čovjek gladan informacija..znanja..Santos wrote:Bio u muriji i mjesto da kazu nesto o kradji glavni u onoj sobi mene pita kolko se krecu Pasati dizeli.
Savjet dijaspori..i drugima..
-
mamica papucarka
evo, moj braco nije u dijaspori pa mu su mu za dva mjeseca dva puta obili auto
Bh registracije, auto osrednje, ali...
Bh registracije, auto osrednje, ali...
-
mamica papucarka
nama su obili auto iako je su ispred nas, a i iza, bila dva bolja autaSantos wrote:Kad je lopov biro jel auto iz dijaspore ili odnlenah.Ove godine stavljam onaj kasetas sa 2 dugmeta moras oruzani list imat za njega ,ako njega maznu onda je zesca kriza.
razsili staklo, uzeli radio, cd-ove i muzeve cvike
i odemo bh. automehanicaru koji nam je ugradio nekakav radio, Po povratku u Austriju pita nas nas automehanicar ko nam je ovako povezo zice na radiju, jer smo se mogli zapalit
-
sugar_tits
ja bi volila ukrasti marku sa malo jaceg auta, pa zaljepiti na svoje.
-
FFK as Lucy01
jooj, nick ti odvaljujesugar_tits wrote:ja bi volila ukrasti marku sa malo jaceg auta, pa zaljepiti na svoje.
- lady midnight
evo ja sam u mladim dijasporskim danima redovno skidala zvjezdice sa shvapskih mercedesa, skupa sa njemachkim nihilistima koji bosni nisu ni primirisali
imam ih josh, hoce li neko?

imam ih josh, hoce li neko?
-
sugar_tits
htjela sam da uzmem nesto sto me opisuje ko osobu
Lucy01 wrote:jooj, nick ti odvaljujesugar_tits wrote:ja bi volila ukrasti marku sa malo jaceg auta, pa zaljepiti na svoje.
-
prleitihi
evo da vas upoznam sa likom kod kojeg će vaša muzika završiti..(dok je ne tušne dalje)
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 69&start=0

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 69&start=0
-
mamica papucarka
nemoj mi reci da su Pasate poceli krastSantos wrote:Svaka cast .Neki se prave naivni ali i meni ga suknuse tj,maznuse cd slomljeno staklo pa ti se zajebaji trazi staklo jebo cd.Bio u muriji i mjesto da kazu nesto o kradji glavni u onoj sobi mene pita kolko se krecu Pasati dizeli.Ja samo usto i preko vrata.Nema koristi trosit vrjeme.Sta ce jadan narod nema posla mora mazijat.
nas je Slovenac na granici pitao bil mu prodali auto