Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Zedas

#1 Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by Zedas »

Ja sebi mislim kupiti novu pumpu sa kojom se mogu napiriti gume na biciklu i kupio sam već tri i sveijedna se je brzo pokvarila i sad sam u potražnji za novom pumpom za biciklo koja se neće pokvariti brzo i tražim savjet od ljudi koji znaju šta je trenutno na bh tržištu najbolje za kupiti. Ako neko ima savjet koju pumpu za biciklo je pametno kupiti i gdje se ona može kupiti neka odgovori?
muminovic

#2 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by muminovic »

pokusaj u radnji koja se bavi prodajom te vrste opreme (bicikla i oprema za bicikle).
sumirprimus

#3 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by sumirprimus »

pumpa desetak maraka.
savjet? neprocjenjiv.
neke se stvari ne mogu kupiti novcem...
dadoka84

#4 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by dadoka84 »

Ja sam uzeo Beto pumpu u ciklocentru i platio sam je 7KM. Trebala je da sluzi sam kao alternativa i prva pomoc. Pet godina kasnije radi kao i prvog dana a pumpala je gume bezbroj puta, lopte pa cak i gume na motoru...

Image
Zedas

#5 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by Zedas »

muminovic wrote:pokusaj u radnji koja se bavi prodajom te vrste opreme (bicikla i oprema za bicikle).
Znam da tu ima pumpi za biciklo ali potreban mi je i kvalitet da pumpa može služiti dugo vrijeme i ne znam još koju da kupim.
Zedas

#6 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by Zedas »

dadoka84 wrote:Ja sam uzeo Beto pumpu u ciklocentru i platio sam je 7KM. Trebala je da sluzi sam kao alternativa i prva pomoc. Pet godina kasnije radi kao i prvog dana a pumpala je gume bezbroj puta, lopte pa cak i gume na motoru...

Image
Kupio bih tu ali je trenutno nema na ponudi na njihovoj vebstranici http://www.ciklocentar.ba/index.php/oprema/pumpe i to je pumpa za ponijeti na biciklu ima li još neko ovdje savjet koja pumpa bi se trebala imati u garaži još dodatno za svaki slučaj?
Danguba

#7 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by Danguba »

:jbt:
stakasa

#8 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by stakasa »

sumirprimus wrote:pumpa desetak maraka.
savjet? neprocjenjiv.
neke se stvari ne mogu kupiti novcem...
Pogresan PDF, ovo je za Ekonomije :D
r_faruk

#9 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by r_faruk »

u bickli.ba, radnja na otoci, imas finih pumpi do 30KM. sasvim solidne. samo nemoj ih kaciti po biciklu, ja sam vec jednu izgubio, kao i ciklokompjuter.... ceste su "ravne" pa otpadne :)
Bradafilozof

#10 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by Bradafilozof »

Zedas wrote:
dadoka84 wrote:Ja sam uzeo Beto pumpu u ciklocentru i platio sam je 7KM. Trebala je da sluzi sam kao alternativa i prva pomoc. Pet godina kasnije radi kao i prvog dana a pumpala je gume bezbroj puta, lopte pa cak i gume na motoru...

Image
Kupio bih tu ali je trenutno nema na ponudi na njihovoj vebstranici http://www.ciklocentar.ba/index.php/oprema/pumpe i to je pumpa za ponijeti na biciklu ima li još neko ovdje savjet koja pumpa bi se trebala imati u garaži još dodatno za svaki slučaj?
Ova beto je ekstra za nositi a za u garazi ja imam metalnu pumpu za auto, onu rucnu, slicna ovoj za bicikl ali pino veca. Mozes sa njom i auto gumu nspumpati. Bila je oko 10km.

Image
Zedas

#11 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by Zedas »

r_faruk wrote:u bickli.ba, radnja na otoci, imas finih pumpi do 30KM. sasvim solidne. samo nemoj ih kaciti po biciklu, ja sam vec jednu izgubio, kao i ciklokompjuter.... ceste su "ravne" pa otpadne :)
Našao sam njihovu ponudu na vebstranici http://www.bicikli.ba/index.php/dijelovi-i-oprema/pumpe imaju četri pumpe do 30KM. Koja je najbolja za kupiti od tih četri komada?
Zedas

#12 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by Zedas »

Bradafilozof wrote:
Zedas wrote:

Image
Ova beto je ekstra za nositi a za u garazi ja imam metalnu pumpu za auto, onu rucnu, slicna ovoj za bicikl ali pino veca. Mozes sa njom i auto gumu nspumpati. Bila je oko 10km.

Image
Gdje ste je kupili i jeste li je koristili dugo vrijeme da bi je preporučili drugima za kupiti?
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#13 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by Matijevic_Vlado »

Jbt i od obicne pumpe se nauka pravi :mrgreen:
Bradafilozof

#14 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by Bradafilozof »

Nosam je u autu. Vise puta sam pumpao gumu odauta. Radi bez greske za cenera.
Bradafilozof

#15 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by Bradafilozof »

Matijevic_Vlado wrote:Jbt i od obicne pumpe se nauka pravi :mrgreen:
Jbga nije to ono vrijeme. Ja imam pumpu za biciklo staru barem 40 g. Citava ulica je nosila (kazu saftali bila u ono vrijeme) i eno je i sada radi bez greske. Nisi mogao fus kupiti sve i da si htio. A ove danasnje nikada ne znas na cemu si.
Edin H.

#16 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by Edin H. »

Evo je Vlado, 500 larado, ko za tebe.

Kaze mi jaran, radi ko lampa. :P

Image
commendatore

#17 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by commendatore »

stavi benzina malo u gumu i zapali ne treba ti pumpa :mrgreen:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#18 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by Matijevic_Vlado »

Edin H. wrote:
Evo je Vlado, 500 larado, ko za tebe.

Kaze mi jaran, radi ko lampa. :P

Image
Ne bih ja to E. Husic znao koristit. Ma nece ovaj kupiti tu od 500$, nece ni ovu od 30 maraka, hoce neku za cenera a da je dobra
r_faruk

#19 Re: Savjet za kupovinu pumpe za biciklo.

Post by r_faruk »

Zedas wrote:
r_faruk wrote:u bickli.ba, radnja na otoci, imas finih pumpi do 30KM. sasvim solidne. samo nemoj ih kaciti po biciklu, ja sam vec jednu izgubio, kao i ciklokompjuter.... ceste su "ravne" pa otpadne :)
Našao sam njihovu ponudu na vebstranici http://www.bicikli.ba/index.php/dijelovi-i-oprema/pumpe imaju četri pumpe do 30KM. Koja je najbolja za kupiti od tih četri komada?
http://www.bicikli.ba/index.php/dijelov ... ope-detail
ja sam kupio ovu, sad za sad prezadovoljan
Post Reply