Imam jednu molbu , pomoc ili sta vec isplatit ce se ( nece bit djaba

)
Ovako citam da vi sa svojim dreamboxovima cuda radite ovde , znaci gledate kanale na kompu , prebacujete filmove , ucitajete preko resivera , streamat.e filmove sa kompa na dm 500s i onda gledate na tv.u filmove sa kompa , ubacujete titlove i jos svasta nesto , ja iskreno nemam blage stoji mi resiver kako stoji znaci s vremena na vrijeme ubacim koju novu listu kanala i to je to , malo sam gledao cackao ali stvarno nemam pojma , izgleda da za sve te opcije treba uraditi flash resivera tj ubacit novi image kako sam skontao , u mene je onaj plavi image gemini ja mislim , tacnije evo ovaj
http://img64.imageshack.us/img64/9952/listez.jpg , eh sad , ako ima neka dobra dusa da mi pomogne recimo preko fb.a skyp.a , teamwievera , da mi namjesti to da recimo mogu gledati kanale sa dreambox.a na pc.u , da mogu gledati filmove sa kompa na dremaboxu i tako te neke finte sto vi imate , i sto gledate i ove neke kanale domace i tako to , ako mi neko to odradi i pomogne da namjestim za uzvarat nudim 5km kredita odmah na vas broj cim to zavrsimo znaci , pa eto ako ima neko a voljan je pomoci nece mu biti dzaba kunem vam se ...... chuchkie ? vanhelsing ? iko ??? Hvala unaprijed