Savjet dijaspori..i drugima..

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
prleitihi

Post by prleitihi »

Santos wrote:Bio u muriji i mjesto da kazu nesto o kradji glavni u onoj sobi mene pita kolko se krecu Pasati dizeli.
čovjek gladan informacija..znanja.. :D:D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

evo, moj braco nije u dijaspori pa mu su mu za dva mjeseca dva puta obili auto :(
Bh registracije, auto osrednje, ali... :x
Santos

Post by Santos »

Kad je lopov biro jel auto iz dijaspore ili odnlenah.Ove godine stavljam onaj kasetas sa 2 dugmeta moras oruzani list imat za njega ,ako njega maznu onda je zesca kriza.
mamica papucarka

Santos wrote:Kad je lopov biro jel auto iz dijaspore ili odnlenah.Ove godine stavljam onaj kasetas sa 2 dugmeta moras oruzani list imat za njega ,ako njega maznu onda je zesca kriza.
nama su obili auto iako je su ispred nas, a i iza, bila dva bolja auta :roll:
razsili staklo, uzeli radio, cd-ove i muzeve cvike :oops:
i odemo bh. automehanicaru koji nam je ugradio nekakav radio, Po povratku u Austriju pita nas nas automehanicar ko nam je ovako povezo zice na radiju, jer smo se mogli zapalit :roll:
sugar_tits

Post by sugar_tits »

ja bi volila ukrasti marku sa malo jaceg auta, pa zaljepiti na svoje.
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

sugar_tits wrote:ja bi volila ukrasti marku sa malo jaceg auta, pa zaljepiti na svoje.
jooj, nick ti odvaljuje :lol:
lady midnight

Post by lady midnight »

evo ja sam u mladim dijasporskim danima redovno skidala zvjezdice sa shvapskih mercedesa, skupa sa njemachkim nihilistima koji bosni nisu ni primirisali :D
imam ih josh, hoce li neko? :D :D
Eshek

Post by Eshek »

U mom komshiluku ima parking na kojem svakodnevno rikne 3-5 auta...uglavnom dijasporaca koji su došli na ćevape...

Čak mi je palo na pamet da otvorim prodavnicu stakala za autiće, išlo bi k'o halva :D :D
sugar_tits

Post by sugar_tits »

htjela sam da uzmem nesto sto me opisuje ko osobu :-)
Lucy01 wrote:
sugar_tits wrote:ja bi volila ukrasti marku sa malo jaceg auta, pa zaljepiti na svoje.
jooj, nick ti odvaljuje :lol:
prleitihi

Post by prleitihi »

evo da vas upoznam sa likom kod kojeg će vaša muzika završiti..(dok je ne tušne dalje) :oops:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 69&start=0

:D
mamica papucarka

Santos wrote:Svaka cast .Neki se prave naivni ali i meni ga suknuse tj,maznuse cd slomljeno staklo pa ti se zajebaji trazi staklo jebo cd.Bio u muriji i mjesto da kazu nesto o kradji glavni u onoj sobi mene pita kolko se krecu Pasati dizeli.Ja samo usto i preko vrata.Nema koristi trosit vrjeme.Sta ce jadan narod nema posla mora mazijat.
nemoj mi reci da su Pasate poceli krast :oops:

nas je Slovenac na granici pitao bil mu prodali auto :D
Post Reply