SAVEZ NAPOLJE!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#1076 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Pricajte sta hocete, neke se stvari moraju silom rjesiti. U rjetkim slucajevima opravdavam nasilje, ali Ceko i i sve ove Ceke u savezu su krivi sa sve moje frustracije u zadnjih 15 godina kada sam se ko popisan vracao kuci sa Koseva! Pokusalo se sa njima lijepo, kulturno, ,,EVROPSKI'', al' buduci da to kod nas balkanaca ne pije vode, ostala nam je jos stara dobra provjerena metoda tjeranja govnjivom motkom!! 
- libertyBiH
#1077 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Batina je iz raja izašlaNek su smrada namarali, da hoće tako svakoga ko se koristi ovom državom, a trudi se da je uništi... jedino je šteta što nije mara bila po nacionalnom ključu, ovako će Srbi proglasiti ugroženost.
Svaka čast momcima koji su spremni zbog reprezentacije rizikovati zatvore i deportacije... ja lično ne bih bio
Neka su i opet ce garantujem sve do jednog smrada iz saveza izdegenjat samo ih treba utrefit a Muniba narocito sa gustom namarisat....
- snaga_znanja
#1078 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Kratko i jasno.
Popularni Pape poslao je i poruku navijačima koji će u utorak, nadamo se, ispuniti tribine Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase – Koševo.
“Dajte nam podršku, a ne da skandirate Savez napolje. Nije primjereno da to slušaju igrači na terenu. Sigurno je da i na njih to utiče“, zaključio je Sušić.
Popularni Pape poslao je i poruku navijačima koji će u utorak, nadamo se, ispuniti tribine Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase – Koševo.
“Dajte nam podršku, a ne da skandirate Savez napolje. Nije primjereno da to slušaju igrači na terenu. Sigurno je da i na njih to utiče“, zaključio je Sušić.
- Murat Sabanovic
#1079 Re: SAVEZ NAPOLJE!
ZABIO TI SAVEZ SEFETE.... NAPOLJE BAGRO !!!!snaga_znanja wrote:Kratko i jasno.
- bingov buraz
#1080 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Vauu zaposlenik saveza savjetuje navijace
Pape ne seri!
Ne znam sta se petlja dosao juce i odredjivao bi onima kojima ti koje brani seru po glavi vec godinama
Pape ne seri!
Ne znam sta se petlja dosao juce i odredjivao bi onima kojima ti koje brani seru po glavi vec godinama
Last edited by bingov buraz on 04/09/2010 18:06, edited 1 time in total.
- therrarrius
#1081 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Vala mu ova izjava nije trebala.snaga_znanja wrote:Kratko i jasno.
- zenny
#1083 Re: SAVEZ NAPOLJE!
nekako mi logicno da igracima godi sto navijaci skandiraju protiv saveza jer time pokazuju da ih razumiju.. glupa izjava papeta dok neko od igraca ovo ne potvrdi
- and
#1084 Re: SAVEZ NAPOLJE!
mislim da igračima više godi kada se njima skandira,nego kada se skandira protiv saveza.zenny wrote:nekako mi logicno da igracima godi sto navijaci skandiraju protiv saveza jer time pokazuju da ih razumiju.. glupa izjava papeta dok neko od igraca ovo ne potvrdi
slažem se sa papetom,a o ovima će se svakako fifa i uefa pobrinuti.
nemaju ti šta igrači potvrđivati,jer pape govori ono što igrači misle.
- A1fa
#1086 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ejs, nisu oni od jucer, uglavnom i sami su do sad dali sto direktno sto indirektno mali milion izjava u kojima su iznijeli svoje nezadovoljstvo ljudima u savezu, od kapitena Spahica pa nadalje. Nidje veze da njima ovo moze smetatiand wrote:mislim da igračima više godi kada se njima skandira,nego kada se skandira protiv saveza.zenny wrote:nekako mi logicno da igracima godi sto navijaci skandiraju protiv saveza jer time pokazuju da ih razumiju.. glupa izjava papeta dok neko od igraca ovo ne potvrdi
-
pOZz
#1087 Re: SAVEZ NAPOLJE!
E moj Pape... Pape... na šta si samo spao...
Samo mi još "žao" što nisu ispajpučili onog iz Zenice i Orašja, kao i onog iz Sarajeva. Više su zaslužili nego ovaj, ali nema veze, poruka je bitna.
Samo mi još "žao" što nisu ispajpučili onog iz Zenice i Orašja, kao i onog iz Sarajeva. Više su zaslužili nego ovaj, ali nema veze, poruka je bitna.
- and
#1088 Re: SAVEZ NAPOLJE!
vjeruj da im smeta.oni su takođe protiv saveza,ali na utakmici ih vjerovatno nervira.pa u luxemburgu kako spomenuše savez nisu gola daliA1fa wrote:Ejs, nisu oni od jucer, uglavnom i sami su do sad dali sto direktno sto indirektno mali milion izjava u kojima su iznijeli svoje nezadovoljstvo ljudima u savezu, od kapitena Spahica pa nadalje. Nidje veze da njima ovo moze smetatiand wrote:mislim da igračima više godi kada se njima skandira,nego kada se skandira protiv saveza.zenny wrote:nekako mi logicno da igracima godi sto navijaci skandiraju protiv saveza jer time pokazuju da ih razumiju.. glupa izjava papeta dok neko od igraca ovo ne potvrdi
- A1fa
#1089 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ne vjerujem, znaju i oni ko im ovaj put jedino moze upropastiti odlazak ne EPand wrote:vjeruj da im smeta.oni su takođe protiv saveza,ali na utakmici ih vjerovatno nervira.pa u luxemburgu kako spomenuše savez nisu gola dali
- and
#1090 Re: SAVEZ NAPOLJE!
i sad bi džeko trebao biti sretniji kada se 5xjače skandira protiv saveza,nego kada se skandira njemu?A1fa wrote:Ne vjerujem, znaju i oni ko im ovaj put jedino moze upropastiti odlazak ne EPand wrote:vjeruj da im smeta.oni su takođe protiv saveza,ali na utakmici ih vjerovatno nervira.pa u luxemburgu kako spomenuše savez nisu gola dali
ponavljam,sušić to sigurno nije rekao sam,on govori ono što igrači misle.isto je bilo za novinare.
sušić je svoje mišljenje o savezu iznio javno i direktno,bez nekih uvijanja.
- snaga_znanja
#1091 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Cuj ove spike, pa sta si ti CNN da trazis potvrdu.zenny wrote:nekako mi logicno da igracima godi sto navijaci skandiraju protiv saveza jer time pokazuju da ih razumiju.. glupa izjava papeta dok neko od igraca ovo ne potvrdi
Pape je to na svoju ruku izjavio eto da zajebe igrace
-
Akibh
#1092 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Svaka cast BHF-u na akciji, podrzavam 100%...Udaraju u srz problema.
Samo naprijed
Samo naprijed
-
Akibh
#1093 Re: SAVEZ NAPOLJE!
ABD, cijeli stadion ce u utorak protiv saveza, udarna pjesma...snaga_znanja wrote:Cuj ove spike, pa sta si ti CNN da trazis potvrdu.zenny wrote:nekako mi logicno da igracima godi sto navijaci skandiraju protiv saveza jer time pokazuju da ih razumiju.. glupa izjava papeta dok neko od igraca ovo ne potvrdi![]()
- bingov buraz
#1094 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Daj linkand wrote: sušić je svoje mišljenje o savezu iznio javno i direktno,bez nekih uvijanja.
-
pOZz
#1095 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Govorio jest, ali kad...
- zenny
#1096 Re: SAVEZ NAPOLJE!
snaga ne znanja, de smiri se malo.. sta si na*rkan cijeli dan na forumusnaga_znanja wrote:Cuj ove spike, pa sta si ti CNN da trazis potvrdu.zenny wrote:nekako mi logicno da igracima godi sto navijaci skandiraju protiv saveza jer time pokazuju da ih razumiju.. glupa izjava papeta dok neko od igraca ovo ne potvrdi![]()
kazem svoje licno misljenje, sta je problem? ne vjerujem da je ovo izjava igraca a i ostali koji misle da jest da su pratili izjave igraca u vezi saveza ne bi vjerovali takodjer..
- BSn
#1097 Re: SAVEZ NAPOLJE!
huliganizam je uhvatio maha gotovo u cijelom svijetu, pa eto i u tradicinalno mirnom luksemburgu. ipak, tamosnji huligani ne postuju ni osnovne kodekse, pa se maskiraju u protivinicke navijace kako bi sto bolje skrili trag. nasi navijaci jesu poznati po bakljadama, ali je jasno da nisu agresivni prema savezu i reprezentaciji. uostalom, nasi su igraci i predstavnici saveza u luksemburg putovali zajedno sa navijacima, sto dovoljno govori o idili koja vlada u odnosu ns-navijaci.
nadam se da luksemburska policija nece nasjesti na jeftinu provokaciju vlastitih huligana i sto prije ih dovesti pred lice pravde.
oprostite, meni su svjeza sjecanja na srnu i ristu djogu.
nadam se da luksemburska policija nece nasjesti na jeftinu provokaciju vlastitih huligana i sto prije ih dovesti pred lice pravde.
oprostite, meni su svjeza sjecanja na srnu i ristu djogu.
- BSn
#1098 Re: SAVEZ NAPOLJE!
therrarrius wrote:Vala mu ova izjava nije trebala.snaga_znanja wrote:Kratko i jasno.
cuj nije mu trebala izjava. valjda su mu se igraci pozalili, a on to prenio. jedino ako susic pojma nema sta igraci misle i govore o tome, a navijaci imaju... sto je malo
-
bejzik
#1099 Re: SAVEZ NAPOLJE!
u utorak se mora orit pjesma "savez napolje" , a poslije nje :
SVI ĆETE ZAVRŠIT KO BOGDAN
na ovu melodiju :
http://www.youtube.com/watch?v=3QOn1i6_maI

SVI ĆETE ZAVRŠIT KO BOGDAN
na ovu melodiju :
http://www.youtube.com/watch?v=3QOn1i6_maI
- snaga_znanja
#1100 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Da isto tako si uvjeren u to da su igraci, Dzeko pogotovo, zadovoljni sa tim sto je Bogdan Ceko sinoc batina dobio...zenny wrote:snaga ne znanja, de smiri se malo.. sta si na*rkan cijeli dan na forumusnaga_znanja wrote:Cuj ove spike, pa sta si ti CNN da trazis potvrdu.zenny wrote:nekako mi logicno da igracima godi sto navijaci skandiraju protiv saveza jer time pokazuju da ih razumiju.. glupa izjava papeta dok neko od igraca ovo ne potvrdi![]()
kazem svoje licno misljenje, sta je problem? ne vjerujem da je ovo izjava igraca a i ostali koji misle da jest da su pratili izjave igraca u vezi saveza ne bi vjerovali takodjer..
Hoce biti padanja u nesvjest kad Emir Spahic pobjedu protiv Francuske posveti Bogdanu Ceki uz podrsku igraca