Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Lada

#26 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by Lada »

dallton wrote:
Sarajevcac wrote:
The 51st State wrote: sto je u totalnoj koliziji sa njegovom trenutnom politikom, ali valjda pored amera je morao malo suplje valjati.
btw. domaci zadatak za Sarajevcac-a, provjeri malo biografiju Obaminog potpredsjednickog kandidata, ne sumnjam da ces bit' odusevljen.
Drugacije covjek prica kad je u opoziciji ili kad je samo kongresmen a drugacije kad je potpredsjednik ili na nekoj drugoj odgovornoj funkciji.
Vidim da ti je americka politika jaca strana :lol: :lol: Provjeri ko ima veci utjecaj - podpredsjednik ili vodja senatskog odbora za vanjsku politiku (biden) pa onda procitaj americki ustav, pa nam daj svoje misljenje :lol: :lol:
Koliko je tebi godina? Obzirom na poznavanje gramatike ne bi mogao položiti ni kvalifikacijski ispit za upis u gimnaziju. D i P kad se spoje dolazi do jednačenja suglasnika po zvučnosti. Pravilo vrijedi i za bosanski i za srpski i za hrvatski ;-)
dallton

#27 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by dallton »

Vidim da ti je americka politika jaca strana :lol: :lol: Provjeri ko ima veci utjecaj - podpredsjednik ili vodja senatskog odbora za vanjsku politiku (biden) pa onda procitaj americki ustav, pa nam daj svoje misljenje :lol: :lol:
Koliko je tebi godina? Obzirom na poznavanje gramatike ne bi mogao položiti ni kvalifikacijski ispit za upis u gimnaziju. D i P kad se spoje dolazi do jednačenja suglasnika po zvučnosti. Pravilo vrijedi i za bosanski i za srpski i za hrvatski ;-)
[/quote][/quote]

hvala profesorice na upozorenju, ali mi se stvarno ne da na forumu postovati sva pravila jezika - ako zelis mozes slobodno ispraviti moje gramaticke greske. jednostavno radi se o ljenosti
Abacija

#28 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by Abacija »

Lada wrote:
dallton wrote:
Sarajevcac wrote:
Drugacije covjek prica kad je u opoziciji ili kad je samo kongresmen a drugacije kad je potpredsjednik ili na nekoj drugoj odgovornoj funkciji.
@Lada molim te, malo manje kahve... Da ti slucajno nisi bila u LiZi ( :-) ) mladih lingvista? :skoljka:
dallton

#29 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by dallton »

Vidim da ti je americka politika jaca strana :lol: :lol: Provjeri ko ima veci utjecaj - podpredsjednik ili vodja senatskog odbora za vanjsku politiku (biden) pa onda procitaj americki ustav, pa nam daj svoje misljenje :lol: :lol:[/quote]

Koliko je tebi godina? Obzirom na poznavanje gramatike ne bi mogao položiti ni kvalifikacijski ispit za upis u gimnaziju. D i P kad se spoje dolazi do jednačenja suglasnika po zvučnosti. Pravilo vrijedi i za bosanski i za srpski i za hrvatski ;-)[/quote]

@Lada molim te, malo manje kahve... Da ti slucajno nisi bila u LiZi ( :-) ) mladih lingvista? :skoljka:[/quote]

Ma nije frka u pravu je, ali na zalost sam suvise lijen da postujem sva pravila - ali, kako kazu, bitno je da se razumijemo
Lada

#30 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by Lada »

Piši kako govoriš. Bilo mi je smješno što ispravljaš onoga ko je pravilno napisao ;-)
dallton wrote:
Sarajevcac wrote: Drugacije covjek prica kad je u opoziciji ili kad je samo kongresmen a drugacije kad je potpredsjednik ili na nekoj drugoj odgovornoj funkciji.
I kad Obama dolazi u Banja Luku? :D
dallton

#31 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by dallton »

Lada wrote:Piši kako govoriš. Bilo mi je smješno što ispravljaš onoga ko je pravilno napisao ;-)
dallton wrote:
Sarajevcac wrote: Drugacije covjek prica kad je u opoziciji ili kad je samo kongresmen a drugacije kad je potpredsjednik ili na nekoj drugoj odgovornoj funkciji.
I kad Obama dolazi u Banja Luku? :D
Ide prvo u laktase i to 7 dana prije predsjednickih izbora - kaze velika mu izborna baza tamo :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#32 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by pici »

ja sam nacuo da ce biti i na otvaranju autoputa.....kilometarskog :D
dallton

#33 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by dallton »

pici wrote:ja sam nacuo da ce biti i na otvaranju autoputa.....kilometarskog :D
Kriva informacija ...otvara se medjunarodni aerodrom "Dr. Dzemila Dabic" u laktasima :lol: :lol:
seln

#34 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by seln »

dallton wrote:
pici wrote:ja sam nacuo da ce biti i na otvaranju autoputa.....kilometarskog :D
Kriva informacija ...otvara se medjunarodni aerodrom "Dr. Dzemila Dabic" u laktasima :lol: :lol:
Zar nije luka "Baba Bilja" na Vrbasu?
nikad_izvini

#35 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by nikad_izvini »

Pa gdje nam nestadoše dva drugara @sarajevcac i @dalinton :roll: Zaista mi nije jasno.To ste vi kriv đubrad jedna :D
Eto, ugroženi su :D
dallton

#36 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by dallton »

nikad_izvini wrote:Pa gdje nam nestadoše dva drugara @sarajevcac i @dalinton :roll: Zaista mi nije jasno.To ste vi kriv đubrad jedna :D
Nemoj tako ako boga znas - pa vidis da se mi zalazemo za postovanje dejtona i podrsku ekonomski naprednijem entitetu = evo spremni smo i obamu da dovedemo tamo, jer ako pc ne da svoj entitetski glas, nema nista od obaminog izbora :lol: :lol: :lol:
Judge_Dread

#37 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 13:31, edited 1 time in total.
dallton

#38 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by dallton »

Judge_Dread wrote:Ja mislim da je sarajevac rajko vasic ???
A ja sam ubijedjen da je Dr. Dzemila Dabic - sarajevox mu je samo trening za Avaz Express i nedeljnik Haski Dani :lol: :lol:
Abacija

#39 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by Abacija »

dallton wrote:
Judge_Dread wrote:Ja mislim da je sarajevac rajko vasic ???
A ja sam ubijedjen da je Dr. Dzemila Dabic - sarajevox mu je samo trening za Avaz Express i nedeljnik Haski Dani :lol: :lol:
Osoba A, ko ste Vi? Rajko Vasic.

Osoba B, a ko ste Vi?! Ja sam Rajko Vasic.

Osoba C, kako je vase ime? Moje ime je Vajko Vasic. :-)

Osoba B, ako osoba C je sa Vama u rodu a nije Vam ni otac, ni sin, a ni brat, ko je onda osoba C? George Shultz!!! :-)
dalinton

#40 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by dalinton »

nikad_izvini wrote:Pa gdje nam nestadoše dva drugara @sarajevcac i @dalinton :roll: Zaista mi nije jasno.To ste vi kriv đubrad jedna :D
Ne razumijem novi sarajevski humor.
Lada

#41 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by Lada »

dalinton wrote:
Fališ mu, nema argumenata bez tebe :D

Organiziraj forumsku kafu u Banja Luci i pozovi sve ove kojima nedostaješ :D
nikad_izvini

#42 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS

Post by nikad_izvini »

dalinton wrote:
S tim da sam ja prijeratni sarajlija-mješanac :D koji živi u Teher, pardon Sarajevu, ne bih rekao da je "novi" humor.Možda ti se malo poremetio centar za humor od silne ugroženosti :D
Post Reply