Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cranberries wrote:haha sto me trznu... javno ce se glasati... neka, da vidimo tko je papak da se javno zna
Nije to zbog naroda javno glasanje, nego zbog Mileta.
Sa tajnim glasanjem je postojala shansa da se neki od delegata iz RS-a predomisli, a ovako propada ta mogucnost.
zlajapravaraja wrote:12:24 - "Ovo je isplaniran scenarij i znali smo da će do ovoga doći. Iz FSRS žele da do glasanja uopšte ne dođe. No, mi smo se na ovo pripremili", kazao je za SportSport.ba Nijaz Gracić, predstavnik Sarajevskog kantona."
Bas me zanima sta su pripremili...
A svi oni koji i dalje mastaju da je suspenzija blagoslov i da ce doci lafo "normalni ljudi" neka se probude. Novi savez nikada nece moci biti formiran bez saglasnosti Milorada Dodika i njemu slicnih zvijerki u foteljama RS.
Pa ce biti ultimatum: ili nezavisnost RS, ili nikada necete igrati lopte...
A Borac Banja Luka, Drina i Laktasi ce se vec snaci, ne bojte se...
Ma, nije tako! To sto govoris mi je malo 'contradictio in adjecto' jer bi to , ako bi se Dodo nesto mijesao u uspostavi kasnije strukture Saveza, to bi bio dokaz mijesanja politike gdje je UEFA vrlo rigorozna, iako je i do sada ima previse, tako da nije tacno da UEFA ne bi sama nasla sagovornika, kao privremeno rjesenje. Ako gospoda sanja o odcjepljenju u tom jos gore- primit ce ih mozda samo u Jelen ligu , u komsiluku i - kapak!
13:03 - "Najveći sam gubitnik. Uložio sam milione, a nisam dio politike. Ovo su političke odluke", tvrdi Gracić.
13:01 - "Mi danas ovdje odlučujemo o našoj sudbini", kazao je delegat Sarajevskog kantona Nijaz Gracić.
13:00 - Čolaković potvrdio kako su iz UEFA-e poručili da su poništeni svi amandmani sa prošle Skupštine, te da da je ovo doista "uzmi ili ostavi". Kako kaže Čolaković, UEFA je poručila da se mora prihvatiti sve od A do Ž iz Statuta.
Pa samo kad procitamo imena i prezimena, odmah nam je jasno kakvi likovi kroje sudbinu našeg fudbala.
Batina je iz raja izašla...kakvi crni sastanci i kompromisi i šuplje price...bagra nece da odstupi ni po cijenu suspenzije
13:07 - Gracić i dalje drži govor: "Ako glasamo za Statut ispoštovat ćemo FIFA-u, ali ćemo produžiti radni vijek ovim ljudima iz Saveza. Možda je bolje da nas suspenduju, jer će ovi iz Saveza otići".
Plavih_11 wrote:"Najveći sam gubitnik. Uložio sam milione, a nisam dio politike. Ovo su političke odluke", tvrdi Gracić.
Znao je Žujo da ce se ovo desiti pa on nije nista ulagao a imao je dobru volju ..
Eno i komšije izgleda provode mjere štednje...
Nego šta. Ko im je kriv kad se okolo hvale da jedu viršle dok drugi nemaju za kifle . Eto im sada
Vratimo se na temu: Očekivano. Sada stvarni fudbalski radnici neka zasuču rukave, a nas par hiljada bolesnika mora se naoružati strpljenjem do konačnog rješenja
Plavih_11 wrote:"Najveći sam gubitnik. Uložio sam milione, a nisam dio politike. Ovo su političke odluke", tvrdi Gracić.
Znao je Žujo da ce se ovo desiti pa on nije nista ulagao a imao je dobru volju ..
Eno i komšije izgleda provode mjere štednje...
Nego šta. Ko im je kriv kad se okolo hvale da jedu viršle dok drugi nemaju za kifle . Eto im sada
Vratimo se na temu: Očekivano. Sada stvarni fudbalski radnici neka zasuču rukave, a nas par hiljada bolesnika mora se naoružati strpljenjem do konačnog rješenja