Vrlo konstruktivna prepiska ...svakom novom replikom ...sve se vise razumijemo ...i sve manje slazemo. Ne znam nista u vezi tog Grujica ...ali pitanje je koliko je to uopste bitno...to sto ja hocu reci oni tamo rade svoj posao ...dakle - radili ga ranije i nastavljaju ga raditi - A koliki ce oni vremenom imati igracki potencijal za poslati u Srbiju? ...pa vjerovatno srazmjeran materijalnoj osnovi ... ma me to , uz ispriku, ne zanima bas previse.ultima_palabra wrote:Kao što su i dosad slali... a kakvi će to talenti izlaziti iz tog izolovanog područja koje neće igrati zajedničku ligu niti Evropu? U periodu od 1996-2002 uspjeli su izbaciti Vladana Grujića... alal im veraStari wrote:ultima_palabra wrote:Pa kad imaju svoju reprezentaciju za koju navijaju, onda će nju i gledati, a sami će rekreativno nabijati loptu po šumama, kao što su radili i 7 godina iza rata![]()
A UEFI je dojadilo da se zamara sa našim savezom, pa će ga napraviti po svojoj volji... jednostavno.
E vidis ...ovdje se vec pocinjemo ...ako nista drugo a ono barem... ispravno razumijevati. Dakako da ce nju gledati ... gledali je do sad - gledace i od sad. Rekreativno igrati lopte ...pa naravno...i svakog malo boljeg rekreativca slati preko Drine na usavrsavanje i popunu svoje reprezentacije ...dochim - mala ispravka - ne radi se tu samo o 7 godina ...to se u kontinuitetu radi puno duzi niz godina koji se prostire i prije i nakon tih 7 koje ti spominjes.
Suma sumarum ...al smo im ga shuknuli ovim potezom u vrazju majku
...od ovog brodoloma se nece opraviti ...ne nikako.
A Uefa ce nam napraviti Savez ...taman onoliko koliko nam je EU napravio drzavu...![]()
Ja koliko vidim oni ovim pokušavaju da šuknu nama... donekle će i uspjeti... ali kao i u politici, dugoročno rade u korist svoje štete.
A UEFA nam ne može nikako napraviti gori savez od onoga koji smo sami napravili
Sad to u vezi saveza kojeg ce nam Uefa praviti ... kome ce ga praviti ? Nama ? ...svima (ono u stilu multi -kulti)? ...njima ? .... ili nikome ?
U ovoj zadnjoj opciji se ne slazem sa tvojom tezom ...jer i ovakav savez je bolji no nikakav (subjetivno misljenje)...a bilo koja od onih ranijih opcija bi zahtjevala pomniju analizu ...neprikladnu kako za ovaj forum tako i za ovaj kasni sat.