Savjeti za ljetovanje!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Dilan_dog

#1 Savjeti za ljetovanje!

Post by Dilan_dog »

Samo znam da mi se ljetuje na jadranu pa me zanimaju iskustva forumasa da li znaju neku lijepu vilu nema veze hrvatska ili crnogorsko primorije i koje su cijene.
Pozdrav
krava

Post by krava »

evo i ja bas sada nesto gledam po internetu...ima dosta informacija, kontakt adresa i slika....
jos uvijek ne znam gdje cu ovo ljeto:)
car-x

Post by car-x »

ja sam konto ove godine malkice promijeniti.. ostati na sjeveru.. crikvenica ili tako nesto.. jer bi poslije mora otiso u bihac na unu.. elem, kako se ova gladna ajkula pojavila u tom predjelu, nekako me volja prosla.. bice haman ko i proslih godina, baska voda.. na otocje mi se ne ide, jer je to vazda neka komplikacija, trajekt ovo ono..
edu

Post by edu »

bio sam na bolu pretprosle godine..sa tadasnjom djevojkom..zivotna greska..ne zbog bola.. :D :D :D

bol je odlican!
debela

Post by debela »

linkovi?
farky

Post by farky »

http://www.korcula.net

bio pretprosle godine u Lumbardi, fino mjesto za odmoriti se 8-)
farky

Post by farky »

Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

Druze moderator sta li sam ja to uvredljivo rekao u svom postu pa da ga ukines.

:?
*Unreal*

Post by *Unreal* »

Crna gora je Beton
car-x

Post by car-x »

moja iskustva govore, da pansioni, vile, privatni smjestaji i tome slicno koji imaju svoju web stranicu, imaju u prosjeku 20-30% skuplje cijene nego sto je to inace slucaj kod "klasicara"..
vratnik

Post by vratnik »

Ja kliknuh ovo Korcula net, i moj pokusaj da "izvidim" situaciju u Veloj Luci me doveo do nakog hackera koji objasnjava zasto neko baca bombe u londonski metro. Tuzno, zar ne.
Ali nebitno, ima li iko da je nesto konkretno nasao, postavljanje stranica nije neka narocita preporuka. Ja recimo trazim (GODINAMA!!!) neko pravo usamljeno mjesto, ne traba mi nista sem kuce / ili ville, nebitno, i to po mogucnosti na nekom ostrvu. Ne mogu krenuti pa traziti posto se u mojim godinama, i sa djecom to unaprijed planira. Ako znate sta pogodno, molio bih vas da to neko postavi ovdje. Ili kao nije na ostrvu, ali na nekom usamljenom mjestu (na bosanskom: vukojebina), eh bas to trazim.
unaprijed zahvalan
car-x

Post by car-x »

vratnik wrote:Ja kliknuh ovo Korcula net, i moj pokusaj da "izvidim" situaciju u Veloj Luci me doveo do nakog hackera koji objasnjava zasto neko baca bombe u londonski metro. Tuzno, zar ne.
Ali nebitno, ima li iko da je nesto konkretno nasao, postavljanje stranica nije neka narocita preporuka. Ja recimo trazim (GODINAMA!!!) neko pravo usamljeno mjesto, ne traba mi nista sem kuce / ili ville, nebitno, i to po mogucnosti na nekom ostrvu. Ne mogu krenuti pa traziti posto se u mojim godinama, i sa djecom to unaprijed planira. Ako znate sta pogodno, molio bih vas da to neko postavi ovdje. Ili kao nije na ostrvu, ali na nekom usamljenom mjestu (na bosanskom: vukojebina), eh bas to trazim.
unaprijed zahvalan
zaboravio sam kako se zove.. ostrvce pored dubrovnika.. na njemu samo jedna kuca.. svakih par dana ili kako se vec dogovori dolazi barba s camcem kao supply.. inace, nigdje zive duse.. cijelo ostrvo je tvoje.. to bi bilo nesto za tebe.
vratnik

Post by vratnik »

car-x wrote:
vratnik wrote:Ja kliknuh ovo Korcula net, i moj pokusaj da "izvidim" situaciju u Veloj Luci me doveo do nakog hackera koji objasnjava zasto neko baca bombe u londonski metro. Tuzno, zar ne.
unaprijed zahvalan
zaboravio sam kako se zove.. ostrvce pored dubrovnika.. na njemu samo jedna kuca.. svakih par dana ili kako se vec dogovori dolazi barba s camcem kao supply.. inace, nigdje zive duse.. cijelo ostrvo je tvoje.. to bi bilo nesto za tebe.
nije lose, ima li kakav telefon ili sta? mislim, ako je jedna kuca, onda to garant treba godinama unaprijed rezervisati?
Post Reply