SAVJET VIZA USA
-
mire11
#1 SAVJET VIZA USA
pozdrav svima ,,,, imam jedno pitanje uskoro imam interviju pa me zanima sta treba ponjet na interviju i dali mogu bit odbijen ja sam ozenjen sa americkom drzavljankom imam sve dokaze slike skayp razgovor yiber fb cat i sve sto treba al i cura je od mene 10 godina starija dali ima problemaa ... hvala u naprjedd
- MyTao
#2 Re: SAVJET VIZA USA
Ti ako si ozenjen sa americkom drzavljankom onda ne samo da mozes dobiti vizu vec i drzavljanstvo.mire11 wrote:pozdrav svima ,,,, imam jedno pitanje uskoro imam interviju pa me zanima sta treba ponjet na interviju i dali mogu bit odbijen ja sam ozenjen sa americkom drzavljankom imam sve dokaze slike skayp razgovor yiber fb cat i sve sto treba al i cura je od mene 10 godina starija dali ima problemaa ... hvala u naprjedd
-
mire11
#3 Re: SAVJET VIZA USA
da jesam al jbg malo se plasim razgovora u sarajevu posto svi pricaju da je malo zeznuto jbg
-
swanfilter
#4 Re: SAVJET VIZA USA
Nemoj nista skrivati ...
- gospodja profiterka
#5 Re: SAVJET VIZA USA
Šta njih briga koliko je ona starija od tebe. Njih zanima je li to pravi brak i jesi li ti ispravan.mire11 wrote:pozdrav svima ,,,, imam jedno pitanje uskoro imam interviju pa me zanima sta treba ponjet na interviju i dali mogu bit odbijen ja sam ozenjen sa americkom drzavljankom imam sve dokaze slike skayp razgovor yiber fb cat i sve sto treba al i cura je od mene 10 godina starija dali ima problemaa ... hvala u naprjedd
-
melb26sa
#6 Re: SAVJET VIZA USA
Nijedno nije automatski.MyTao wrote:Ti ako si ozenjen sa americkom drzavljankom onda ne samo da mozes dobiti vizu vec i drzavljanstvo.mire11 wrote:pozdrav svima ,,,, imam jedno pitanje uskoro imam interviju pa me zanima sta treba ponjet na interviju i dali mogu bit odbijen ja sam ozenjen sa americkom drzavljankom imam sve dokaze slike skayp razgovor yiber fb cat i sve sto treba al i cura je od mene 10 godina starija dali ima problemaa ... hvala u naprjedd
-
velaxsa
#7 Re: SAVJET VIZA USA
Samo pojasnite situaciju i predstavite onako kako jeste. Trebao bi dobiti vizu za mjesec dana najdalje. Zelena karta ti je nakon godinu dana u USA, pasoš nakon 5g. Ne boj se, nemaš razloga. Znam masu raje koji su sve završili bez problema. Jaran mi je došao u Bosnu, oženio se i sa suprugom došao u USA za 45 dana otprilike. Sretno.
-
razonoda
#8 Re: SAVJET VIZA USA
gospodja profiterka wrote:Šta njih briga koliko je ona starija od tebe. Njih zanima je li to pravi brak i jesi li ti ispravan.mire11 wrote:pozdrav svima ,,,, imam jedno pitanje uskoro imam interviju pa me zanima sta treba ponjet na interviju i dali mogu bit odbijen ja sam ozenjen sa americkom drzavljankom imam sve dokaze slike skayp razgovor yiber fb cat i sve sto treba al i cura je od mene 10 godina starija dali ima problemaa ... hvala u naprjedd