pretpostavljla samBaby Blue wrote:Tumornocna_ptica24 wrote:da li mi moze neko reci jo od cega je bolovao?
i nek mi neko kaze da povecani broj tumora kod nas danas nisu posljedica rata!!!
pretpostavljla samBaby Blue wrote:Tumornocna_ptica24 wrote:da li mi moze neko reci jo od cega je bolovao?

jesteestonija wrote:more bi bit rodak jel iz Foce on bio?
karanana wrote:4.4.2010., 19h, dom armije odnosno sada oruzanih snaga bih: promocija knjige rahmetli pospanka "na putu u nepoznato", nastavak njegovog ratnog dnevnika.
Isto, ali nadao sam se to uraditi na ovoj promociji 04.04. ako budu obje, ako ne onda cu kupiti ovu novu.Eborg wrote:Ja bih volio kupiti obje knjige. Hoće li biti na sajmu knjiga?
20 maraka na promociji - bagatela.Knjigu "Na putu u nepoznato" moguće je kupiti u maloprodaji u gotovo svim knjižarama u Sarajevu. Maloprodajna cijena knjige je 35,00 KM.
Knjigu "Na putu u nepoznato" moguće je kupiti po promotivnoj cijeni (20,00 KM) na predstavljanjima knjige, ali i na XXII Međunarodnom sajmu knjige i učila u Skenderiji u Sarajevu od 21. do 26. aprila 2010. godine. Na sajmu Vas očekuje i kutija sa obje knjige po izuzetno povoljnoj cijeni!
Ukoliko želite kupiti 10 ili više primjeraka knjige, narudžbu možete izvršiti na e-mail (25,00 KM po primjerku): [email protected]
Moguće je dobiti poseban popust za veće količine.
Kako kupiti online? Kako dobiti knjigu na adresu?
Knjiga "Na putu u nepoznato" dostupna je online u knjižari POINT putem web stranice knjiga.ba. Knjigu možete platiti karticom, ili pouzećem. To je ujedno i način kako knjigu možete dobiti na Vašu adresu. Preporučujemo knjiga.ba.
Gdje kupiti "Bore oko očiju"?
Knjigu "Bore oko očiju" moguće je kupiti također putem portala knjiga.ba, te u nekim knjižarama u Sarajevu. Maloprodajna cijena knjige snižena je i sada iznosi 25,00 KM.