Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
brazzo19 wrote:Ovako Dreambox 500s , antena 100 cm , diseq motor , lmb , kablovi , cincevi i sve ostalo sto ide sve u kompletu 280 km ( nije novo , ali je jaran sam koristio znaci nema nikakvih problema sto se toga tice ) , znaci sve dolazi u paketu samo je vase da nadjete cs i da to sve postavite i nista vise
Skupo, tj. preskupo
Motor 80km nov, dream 120 km, antena 50km, a svi ti kablovski skupa 20 km... Tako da NOVO izadje 270km Doduse serem, ima i lnb koji nov kosta 10 km
A jaran bi ti za polovno 280km... Nije on ni lud.
Motor diseq je preko 100 km znaci lmb iole bolji je preko 20 km antena triax nema ni mrvicu korozije od 100 cm nemozes naci ispod 60-70 km al eto to je cijena pa ko hoce uglavnom sve su vrhunski dijelovi nema nikakve opreme marke funai
Onda je pala cena nista vidjecu da snizi onda al za ovu kompletnu opremu optimalno bi bilo da proda sve za jedno 240 - 250 sta mislite vi da ne zavaljuje nikoga a ni ja ne lupam sa cjenama ovdje ?
Skontaj ako je motor nov 80 on svoj ne moze cijenit iznad 60.Drim nov je 115km i njega iznad 80km nece moci prodat sigurno posto je koristen.Tanjir nek je 40-50 km ostalo ne znam koji je lnb i to ali u svakom slucaju i tu mora umanjit za 10-15km...
plejka2 wrote:Skontaj ako je motor nov 80 on svoj ne moze cijenit iznad 60.Drim nov je 115km i njega iznad 80km nece moci prodat sigurno posto je koristen.Tanjir nek je 40-50 km ostalo ne znam koji je lnb i to ali u svakom slucaju i tu mora umanjit za 10-15km...
DM 500 S - 115 km nemogu da vjerujem al dobro i oni imaju neke dobre i lose kopije kako sam ja cuo dobri i loši fuš uglavnom ja sam svoj prije par mjeseci kupio kod momka antene.ba platio sam ga 170 km imam godinu garancije i ne zalim ni jedne marke hvala bogu za sad posto mi ne ledi ne stopa ne moram cupat i struje i ostalo
newklear wrote:Kako znati je li dreambox 500s original ili kopija?
Drug, original dm500s se vise ne proizvodi vec par godina. Znaci, svi novi reciveri dm500s koji se danas prodaju su kineske kopije. Al' vjeruj mi na rijec, neke velike razlike i nema (osim kada ga otvoris) cak sam imao i sliku usporedbe originala i kopije, ako je nadjem postavit cu je. Ja vec godinu dana koristim kopiju i nemam nikakvih problema, tada sam ga platio 160km, a danas se mogu naci i za 100 km (pogledaj na PIK-u) Ko god zeli resiver, a ne zeli ili nije u stanju da odvoji vecu svotu novca dm500s je zakon. (al' ga nahvali, ko da ga ja proizvodim, a ne Kinezi)
Jedno pitanje za vas koji pratite utakmicu Real-Barca...kako je moguce da prenose ove manje televizije tipa TK,RTV Mostar,RTV Brcko itd...utakmicu ? Nisu valjda svi u sklopu mreze plus
Ženski Dr.Med wrote:Raja napomenite da nije orignial dreambox....
Reci mi gdje se danas moze kupiti original 500 S?
Ovakvi komentari su zaista suvisni... Nema originala dreamboxa u prodaji, niti ce ih vise ikada biti. Neko eventualno moze prodati neki polovni koji je koristen par godina, no to nema smisla kupovati.
I da, kopiji nista ne fali (mada ima i losih kopija) i radi sasvim zadovoljavajuce za potrebe za koje je namjenjen. Jeftin i jednostavan za upotrebu i softwersku manipulaciju.
Onaj ko ima pare (i ko nije pocetnik u svijetu satelita i opreme ) sigurno nece kupiti kineza i sa njim se zajebavati, vec ce uzeti neki HD resiver za potpuni ugodjaj i zadovoljstvo, uz naravno svu propratnu opremu.
neo7 wrote:Jedno pitanje za vas koji pratite utakmicu Real-Barca...kako je moguce da prenose ove manje televizije tipa TK,RTV Mostar,RTV Brcko itd...utakmicu ? Nisu valjda svi u sklopu mreze plus
neo7 wrote:Jedno pitanje za vas koji pratite utakmicu Real-Barca...kako je moguce da prenose ove manje televizije tipa TK,RTV Mostar,RTV Brcko itd...utakmicu ? Nisu valjda svi u sklopu mreze plus
Je li cemu optibox ftr prima i motor optibox??Valjda ovaj resiver ima u usb port i mogucnost snimanja programa na usb?!Znaci nece se koristiti za cs...
Edit:Opticum 4000A???Sta bih trebao pratiti kod ovih resivera opticum i optibox?Koji je softver i ???
AXN kanal postoji li verzija tog kanala AXN Adria i prikazuje li se u totalu kao recimo SCIFI HBO CINEMAX itd posto vidim sve imaju adria verzije ovih svjetskih programa osim tog u totalu ... bar kod mene
Ovako edit za onu opremu sto sam spominjao znaci zaboravio sam spomenuti da dodje i nosac
Dreambox 500 s
Motor Diseq
Lmb
Tanjir
Kablovi
Konektori
Skartovi
Nosac
Sve u paketu 220 km ovo ako nije realna ponuda ubijte me odmah eto
A kako da u dreamboxu nađem ovaj kod što treba ukucati?
Drug,kupio sam original dreambox i zato nisam imo potrebe da provjerim jeli original ili ne
Pogledaj na dreamu ili na kutiju koju si dobio uz njega jeli ima neka naljepnica gdje ti pisu brojevi i te brojeve ubacis u polja na stranici