Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sociolog
#1 Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Pozz, 23 su mi godine, odrastao sam, s samohranom majkom, imao vezu haman 5 godina, mislio da je to to.. vezao se za nju, bio, sretan i zadovoljan, i sve... medjutim, ona zavrsi fin fakultet, dobi fin posao.. i mene sutnu, i nadje odmah nekog, drugog.. straijeg lika.... kako dalje, se pronaci, prebroditi i sl.. su bziron da dosad nisam imao duzih veza od te... Jos mi je rekla preko telefona da je gotovo, kao i to sto sam siromasniji od nje, plus, a i nesto me njena raja nije toliko gotivila jer nisam neki alkoholicar..... ovo me bas dotuklo.... Hvala Vam na svim savjetima 
- JeronimoBa
#2 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
riješio si se osobe kojoj su novci važniji od tebe, nabaci osmijeh, život je pred tobom... para bude i prođu, a ako nekog voliš onda to radiš i sa lovom i bez, i sa svim manama i vrlinama...
Nerazbjaj glavu s tim, samo naprijed... bolje što ti se sad desilo, nego da si dobio djecu, a biće boljih i ljepših žena, šta je 23 godine...

Nerazbjaj glavu s tim, samo naprijed... bolje što ti se sad desilo, nego da si dobio djecu, a biće boljih i ljepših žena, šta je 23 godine...
- JThomas
#3 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
možeš misliti da te nakon deset godina braka ostavila s dva djeteta radi nekog bogatijeg
i ispraznila kuću i kartice
glavu gore, riješio si se nekoga ko bi te svakako zavalio čim postane gusto.
glavu gore, riješio si se nekoga ko bi te svakako zavalio čim postane gusto.
- kneginjica Mery
#4 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Ko visoko leti, nisko pada. Samim tim ne sikiraj se, bice i boljih i ljepsih, a i ako ne bude takvih bice onih manje sebičnih od te tvoje bivše.
- MedenoSrce
#5 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Meni je rad uvijek pomagao pa se probaj necim zabaviti. Ili kakav zestok trening.
Svakako ces za koji mjesec vidjeti da ti je zivot tek poceo.
Po svemu sudeci nista ti se bolje nije moglo desiti.
Svakako ces za koji mjesec vidjeti da ti je zivot tek poceo.
- JeronimoBa
#6 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
potpisujemMedenoSrce wrote:Meni je rad uvijek pomagao pa se probaj necim zabaviti. Ili kakav zestok trening.
Svakako ces za koji mjesec vidjeti da ti je zivot tek poceo.Po svemu sudeci nista ti se bolje nije moglo desiti.
-
velaxsa
#7 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Glavu gore i zahvali dragom Bogu što si se riješio takve osobe. Što neko reče, bolje je sad nego za deset godina. Mlad si, život pred tobom. Vjeruj mi, kad vrijeme prođe i učini svoje smijaćeš se i biti sretan što si se riješio takve osobe. Budi strpljiv, pojaviće se prava, samo nemoj da je propustiš. Glavu gore... 
- JeronimoBa
#8 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Vidiš da ga je uhvatila mladog i naivnog 
-
arelinho
#9 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
majstore sad se okreni zivotu i uzivaj lumpuj j.ebaji zene i samo zajebancija nek vidi da ne patis i te stvari vec da te boli k.urac za njom 
-
juzna_strana
#10 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Ti si se kutaris'o problema samo sto sad toga nisi svjestan..
Ujutru porani, i u 7 brace lagano..
Ozbiljno mislim,kasnije ces skontati da si dobio bingo.
- JeronimoBa
#11 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
juzna_strana wrote:Ti si se kutaris'o problema samo sto sad toga nisi svjestan..
-
Muzikjunki
#12 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Ovo je bolje nego da si dobio na lutriji! Sad kad si se otarasio te prikaze, posveti se sebi, studiranju i poslu, bitnim stvarima u zivotu, a prava djevojka ce sama doci kad sredis gore navedene prioritete. Uglavnom bitno je da si se otarasio te cure, nisi ni svjestan koju srecu imas.
A sto se tice toga kako ces je prebroditi... zrav nacin zivota, trening i izlasci s prijateljima.
A sto se tice toga kako ces je prebroditi... zrav nacin zivota, trening i izlasci s prijateljima.
- Hemera
#13 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
JeronimoBa wrote:Vidiš da ga je uhvatila mladog i naivnog
biće prije dobro dementnog
- Ghost_Rider_XXX
#14 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Lave ako će ti biti lakše, imao sličnu priču i godinu dana manje nego ti. Isto mislio k'o i ti, isto se završilo. Mislio izgidoh ki Manchester, avaj subdbo kleta de alkohola de ovo de ono.
Danas kad se toga sjetim lijepo mi smiješno.
Vjeruj mi super se to završilo. Mojne alkohola, to ne liječi ništa. Posveti se sebi i nadji sebe od 17-18 godine si s njom, vjerovatno i definiraš sebe kroz nju. Zajebi s tim, budi malo sam sa sobom, posveti se samo sebi.
Danas kad se toga sjetim lijepo mi smiješno.
Vjeruj mi super se to završilo. Mojne alkohola, to ne liječi ništa. Posveti se sebi i nadji sebe od 17-18 godine si s njom, vjerovatno i definiraš sebe kroz nju. Zajebi s tim, budi malo sam sa sobom, posveti se samo sebi.
- DanteX
#15 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Karma će učiniti svoje. Mora se vratiti balans u svemiru 
- Tequila
#16 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Prijatelju znam da te boli, al nisi ni svjestan koliko ti valja sto je otisla. I ako te neznam predpostavljam da si dobricina, glavu gore i naprjed...bice cura, netreba ju tebi sponzoruse. ha ja. 
- Not My Idea
#17 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Sad ti je tesko povjerovat, ali ces vrlo brzo bit sretan sto si se rijesio takve djevojke.
Sad te boli i tako mora bit, ali covjek moze podnijet vise nego sto misli i jaci je nego sto zna. Bit ces ti dobro, samo si daj malo vremena.
I ni slucajno nemoj da mislis da je do tebe, da sebe preispitujes!
Sad te boli i tako mora bit, ali covjek moze podnijet vise nego sto misli i jaci je nego sto zna. Bit ces ti dobro, samo si daj malo vremena.
-
Sociolog
#18 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Pa , iskreno prirodno je prelijepa, medju naljepsim curama na medicini, jbg
, Hvala Vam svima iskreno.. iz srca Svima... sacekacu malo dok se ovo sve slegne malo
- Ghibli
#19 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Jaro, samo gas, i ne gledaj puno u retrovizore.... Djeluje, definitivno!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#20 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Glavu gore!
Mozda sada izgleda kao smak svijeta ali nije, na duze staze to je najbolje sto ti se moglo desiti.
Samo nemoj sebi dozvoliti da zamrzis zenski rod zbog nje i da mislis da su sve kao ona.
Zvuci kao klise, ali nekada ce te neko cijeniti takvog kakav jesi.
I naravno, nikada se ne mjenjaj zbog drugih. Alkohol nije vrijedan.
Mozda sada izgleda kao smak svijeta ali nije, na duze staze to je najbolje sto ti se moglo desiti.
Samo nemoj sebi dozvoliti da zamrzis zenski rod zbog nje i da mislis da su sve kao ona.
Zvuci kao klise, ali nekada ce te neko cijeniti takvog kakav jesi.
I naravno, nikada se ne mjenjaj zbog drugih. Alkohol nije vrijedan.
- Not My Idea
#21 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
[quote="ladyblue18"]Alkohol nije vrijedan. [/quote]
Objection, your honor!

Objection, your honor!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#22 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
ona s 23 godine zavrsila medicinu?Sociolog wrote:Pa , iskreno prirodno je prelijepa, medju naljepsim curama na medicini, jbg, Hvala Vam svima iskreno.. iz srca Svima... sacekacu malo dok se ovo sve slegne malo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#23 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
[/size]Not My Idea wrote:[quote="ladyblue18"]Alkohol nije vrijedan.
Objection, your honor!
Vanilla, moguce... vjeruj mi.
-
Sociolog
#24 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
Njoj je 24, da sve na vrijeme, s 18 srednju(godinu ranije krenula u skolu)
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#25 Re: Savjeti, ako mogu, Molim Vas
svaka joj onda cast, sto se skole ticeSociolog wrote:Njoj je 24, da sve na vrijeme, s 18 srednju(godinu ranije krenula u skolu)
a i prema je tebi pokazala osjecajnost ko prava doktorica, trebao si uletiti s kovertom, mozda bi ostala