Koliko je tebi godina? Obzirom na poznavanje gramatike ne bi mogao položiti ni kvalifikacijski ispit za upis u gimnaziju. D i P kad se spoje dolazi do jednačenja suglasnika po zvučnosti. Pravilo vrijedi i za bosanski i za srpski i za hrvatskidallton wrote:Vidim da ti je americka politika jaca stranaSarajevcac wrote:Drugacije covjek prica kad je u opoziciji ili kad je samo kongresmen a drugacije kad je potpredsjednik ili na nekoj drugoj odgovornoj funkciji.The 51st State wrote: sto je u totalnoj koliziji sa njegovom trenutnom politikom, ali valjda pored amera je morao malo suplje valjati.
btw. domaci zadatak za Sarajevcac-a, provjeri malo biografiju Obaminog potpredsjednickog kandidata, ne sumnjam da ces bit' odusevljen.![]()
Provjeri ko ima veci utjecaj - podpredsjednik ili vodja senatskog odbora za vanjsku politiku (biden) pa onda procitaj americki ustav, pa nam daj svoje misljenje
![]()
Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
- Lada
#26 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
-
dallton
#27 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
Vidim da ti je americka politika jaca strana![]()
Provjeri ko ima veci utjecaj - podpredsjednik ili vodja senatskog odbora za vanjsku politiku (biden) pa onda procitaj americki ustav, pa nam daj svoje misljenje
![]()
[/quote][/quote]Koliko je tebi godina? Obzirom na poznavanje gramatike ne bi mogao položiti ni kvalifikacijski ispit za upis u gimnaziju. D i P kad se spoje dolazi do jednačenja suglasnika po zvučnosti. Pravilo vrijedi i za bosanski i za srpski i za hrvatski
hvala profesorice na upozorenju, ali mi se stvarno ne da na forumu postovati sva pravila jezika - ako zelis mozes slobodno ispraviti moje gramaticke greske. jednostavno radi se o ljenosti
-
Abacija
#28 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
@Lada molim te, malo manje kahve... Da ti slucajno nisi bila u LiZi (Lada wrote:Koliko je tebi godina? Obzirom na poznavanje gramatike ne bi mogao položiti ni kvalifikacijski ispit za upis u gimnaziju. D i P kad se spoje dolazi do jednačenja suglasnika po zvučnosti. Pravilo vrijedi i za bosanski i za srpski i za hrvatskidallton wrote:Vidim da ti je americka politika jaca stranaSarajevcac wrote:
Drugacije covjek prica kad je u opoziciji ili kad je samo kongresmen a drugacije kad je potpredsjednik ili na nekoj drugoj odgovornoj funkciji.![]()
![]()
-
dallton
#29 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
Vidim da ti je americka politika jaca strana
[/quote]
Koliko je tebi godina? Obzirom na poznavanje gramatike ne bi mogao položiti ni kvalifikacijski ispit za upis u gimnaziju. D i P kad se spoje dolazi do jednačenja suglasnika po zvučnosti. Pravilo vrijedi i za bosanski i za srpski i za hrvatski
[/quote]
@Lada molim te, malo manje kahve... Da ti slucajno nisi bila u LiZi (
) mladih lingvista?
[/quote]
Ma nije frka u pravu je, ali na zalost sam suvise lijen da postujem sva pravila - ali, kako kazu, bitno je da se razumijemo
Koliko je tebi godina? Obzirom na poznavanje gramatike ne bi mogao položiti ni kvalifikacijski ispit za upis u gimnaziju. D i P kad se spoje dolazi do jednačenja suglasnika po zvučnosti. Pravilo vrijedi i za bosanski i za srpski i za hrvatski
@Lada molim te, malo manje kahve... Da ti slucajno nisi bila u LiZi (
Ma nije frka u pravu je, ali na zalost sam suvise lijen da postujem sva pravila - ali, kako kazu, bitno je da se razumijemo
- Lada
#30 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
Piši kako govoriš. Bilo mi je smješno što ispravljaš onoga ko je pravilno napisao

I kad Obama dolazi u Banja Luku?dallton wrote:Vidim da ti je americka politika jaca stranaSarajevcac wrote: Drugacije covjek prica kad je u opoziciji ili kad je samo kongresmen a drugacije kad je potpredsjednik ili na nekoj drugoj odgovornoj funkciji.![]()
![]()
-
dallton
#31 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
Ide prvo u laktase i to 7 dana prije predsjednickih izbora - kaze velika mu izborna baza tamoLada wrote:Piši kako govoriš. Bilo mi je smješno što ispravljaš onoga ko je pravilno napisao![]()
I kad Obama dolazi u Banja Luku?dallton wrote:Vidim da ti je americka politika jaca stranaSarajevcac wrote: Drugacije covjek prica kad je u opoziciji ili kad je samo kongresmen a drugacije kad je potpredsjednik ili na nekoj drugoj odgovornoj funkciji.![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#32 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
ja sam nacuo da ce biti i na otvaranju autoputa.....kilometarskog 
-
dallton
#33 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
Kriva informacija ...otvara se medjunarodni aerodrom "Dr. Dzemila Dabic" u laktasimapici wrote:ja sam nacuo da ce biti i na otvaranju autoputa.....kilometarskog
- seln
#34 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
Zar nije luka "Baba Bilja" na Vrbasu?dallton wrote:Kriva informacija ...otvara se medjunarodni aerodrom "Dr. Dzemila Dabic" u laktasimapici wrote:ja sam nacuo da ce biti i na otvaranju autoputa.....kilometarskog![]()
-
nikad_izvini
#35 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
Pa gdje nam nestadoše dva drugara @sarajevcac i @dalinton
Zaista mi nije jasno.To ste vi kriv đubrad jedna
Eto, ugroženi su
Eto, ugroženi su
-
dallton
#36 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
Nemoj tako ako boga znas - pa vidis da se mi zalazemo za postovanje dejtona i podrsku ekonomski naprednijem entitetu = evo spremni smo i obamu da dovedemo tamo, jer ako pc ne da svoj entitetski glas, nema nista od obaminog izboranikad_izvini wrote:Pa gdje nam nestadoše dva drugara @sarajevcac i @dalintonZaista mi nije jasno.To ste vi kriv đubrad jedna
![]()
Eto, ugroženi su
-
Judge_Dread
#37 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 13:31, edited 1 time in total.
-
dallton
#38 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
A ja sam ubijedjen da je Dr. Dzemila Dabic - sarajevox mu je samo trening za Avaz Express i nedeljnik Haski DaniJudge_Dread wrote:Ja mislim da je sarajevac rajko vasic ???
-
Abacija
#39 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
Osoba A, ko ste Vi? Rajko Vasic.dallton wrote:A ja sam ubijedjen da je Dr. Dzemila Dabic - sarajevox mu je samo trening za Avaz Express i nedeljnik Haski DaniJudge_Dread wrote:Ja mislim da je sarajevac rajko vasic ???![]()
Osoba B, a ko ste Vi?! Ja sam Rajko Vasic.
Osoba C, kako je vase ime? Moje ime je Vajko Vasic.
Osoba B, ako osoba C je sa Vama u rodu a nije Vam ni otac, ni sin, a ni brat, ko je onda osoba C? George Shultz!!!
-
dalinton
#40 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
Ne razumijem novi sarajevski humor.nikad_izvini wrote:Pa gdje nam nestadoše dva drugara @sarajevcac i @dalintonZaista mi nije jasno.To ste vi kriv đubrad jedna
![]()
Eto, ugroženi su
- Lada
#41 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
Fališ mu, nema argumenata bez tebedalinton wrote:Ne razumijem novi sarajevski humor.nikad_izvini wrote:Pa gdje nam nestadoše dva drugara @sarajevcac i @dalintonZaista mi nije jasno.To ste vi kriv đubrad jedna
![]()
Eto, ugroženi su
Organiziraj forumsku kafu u Banja Luci i pozovi sve ove kojima nedostaješ
-
nikad_izvini
#42 Re: Savjetnik Obame impresioniran napretkom u RS
S tim da sam ja prijeratni sarajlija-mješanacdalinton wrote:Ne razumijem novi sarajevski humor.nikad_izvini wrote:Pa gdje nam nestadoše dva drugara @sarajevcac i @dalintonZaista mi nije jasno.To ste vi kriv đubrad jedna
![]()
Eto, ugroženi su