Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Cuko može biti dobar mamac za žene ali za muškarce teško.moonca wrote:hm.. da vidim da muskarac u parku -hrani ptice,vjeverice...
..sa cukom je probala moja poznanica - jos se nije udala...![]()
Zasto ne za muskarce?Henry Chinaski wrote:Cuko može biti dobar mamac za žene ali za muškarce teško.moonca wrote:hm.. da vidim da muskarac u parku -hrani ptice,vjeverice...
Generalno, puno ovih stvari bi se mogle iskoristiti i danas ako se ispravno primijene.
Možda nisam relevantan ali skoro sve muškarce koje znam teško da bi privukla cura sa cukom.moonca wrote:Zasto ne za muskarce?Henry Chinaski wrote:Cuko može biti dobar mamac za žene ali za muškarce teško.moonca wrote:hm.. da vidim da muskarac u parku -hrani ptice,vjeverice...
Generalno, puno ovih stvari bi se mogle iskoristiti i danas ako se ispravno primijene.
Aha, kako vidim ti si muskarac.Henry Chinaski wrote:
Možda nisam relevantan ali skoro sve muškarce koje znam teško da bi privukla cura sa cukom.
Možda bi kakav doberman ili buldog privukao kockastu glavu ako to traži.
Ali eto, treba probati sve, ne može škoditi...
Ma odbijaju me cuke.moonca wrote:Aha, kako vidim ti si muskarac.Henry Chinaski wrote:
Možda nisam relevantan ali skoro sve muškarce koje znam teško da bi privukla cura sa cukom.
Mozes li svoj razlog iznijeti, zasto te ne privlaci( ako te ne ) djevojka koja seta cuku?
Jednom me gledala mačka i vjeruj, nije mi bilo ugodno.HAVANA wrote:A i smetace mu cuko kad se budu seksali.
Henry Chinaski wrote:Ma odbijaju me cuke.moonca wrote:Aha, kako vidim ti si muskarac.Henry Chinaski wrote:
Mozes li svoj razlog iznijeti, zasto te ne privlaci( ako te ne ) djevojka koja seta cuku?
Ne kažem da me neće privući cura sa cukom ali joj se time svakako ne povećavaju šanse.
Pa privuci ce muskarce koji vole i imaju pse. Dobra stvar za uci u komunikaciju.Henry Chinaski wrote: Možda nisam relevantan ali skoro sve muškarce koje znam teško da bi privukla cura sa cukom.
Neka ne odustajemoonca wrote:hm.. da vidim da muskarac u parku -hrani ptice,vjeverice...
Izvedes svoju zvjerku u setnju i ako on pridje da je pomiluje znaci bas mu je stalo da te upozna.moonca wrote:
Cuko je taj koji ubrzava proces upoznavanja- kontakt -sansa. Svaka ili svaki ce biti sretan pricati o svom cuki, ako nesto upitas ili uputis kompliment da je cute.
E, bitno je naravno i koji je cuko u pitanju.
Ne vjerujem da ce svakom muskarca privuci djevojka koja seta 'ratobornog' cuku.I taj izbor daje dosta info o doticnoj.
Pa ako je ruzna i debela nema te zivotinje koja pomaze.Mislim da ima tu istine da ces prije prici nekoj sa cukom nego bez njega.Sto rece forumas iznad dobra fora za poceti pricu.moonca wrote:hm.. da vidim da muskarac u parku -hrani ptice,vjeverice...
Varas se. Jako puno vidjam 'debelih' udatih sa uglavnom 'mrsavim' muskarcima. Izgled prosjecan, ako je to bitno.Dinostula wrote:Pa ako je ruzna i debela nema te zivotinje koja pomaze.Mislim da ima tu istine da ces prije prici nekoj sa cukom nego bez njega.Sto rece forumas iznad dobra fora za poceti pricu.moonca wrote:hm.. da vidim da muskarac u parku -hrani ptice,vjeverice...
Jes al' u Americi gdje je mali izbor vitkih zena.moonca wrote:Varas se. Jako puno vidjam 'debelih' udatih sa uglavnom 'mrsavim' muskarcima. Izgled prosjecan, ako je to bitno.Dinostula wrote:Pa ako je ruzna i debela nema te zivotinje koja pomaze.Mislim da ima tu istine da ces prije prici nekoj sa cukom nego bez njega.Sto rece forumas iznad dobra fora za poceti pricu.Muskarci vole 'ugodno i malo vishe popunjene'.
Da, vrlo je jednostavno i bez ustezanja poceti pricu s nekim ko seta cuku. Cak i zena moze biti incijator.
Ako dama ima zenku a muskarac muzjaka tu se moze svasta zdogovorit' ...Xavier1 wrote:Pa privuci ce muskarce koji vole i imaju pse. Dobra stvar za uci u komunikaciju.Henry Chinaski wrote: Možda nisam relevantan ali skoro sve muškarce koje znam teško da bi privukla cura sa cukom.