kad volis sebe znas da su oni na gubitku!

Sto se friziranja i sredjivanja tice ,volim to radi sebe,nema mi veceg meraka nego citav dan se uredjivat i lickat,znas za koga ? Za sebe! Uopste ne izaci van,vec napraviti kaficu,kolac,izvrnut se na kauc,ubacit nesto gledljivo u tv i diviti se svojim noktima,kosi,kozi nakon silnih tretmana :lol: :lol: :lol: Znam da sad zvucim ko okorjeli narcis ,ali sta cu tako je :oops:
Isto tako,zna proci sedmica da se ne nasminkam i sredim ko covjek ,u majici,farmerkama i starkama se vucarat po dnevnim kafama ,nocnim izlascima....svejedno!
Istina,ne bi sebi dopustila neki visak kilograma i zapusten izgled .....ali kada si ti navikao i vodis racuna o sebi,nikakve slampave majice,petarda frizure i oznojeni momenti nece djelovati odbojno i ruzno...naprotiv,to je ono sto nas cini zanimljivim! ;-)
Post Reply