SAVJET VIZA USA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mire11

#1 SAVJET VIZA USA

Post by mire11 »

pozdrav svima ,,,, imam jedno pitanje uskoro imam interviju pa me zanima sta treba ponjet na interviju i dali mogu bit odbijen ja sam ozenjen sa americkom drzavljankom imam sve dokaze slike skayp razgovor yiber fb cat i sve sto treba al i cura je od mene 10 godina starija dali ima problemaa ... hvala u naprjedd
MyTao

#2 Re: SAVJET VIZA USA

Post by MyTao »

mire11 wrote:pozdrav svima ,,,, imam jedno pitanje uskoro imam interviju pa me zanima sta treba ponjet na interviju i dali mogu bit odbijen ja sam ozenjen sa americkom drzavljankom imam sve dokaze slike skayp razgovor yiber fb cat i sve sto treba al i cura je od mene 10 godina starija dali ima problemaa ... hvala u naprjedd
Ti ako si ozenjen sa americkom drzavljankom onda ne samo da mozes dobiti vizu vec i drzavljanstvo.
mire11

#3 Re: SAVJET VIZA USA

Post by mire11 »

da jesam al jbg malo se plasim razgovora u sarajevu posto svi pricaju da je malo zeznuto jbg
swanfilter

#4 Re: SAVJET VIZA USA

Post by swanfilter »

Nemoj nista skrivati ...
gospodja profiterka

#5 Re: SAVJET VIZA USA

Post by gospodja profiterka »

mire11 wrote:pozdrav svima ,,,, imam jedno pitanje uskoro imam interviju pa me zanima sta treba ponjet na interviju i dali mogu bit odbijen ja sam ozenjen sa americkom drzavljankom imam sve dokaze slike skayp razgovor yiber fb cat i sve sto treba al i cura je od mene 10 godina starija dali ima problemaa ... hvala u naprjedd
Šta njih briga koliko je ona starija od tebe. Njih zanima je li to pravi brak i jesi li ti ispravan.
melb26sa

#6 Re: SAVJET VIZA USA

Post by melb26sa »

MyTao wrote:
Ti ako si ozenjen sa americkom drzavljankom onda ne samo da mozes dobiti vizu vec i drzavljanstvo.
Nijedno nije automatski.
velaxsa

#7 Re: SAVJET VIZA USA

Post by velaxsa »

Samo pojasnite situaciju i predstavite onako kako jeste. Trebao bi dobiti vizu za mjesec dana najdalje. Zelena karta ti je nakon godinu dana u USA, pasoš nakon 5g. Ne boj se, nemaš razloga. Znam masu raje koji su sve završili bez problema. Jaran mi je došao u Bosnu, oženio se i sa suprugom došao u USA za 45 dana otprilike. Sretno.
razonoda

#8 Re: SAVJET VIZA USA

Post by razonoda »

gospodja profiterka wrote:
Šta njih briga koliko je ona starija od tebe. Njih zanima je li to pravi brak i jesi li ti ispravan.
:-) Nije ih briga ALI ako mladozenja izgleda kao --unuk---onda :-) bude svakavih pitanja.
Post Reply