Saudijska Arabija
-
Ali_Agca
#1 Saudijska Arabija
CIA-ina glavna baza bespilotnih letjelica koje siju smrt sirom islamskog svijeta nalaze se u Saudijskoj Arabiji.
Ova baza etablirana je na tlu Saudijske Arabije prije nekoliko godina i iz nje su poletjeli bespilotni avini koji su ubili na stotine muslimana od Somalije, Jemena pa do Iraka. Najpoznatija zrtva ovih bespilotnih letjelica koje polijecu iz Saudijske Arabije bio je Anwar al-Awlaki koji je ubijen u Jemen u septembru 2011. Dvije sedmice nakon njega od istih tih letjelica uvijen je i njegov 16-godisnji sin.
http://www.wired.com/dangerroom/2013/02 ... ne-base-2/
Ova baza etablirana je na tlu Saudijske Arabije prije nekoliko godina i iz nje su poletjeli bespilotni avini koji su ubili na stotine muslimana od Somalije, Jemena pa do Iraka. Najpoznatija zrtva ovih bespilotnih letjelica koje polijecu iz Saudijske Arabije bio je Anwar al-Awlaki koji je ubijen u Jemen u septembru 2011. Dvije sedmice nakon njega od istih tih letjelica uvijen je i njegov 16-godisnji sin.
-
mmaar
#2 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
Banda Saud i njihova vehabijska sekta odgovorni su za smrt miliona i miliona muslimana, jos od samih svojih pocetaka od kako su ih Britanci upregnuli, pa sve do danas. SAD, Izrael i drugi zapadni rezimi preko Sauda i nhjihovih zaljevskih satelita drze cijeli islamski svijet u saci, ali ta objesna, alkoholono-sifiliosticarska banda sigurno nece jos dugo! Arapi ce ih sigurno udaviti u govnima, zivi bili pa vidjeli, ako u medjuvremenu pogan ne pocrka od svih svojih familijarnih perverzija i bolesti, a svako malo pa po jedan monsrtrum odvali.
Muslimani se nece osloboditi kolonijalnog ropstva dok se ne Arabija ne oslobodi od Sauda!
Nadam se da se bar ova tema o najmonstruoznijem rezimu na planeti nece zatvoriti, iako ce neki koji jedu iz saudijske ruke uciniti sve da je sabotiraju!
Muslimani se nece osloboditi kolonijalnog ropstva dok se ne Arabija ne oslobodi od Sauda!
Nadam se da se bar ova tema o najmonstruoznijem rezimu na planeti nece zatvoriti, iako ce neki koji jedu iz saudijske ruke uciniti sve da je sabotiraju!
-
Ali_Agca
#3 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
Sve je to tacno brate moj. Ali hajede ti to dokazi ovim maloumnicima koje Saudi stancaju kao novine cim to CIA zapovjedi.

- Arteta
#4 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
Saudijsku Arabiju treba podijeliti na historijske drzave Hejaz i Nejd.
-
crnobijelouboji
#5 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
da je danas živ Enver Awlaki on bi se borio u Siriji protiv tiranina kojeg ti podržavaš, joj što ne mogu ovih ljigavih licemjera...Ali_Agca wrote:CIA-ina glavna baza bespilotnih letjelica koje siju smrt sirom islamskog svijeta nalaze se u Saudijskoj Arabiji.
čuj frajer lije suze za Awlakijem, a podržava Asada, buhahahahahaa
- snaga_znanja
#6 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
Anwar al-Awlaki inace poznati humanitarac...Ali_Agca wrote:CIA-ina glavna baza bespilotnih letjelica koje siju smrt sirom islamskog svijeta nalaze se u Saudijskoj Arabiji.
- cyprus
#7 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
Pokupim na facebooku neki dan ovu sliku... pa mi šega ovo gađanje karikaturama

- Ciprol
#8 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
što je najtužnije, ovo nije karikatura, ovo je realnostcyprus wrote:Pokupim na facebooku neki dan ovu sliku... pa mi šega ovo gađanje karikaturama![]()
- MuaDib
#9 Re: Saudijska Arabija
Saudijska Arabija je danas živi primjer jedne autokratske, nedemokratske države, koju gle čuda podržava prva demokratija svijeta - SAD.
-
mmaar
#10 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
Jes, jes, vazi se u trovacnici na Alipasinom, dok su Saudi i njihova vehabijska sekta pravi primjer otpora americko-cionistickom imperijalizmu.Ciprol wrote:što je najtužnije, ovo nije karikatura, ovo je realnostcyprus wrote:Pokupim na facebooku neki dan ovu sliku... pa mi šega ovo gađanje karikaturama![]()
Kad smo kod karikatura, jedna koja sve kaze

Ko vas ne zna!
Hvala jos jednom Agca!
- Ciprol
#11 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
Ja nisam rekao da je Saudija otpor iperijalizmu. Ti misliš da Ahmedinedžad ono čisto rekreativno valja one gluposti da će napasti Izrael i slično? On da smeta američkom imperijalizmu, davno bi ga nestalo, al' fazon je što je isti taj jedan od američkih pijuna u islamskom svijetu, nažalost!mmaar wrote:Jes, jes, vazi se u trovacnici na Alipasinom, dok su Saudi i njihova vehabijska sekta pravi primjer otpora americko-cionistickom imperijalizmu.Ciprol wrote:što je najtužnije, ovo nije karikatura, ovo je realnostcyprus wrote:Pokupim na facebooku neki dan ovu sliku... pa mi šega ovo gađanje karikaturama![]()
![]()
![]()
![]()
Kad smo kod karikatura, jedna koja sve kaze![]()
Ko vas ne zna!
Hvala jos jednom Agca!
Da, da, trovačnica. Kad Iran u BiH napravi džamiju sa onim popratnim objektima i sadržajima koji se nude u Fahdovoj džamiji, javi se, do tad je ne spominji
-
mmaar
#12 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
Tema nije Iran i ne trolaj.Ciprol wrote:Da, da, trovačnica. Kad Iran u BiH napravi džamiju sa onim popratnim objektima i sadržajima koji se nude u Fahdovoj džamiji, javi se, do tad je ne spominji
Umjesto toga reci nam u kojoj sad valuti u trovacnici secere otrov?
-
mmaar
#13 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
Joj, ovaj teksutalni dio nisam ni vidiocyprus wrote:Pokupim na facebooku neki dan ovu sliku... pa mi šega ovo gađanje karikaturama![]()
KoDa ratujemo i Čemo Čete Če !
- Ciprol
#14 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
Ma da, sad ja trolam. Prvi si ti koji si spomenuo Saudemmaar wrote:Tema nije Iran i ne trolaj.Ciprol wrote:Da, da, trovačnica. Kad Iran u BiH napravi džamiju sa onim popratnim objektima i sadržajima koji se nude u Fahdovoj džamiji, javi se, do tad je ne spominji
Umjesto toga reci nam u kojoj sad valuti u trovacnici secere otrov?
Valuta, trovačnica, šećeriti, otrov. Šta je ovo, zagonetka neka?
-
mmaar
#15 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
Sta ti gutas pa tako gubis sposobnost orjentacije?Ciprol wrote:
Ma da, sad ja trolam. Prvi si ti koji si spomenuo Saude![]()
Tema su Saudi i Saudijska Arabija!
- Ciprol
#16 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
Najlakše se pozivati na gramatičke greške. A slika, to ništa, nemaš komentara?mmaar wrote:Joj, ovaj teksutalni dio nisam ni vidiocyprus wrote:Pokupim na facebooku neki dan ovu sliku... pa mi šega ovo gađanje karikaturama![]()
![]()
![]()
On najbolje ilustruje kakvim umnim kapacitetima je upuceno
![]()
![]()
KoDa ratujemo i Čemo Čete Če !![]()
![]()
![]()
![]()
Joj mene, pa kako ćeš imati komentar kad i ti sam znaš da je to tako
- Ciprol
#17 Re: Saudijska Arabija-zlo kojega se treba rijesiti
Malo sam odlutao, do mene je.mmaar wrote:Sta ti gutas pa tako gubis sposobnost orjentacije?Ciprol wrote:
Ma da, sad ja trolam. Prvi si ti koji si spomenuo Saude![]()
Tema su Saudi i Saudijska Arabija!
Mislio sam na ovu drugu sliku, wahabi, ovo ono, ti si je prvi spomenuo, ne ja.
-
mmaar
#18 Re: Saudijska Arabija
Molim moderaciju da sprijeci trolanje teme. Kao sto sam i predvidio na samom pocetku, kao i u ranije kad se pokusavalo diskutovati o Saudima, sad ce se mobilizirati i sve uciniti da se tema minira ili zatvori.
- Ciprol
#19 Re: Saudijska Arabija
Trebali bi Mevlida zvati da odradi miniranjemmaar wrote:Molim moderaciju da sprijeci trolanje teme. Kao sto sam i predvidio na samom pocetku, kao i u ranije kad se pokusavalo diskutovati o Saudima, sad ce se mobilizirati i sve uciniti da se tema minira ili zatvori.
- Locker
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#21 Re: Saudijska Arabija
vjerska policija prati lika koji je popio malo alkohola
i zatuku ga
kako to nazvati?
1984rabija
padaj silo i nepravdo zajedno sa $$$$
i zatuku ga
kako to nazvati?
1984rabija
padaj silo i nepravdo zajedno sa $$$$
-
mmaar
#22 Re: Saudijska Arabija
Vahabitski barbari Saudi nastavljaju sa rusenjem najsvetijeg islamskog mjesta Mesdzidul Harema!

Tako se to radi i izgleda da se njihovi gospodari cionisti imaju ugledati na koga u rusenju Mesdzidul Aksa

Počelo uništavanje posljednje historijske građevine u Mesdžidul Haremu
Saudijska vlada pod izgovorom širenja i rekonstrukcije Mesdžidul Harema počela je rušenja najstarijih djelova ove džamije.
Prema izvještaju Al Alama, posljednjim snimci koji su objavljeni u medijima ukazuju na zabrinutost zbog uništavanje islamskih svetinja. Nakon obreda hadža i povratka hadžija u svoje zemlje, nastavlja se širenje harema u Meki i Medini. U sklopu toga vlada Saudijske Arabije je dopustila rušenje nekoliko značajnih starih islamskih građevina. Oni ističu da su primorani na te korake zbog gradnje novih hotela i proširenja harema u Meki i Medini. Dosada je porušena kuća u kojoj se rodio Muhamed a.s, te kuća hz.Hatidže u Meki, također kuća hz.Alije u Medini je srušena. Gradnja velike sahat kule u blizini svetog harema, izazvala je negodovanje među muslimanima. Također, zbog proširenja harema u Medini, tri stare džamije su porušene, među kojima je bila i džamija Al Nebij. Mnogi stručnjaci upozoravaju da
rušenje starih islamskih građevina doprinosi brisanju islamskog identiteta, no čelnici Saudijske Arabije ne obraćaju pažnju na to.
Tako se to radi i izgleda da se njihovi gospodari cionisti imaju ugledati na koga u rusenju Mesdzidul Aksa
Last edited by mmaar on 16/03/2013 13:07, edited 1 time in total.
-
mmaar
#23 Re: Saudijska Arabija
Izgradnja kula i kupola Britaniji u slavu i zahvalu za stvaranje vehabizma i okupaciju Arabije od strane tog barbarskog nakota zvanog Saudi su vrhunac njihovih rusilackih poduhvata!

Last edited by mmaar on 16/03/2013 13:05, edited 2 times in total.
-
theTruePath
#24 Re: Saudijska Arabija
ali STA ocekivati od ljudi koji su na mezaru hazreti Amine napravili benzinsku??? 
-
mmaar
#25 Re: Saudijska Arabija
Strasno sta je sve sebi islamski svijet dozvolio!