Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Moderator: Benq
- motachjointa
#751 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
ja sam sve zivo isprobao sa opticumom ali sharing nisam uspio pokrenuti.
-
kone
#752 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Znaci ipak ne mozemotachjointa wrote:ja sam sve zivo isprobao sa opticumom ali sharing nisam uspio pokrenuti.
- plejka2
#753 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Ako je c serija moze.Al eto ako vam je lakse da nemoze onda nemoze.
-
kone
#754 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
C je serija...7100C..Eto i sta sad?Koliko bi kostalo to spajanje i kolika je mjesecna pretplata,ako se sve to moze uraditi,pa da ja mogu prenijeti sve to i neka odlucuju hoce li ili neplejka2 wrote:Ako je c serija moze.Al eto ako vam je lakse da nemoze onda nemoze.
- bdzs
#755 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
To je samo za experimentisanje. Nemozes se tu nesto nagledati, NDS pogotovo. Sa Gbox-om je moglo preko Truman_share. Sad za CCcam mislim da ide preko Hadu plugina i V_pluga za Yumatu. Ako te interesuje imas gomilu uputstava na turkeyforumu.kone wrote:Znaci ipak ne mozemotachjointa wrote:ja sam sve zivo isprobao sa opticumom ali sharing nisam uspio pokrenuti.
- plejka2
#756 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Preko fausta radi samo ti treba dobar server.Ja sky italiju nekad gledam bez ikakvog stopanja nekad svaki cas stopa.Kako sa njima tako i sa drugim paketima.Sve u svemu radi a to hoce li se nagledat zavisi opet kazem od koga uzme cs.Ovaj sto sam ja uzo sam polovicno zadovoljan zato sto kao sto vec rekoh nekad radi kako treba nekad ne.
- motachjointa
#757 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
i ja probao sa faustom, i sa trumanom, sve zivo pokopcao, ali slika ne ide, imam i sharing, 5 servera jako dobrih... ako mozes da nam objasnis detaljnije kako to ide bilo bi nam puno korisnije nego ovako sto nam pametujes u prazno.plejka2 wrote:Preko fausta radi samo ti treba dobar server.Ja sky italiju nekad gledam bez ikakvog stopanja nekad svaki cas stopa.Kako sa njima tako i sa drugim paketima.Sve u svemu radi a to hoce li se nagledat zavisi opet kazem od koga uzme cs.Ovaj sto sam ja uzo sam polovicno zadovoljan zato sto kao sto vec rekoh nekad radi kako treba nekad ne.
- plejka2
#758 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Ne mogu da ti objasnim jebiga ja samo volim da pametujem.motachjointa wrote:i ja probao sa faustom, i sa trumanom, sve zivo pokopcao, ali slika ne ide, imam i sharing, 5 servera jako dobrih... ako mozes da nam objasnis detaljnije kako to ide bilo bi nam puno korisnije nego ovako sto nam pametujes u prazno.plejka2 wrote:Preko fausta radi samo ti treba dobar server.Ja sky italiju nekad gledam bez ikakvog stopanja nekad svaki cas stopa.Kako sa njima tako i sa drugim paketima.Sve u svemu radi a to hoce li se nagledat zavisi opet kazem od koga uzme cs.Ovaj sto sam ja uzo sam polovicno zadovoljan zato sto kao sto vec rekoh nekad radi kako treba nekad ne.
I ovakvim poput tebe nikad necu nista objasnjavat.Eto toliko od mene.
- motachjointa
#759 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
- plejka2
#760 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Tako sa jaranima uz dzoju mozes laprdat a ja nit sam ti jaran nit ti kad zelim bit jaranmotachjointa wrote:ma ko te jebe predpostavljao sam da suplju samo bacas
Zivi u ubjedjenju da ne moze i uzivaj u gledanju a ja cu uz suplju gledat bez problema
- plejka2
#761 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Evo malo i snimak supljiranja nacinjen upravo sad mobitelom cisto da se vidi ta suplja
Jest malo losiji ali se da skontat zbog blizine mobilnog i tv-a
http://www.zshare.net/video/801948812b82ebdb/
Jest malo losiji ali se da skontat zbog blizine mobilnog i tv-a
http://www.zshare.net/video/801948812b82ebdb/
- plejka2
- iPod
#763 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Pozdrav,
Pa evo da ti kazem, radi mi Total TV kartica, najnormalnije, stim da napomenem da UPDATE karte sam morao da uradim u oficijelnom Total TV resiveru, pocetkom mjeseca kad mi je stala u Vizyonu, a onda sam je vratio i najnormalnije radi
Sta da kazem, vise sam nego zadovoljan, a dobio sam ga prakticno za male pare, jer su mi ga prvo dali na test, pa onda sam se odlucio da ga i kupim.....
Ima prelijep VFD display koji prikazuje puno ime kanala na kojem sam trenutno, takodjer ono sto mi se jako dopada je isto to sto pamti titlove, tj koji titl sam odabrao na kojem Total TV kanalu pa ne moram stalno da ga ukljucujem
- plejka2
#764 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Super bas mi je drago da si zadovoljan.Samo da mu sw bude redovan kolko tolko mada vidim da podrzava i cs tako da nebi trebalo biti problema.Znao sam da se za nesto nizu cijenu od npr.dm-hd moze nesto naci da valja.
Sigurno mu i nije neki konkurent ali bitno je da radi posao
Poz.
Sigurno mu i nije neki konkurent ali bitno je da radi posao
Poz.
- kiky
#765 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
dal ovaj resiver pokreče motor ...
- kiky
#766 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
pa to je dobro ...brazzo19 wrote:hmmm jedno vrijeme je zezala nova grcka ( tako se zove paket nova greece) a sve ostalo radi ... bar meni preko totala digital albanija , tring onda digi tv , hrt , pink , slovenija , sky it , sky de , sky uk , polsat , cwfra , al dzezira sports , digi turk , c+ france , c+ espania sve ja mislim bas sve od turksata do hispe sto se moze uhvatit antenom na nasim prostorima radi na cs.ukiky wrote:koji paketi se nemogu gledat putem cs-a ...
-
(ne)forumas
#767 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
prva ljubav zaborava nema
dream je dream 
- Manijakus
#768 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
[/quote]kiky wrote:hmmm jedno vrijeme je zezala nova grcka ( tako se zove paket nova greece) a sve ostalo radi ... bar meni preko totala digital albanija , tring onda digi tv , hrt , pink , slovenija , sky it , sky de , sky uk , polsat , cwfra , al dzezira sports , digi turk , c+ france , c+ espania sve ja mislim bas sve od turksata do hispe sto se moze uhvatit antenom na nasim prostorima radi na cs.ubrazzo19 wrote:koji paketi se nemogu gledat putem cs-a ...
Kako si uhako turke ja ih ganjo al nema sanse
-
brazzo19
#769 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Kako si uhako turke ja ih ganjo al nema sanseManijakus wrote:kiky wrote:hmmm jedno vrijeme je zezala nova grcka ( tako se zove paket nova greece) a sve ostalo radi ... bar meni preko totala digital albanija , tring onda digi tv , hrt , pink , slovenija , sky it , sky de , sky uk , polsat , cwfra , al dzezira sports , digi turk , c+ france , c+ espania sve ja mislim bas sve od turksata do hispe sto se moze uhvatit antenom na nasim prostorima radi na cs.ubrazzo19 wrote:koji paketi se nemogu gledat putem cs-a ...
kako mislis ??? Na opcenito satelit turksat ili na digi tv na turksatu radi oboje
- Manijakus
#770 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Meni to ne m0re .. M0re hotbird eutel thor i astra ostalo tarlahaj
ajd samo napisi koliki ti je signal na nekom od kanala sa totala pa da uporedim 
- iPod
#771 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Pozdrav,kiky wrote:dal ovaj resiver pokreče motor ...
Ma radi i sa DiseQc 1.0 , 1.1 i 1.2 bez problema, probao sam i USALS na jednoj anteni preko motora, i pici dobro, koristim svoje postavke koje sam odredio preko Google Ertha i stvarno u bobu je odredilo poziciju.
-
Sehro1
#772 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Ja mogu hvatati turke na 42 istocno, ali npr Digital+ na 30 zapadno ne mogu (vjerovat. treba podesavati antenu jos), kada je puno oblacno signal mi oslabi na Totalu ispod 32 tako da je negledljiv. Imam DM800 HD.Manijakus wrote:Meni to ne m0re .. M0re hotbird eutel thor i astra ostalo tarlahajajd samo napisi koliki ti je signal na nekom od kanala sa totala pa da uporedim
-
Rottweiler
#773 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Koju antenu imas i na kojoj si lokaciji, sa no name antenom je tesko imati dobar signal kod loseg vremena
- kiky
#774 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
pa, miša mu ...
zaboravih pitat nešto osnovno ...
da li za cs treba sat antena ...
ja kontam to sve ide preko interneta, jer se neki kanali mogu gledat na nekim stranicama, kad ono čujem danas, da i za cs mora bit instalirana antena, a samo ključevi tj. dekodiranje ide preko interneta ...
jesam li dobro čuo ...

ja kontam to sve ide preko interneta, jer se neki kanali mogu gledat na nekim stranicama, kad ono čujem danas, da i za cs mora bit instalirana antena, a samo ključevi tj. dekodiranje ide preko interneta ...
jesam li dobro čuo ...
-
kakaljin
#775 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Kratko i jasno DA treba ti sve kao da hoces da gledas satalitske kanale, preko satalita sa svom opremom koja za to treba, jedino CS ide preko interneta radi otlkjucavanja zakljucanih kanala.kiky wrote:pa, miša mu ...
jesam li dobro čuo ...
Pozdrav