Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rikardoreis wrote:nek mi se javi jedna iz busa na relaciji Mostar-Sarajevo dobro smo se izzajebavali al nije bilo mobitela tad pa nismo ni razmijenili broj...
rikardoreis wrote:nek mi se javi jedna iz busa na relaciji Mostar-Sarajevo dobro smo se izzajebavali al nije bilo mobitela tad pa nismo ni razmijenili broj...
sifra raspoznavanja - djevojka sa sjedista broj 8
a sta bi da ti je dala broj a ona na m-telu :D
drzo bi se slogana - " dobra komunikacija brise sve granice "
Last edited by rikardoreis on 11/11/2007 23:12, edited 1 time in total.
prelivodo :D pa sto makar mejlk ne uze.......pa da joj posaljes kakav anonimni izljev ljubavi....al ne prepisuj od onog pacenika sto ga lady citirala :D
pitt wrote:prelivodo :D pa sto makar mejlk ne uze.......pa da joj posaljes kakav anonimni izljev ljubavi....al ne prepisuj od onog pacenika sto ga lady citirala :D
bolan, tad se jos radilo u DOS-u ...mail je bio nesto iz americkih filmova
pitt wrote:prelivodo :D pa sto makar mejlk ne uze.......pa da joj posaljes kakav anonimni izljev ljubavi....al ne prepisuj od onog pacenika sto ga lady citirala :D
bolan, tad se jos radilo u DOS-u ...mail je bio nesto iz americkih filmova
pa adresa ....makart da je u mraku u haustoru sacekas.....sa kandilom :D
bas nisi romantican :D
Mozda sam promasio temu, mozda je ovo trebalo staviti pod koliko su tacne vijesti sa neta. Vjerovatnoca ravna nuli u svakom slucaju.
ALI
ako ima neko da je vidio nekoga preko vikenda u gradu i misli da ga vise nikada nece vidjeti, a zelila(o) da ga(je) upozna evo mu prilike.
Ne znam kako cemo ovaj problem sa crtezima prevazici
U pitanju je prokleti marketinski trik neke od USA korporacija.
ma bila je i neka trecerazredna komedija. u glavnoj ulozi nakav lik iz jednog od onih boybandova, onaj sto se kasnije izjasnio da je je l 'te gay....enivej u filmu su njih dvoje kao prozborili koju na podzemnoj i onda on nju kao bez posustajanja trazi mozda covjek ima los ukus u filmovima pa prekopirao
Jos se nije javila? Pa koristili ona net? Sta je sa njenim prijateljicama, zar one ne koriste net?Pa jel to trebam posebnu stranicu da otvaram?Stvarno nema smisla!
Molimo lijepo da se javi djevojka iz Opere, bila tamo u subotu.
Sir_Lancelot wrote:Jos se nije javila? Pa koristili ona net? Sta je sa njenim prijateljicama, zar one ne koriste net?Pa jel to trebam posebnu stranicu da otvaram?Stvarno nema smisla!
Sir_Lancelot wrote:Jos se nije javila? Pa koristili ona net? Sta je sa njenim prijateljicama, zar one ne koriste net?Pa jel to trebam posebnu stranicu da otvaram?Stvarno nema smisla!