Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Moderator: Benq
-
samoyu
#1501 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
To je najverovatnije ovaj novi software SBB112 i promjeni joj boxkey. Vjerujem da ce se naci rjesenje za to ubrzo. Koliko vidim stale su kod dosta ljudi. Isto tako kod nekih rade normalno Izgleda nasumice hvataju, nema pravila stare, nove, update u originalnom resiveru ili ne. U svakom slucaju vjerujem da ce se naci rjesenje i da nije nista strasno sve dok ne pocnu mjenjati resivere a do toga nece doci u bliskoj buducnosti 
-
brazzo19
#1502 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Ovako veceras je Wrestlemania 27 po redu ja sam nasao da ce prenositi Sport.ro kanal na Digiju pa me sad zanima ako ce jos neko pratit ovu vrstu zabave veceras da napise na kojim kanalima bi jos mogla biti osim naravno ppw kanala ( sky select , primafila itd. ) pa nek sarne ovdje nekako mi glupo pratit sa rumunskim komentatorima . hwalaaa 
- and
#1503 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
ako imaš sky sport 2 talijanskibrazzo19 wrote:Ovako veceras je Wrestlemania 27 po redu ja sam nasao da ce prenositi Sport.ro kanal na Digiju pa me sad zanima ako ce jos neko pratit ovu vrstu zabave veceras da napise na kojim kanalima bi jos mogla biti osim naravno ppw kanala ( sky select , primafila itd. ) pa nek sarne ovdje nekako mi glupo pratit sa rumunskim komentatorima . hwalaaa
-
brazzo19
#1504 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
and wrote:ako imaš sky sport 2 talijanskibrazzo19 wrote:Ovako veceras je Wrestlemania 27 po redu ja sam nasao da ce prenositi Sport.ro kanal na Digiju pa me sad zanima ako ce jos neko pratit ovu vrstu zabave veceras da napise na kojim kanalima bi jos mogla biti osim naravno ppw kanala ( sky select , primafila itd. ) pa nek sarne ovdje nekako mi glupo pratit sa rumunskim komentatorima . hwalaaa
Imam al sumljam da ce biti posto ce ga prebacit na sky primafilu i ici ce onda ppw 100% obicno sam uvod puste na sky italy i onda prebace na sky primafilu koja se posebno placa
- iPod
#1505 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Zivi bili pa vidjeliLud i ponosan wrote:Nema nista od toga, odnosno CS ce i dalje fercerati kao do sadaiPod wrote:Da, izgleda da dolazi kraj Totala preko CS-a , ja imam karticu, full paket, ali je gledam u njihovom resiveru, i juce mi je upgradovan SW na resiveru, tako da me se ne tice ovo sto nemoze na Dreamboxu.
http://www.novisf.com/wbb3/digitalna-te ... v-kartice/
Nego, koliko te izadje full paket? Nemas hrvatske kanale?
- newklear
#1506 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Može li mi neko objasniti koji ključ i kako da ubacim u dreambox da bih mogao za vikend pratiti formulu na TV1? Nemam kablovski signal ove televizije nego preko CS pratim i to mogu samo vijesti i nekad nekad neku emisiju
-
brazzo19
#1507 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Ja mislim da ti ona na Amos satelitu ide nekodiranonewklear wrote:Može li mi neko objasniti koji ključ i kako da ubacim u dreambox da bih mogao za vikend pratiti formulu na TV1? Nemam kablovski signal ove televizije nego preko CS pratim i to mogu samo vijesti i nekad nekad neku emisiju
- and
#1508 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
@brazzo19
jesu li bili ovi wwe na sky italy?
-
clarion_
#1509 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
skini s neta SoftCam.Key koji sadrzi kljuc rtv, kucaj na googlu, logujes se u dream i ubacis!!!brazzo19 wrote:Ja mislim da ti ona na Amos satelitu ide nekodiranonewklear wrote:Može li mi neko objasniti koji ključ i kako da ubacim u dreambox da bih mogao za vikend pratiti formulu na TV1? Nemam kablovski signal ove televizije nego preko CS pratim i to mogu samo vijesti i nekad nekad neku emisiju
-
brazzo19
#1510 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Nisu brate posto je ppw dogadjaj bili su na sky prima fila ( posebno se placa ) al su zato bili na SportRo ( Digi paket na Thoru Rumunski sportski kanal ) tako da sam gledao a na ovim boljim paketima kao sky italy , sky de , sky uk , digital+ bili su na njihovim premium kanalima i placalo se oko 10 eura posebno samo za Wrestlemaniu da se gleda ali eto ja sam gledo normalno na SportRo oni inace prenose svaku wrestlemaniu bez dodatnog placanjaand wrote:@brazzo19
-
Bo Randy
#1511 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Bas tako zinuli su malo previsebrazzo19 wrote:Propade izgleda ova Arena Sport evo citam po ostalim forumima vise od pola najavljenih tekmi nisu prenosili ukljucujuci i derbi veceras Milan - Inter i jos su objavili vijest da su izgubili prava na italijansku i francusku ligu , znaci jos im je ostala spanska i liga prvaka i kup uefa , steta a dobri su bili ali eto mislim da im je greska bila sto su izasli iz totala i od tog dana su poceli samo da tonu sve dublje i dublje sve su prilike da bi se mogli i brzo ugasiti ....
-
samoyu
#1512 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
B.net značajno proširuje programsku ponudu
Devet novih programa za gledatelje B.neta: najviše HD programa na tržištu, brojni novi sportski programi
Zagreb, 4. travnja 2011. - B.net Hrvatska tijekom travnja u svoju programsku ponudu uvodi niz novih, atraktivnih televizijskih programa. Novi programi u ponudi očekuju gledatelje Proširenog paketa programa i HD paketa, a dio novih programa na raspolaganju im je već od 1. travnja.
U Osnovnom paketu programa od danas se nalazi Sportska TV, program Hrvatskog olimpijskog odbora. To je prva televizija na svijetu iza koje stoji Olimpijski odbor jedne zemlje, a svojim će gledateljima nuditi sportske vijesti iz Hrvatske i svijeta, sportske prijenose i brojne druge sportske sadržaje.
Prošireni paket programa bit će obogaćen sljedećim novim programima:
Sportklub 3, 4 i 5 - Tri su nova sportska programa s kojima B.net ima uvjerljivo najbolju ponudu sportskih programa na hrvatskom tržištu. Ova nova tri programa će, uz postojeće programe Sportkluba te Sportski tematski paket s 8 programa i ostale sportske programe dostupne u Osnovnom, Proširenom i HD paketu, omogućiti ljubiteljima sporta da prate sva važna sportska događanja u situacijama kada ih se nekoliko održava istovremeno. Sport klub 3, 4 i 5 prenosi sportska zbivanja iz atraktivne engleske Premier lige, belgijske Pro lige, argentinske Primera Division, škotske Premier lige, te ruske i portugalske lige. Gledatelji će na ovim programima pronaći i FA Cup, Copa Del Rey, košarkaška natjecanja Euroleague, ATP Masters serija 250, 500 i 1000, Davis Cup, WTA teniske turnire, motociklistička natjecanja, NHL te natjecanja u Rugby Super League. Sport klub 3, 4 i 5 bit će u ponudi B.neta tijekom travnja.
Klasik TV - Klasik TV je program specijaliziran za prikazivanje filmova i serija s prostora bivše Jugoslavije kojih se svi rado sjećamo. 24 sata dnevno ispunjavaju kultni igrani filmovi i hitovi iz zemalja regije, vrhunski dokumentarci koji otkrivaju kako je to bilo nekad, crtani filmovi koji bude lijepa sjećanja i, naravno, serije koji volimo gledati iznova i iznova. Osim filmskih klasika, na programu Klasik TV-a već se sada mogu naći i vrhunska novija ostvarenja iz kinematografija s prostora bivše Jugoslavije, a u budućnosti će atraktivnih recentnih naslova biti još i mnogo više. Klasik TV na raspolaganju je gledateljima od 1. travnja.
DoQ - Televizijski program s dokumentarnim sadržajima. DoQ emitira priče o automobilima, napretku u medicini, poznatima i slavnima, detektivima i njihovoj borbi protiv zločina te brojne druge stvarne priče koje su temeljene na autentičnim pričama iz cijelog svijeta, a u čijem snimanju i pripremanju sudjeluju stvarni ljudi. Putopisni su sadržaji također zastupljeni na DoQ-u, kao i dokumentarci o povijesti sporta ili, recimo, kriminalistike. I sve to lokalizirano na hrvatski jezik u cijelosti i bez reklama - DoQ, naime, nema "komercijalnih predaha". DoQ program je u cijelosti lokaliziran na hrvatski jezik, a također je na raspolaganju gledateljima od 1. travnja.
Gledatelji B.neta koji prate HD paket programa dobili su 1. travnja u njemu tri nova programa visoke razlučivosti, čime B.netov paket programa u visokoj razlučivosti postaje najbogatiji na tržištu, s čak 11 programa.
Novi su sljedeći programi:
National Geographic Wild HD - Cjelodnevni dokumentarni program o prirodoslovnim temama sa sadržajima u visokoj razlučivosti. Ovaj program vodi gledatelje na nezaboravno putovanje svijetom koji nastanjuju nevjerojatna bića - od najudaljenijih krajeva preko dubina naših oceana pa sve do zaštićenih parkova u našoj blizini. National Geographic Wild HD programski je potpuno različit od National Geographic Wild SD.
History HD - HD inačica poznatog programa koji prikazuje dokumentarce o povijesnim i znanstvenim temama, uključujući i niz popularnih dokumentarnih serijala kao što su Pawn Stars i The Universe. History HD program emitira se 24 sata dnevno i jedini je HD program iz strane produkcije lokaliziran skoro u cijelosti na hrvatski jezik. Raspored emitiranja na History SD i History HD je različit.
Premier League HD - Program s prijenosima i snimkama utakmica engleske Premier lige, također u visokoj razlučivosti.
Devet novih programa za gledatelje B.neta: najviše HD programa na tržištu, brojni novi sportski programi
Zagreb, 4. travnja 2011. - B.net Hrvatska tijekom travnja u svoju programsku ponudu uvodi niz novih, atraktivnih televizijskih programa. Novi programi u ponudi očekuju gledatelje Proširenog paketa programa i HD paketa, a dio novih programa na raspolaganju im je već od 1. travnja.
U Osnovnom paketu programa od danas se nalazi Sportska TV, program Hrvatskog olimpijskog odbora. To je prva televizija na svijetu iza koje stoji Olimpijski odbor jedne zemlje, a svojim će gledateljima nuditi sportske vijesti iz Hrvatske i svijeta, sportske prijenose i brojne druge sportske sadržaje.
Prošireni paket programa bit će obogaćen sljedećim novim programima:
Sportklub 3, 4 i 5 - Tri su nova sportska programa s kojima B.net ima uvjerljivo najbolju ponudu sportskih programa na hrvatskom tržištu. Ova nova tri programa će, uz postojeće programe Sportkluba te Sportski tematski paket s 8 programa i ostale sportske programe dostupne u Osnovnom, Proširenom i HD paketu, omogućiti ljubiteljima sporta da prate sva važna sportska događanja u situacijama kada ih se nekoliko održava istovremeno. Sport klub 3, 4 i 5 prenosi sportska zbivanja iz atraktivne engleske Premier lige, belgijske Pro lige, argentinske Primera Division, škotske Premier lige, te ruske i portugalske lige. Gledatelji će na ovim programima pronaći i FA Cup, Copa Del Rey, košarkaška natjecanja Euroleague, ATP Masters serija 250, 500 i 1000, Davis Cup, WTA teniske turnire, motociklistička natjecanja, NHL te natjecanja u Rugby Super League. Sport klub 3, 4 i 5 bit će u ponudi B.neta tijekom travnja.
Klasik TV - Klasik TV je program specijaliziran za prikazivanje filmova i serija s prostora bivše Jugoslavije kojih se svi rado sjećamo. 24 sata dnevno ispunjavaju kultni igrani filmovi i hitovi iz zemalja regije, vrhunski dokumentarci koji otkrivaju kako je to bilo nekad, crtani filmovi koji bude lijepa sjećanja i, naravno, serije koji volimo gledati iznova i iznova. Osim filmskih klasika, na programu Klasik TV-a već se sada mogu naći i vrhunska novija ostvarenja iz kinematografija s prostora bivše Jugoslavije, a u budućnosti će atraktivnih recentnih naslova biti još i mnogo više. Klasik TV na raspolaganju je gledateljima od 1. travnja.
DoQ - Televizijski program s dokumentarnim sadržajima. DoQ emitira priče o automobilima, napretku u medicini, poznatima i slavnima, detektivima i njihovoj borbi protiv zločina te brojne druge stvarne priče koje su temeljene na autentičnim pričama iz cijelog svijeta, a u čijem snimanju i pripremanju sudjeluju stvarni ljudi. Putopisni su sadržaji također zastupljeni na DoQ-u, kao i dokumentarci o povijesti sporta ili, recimo, kriminalistike. I sve to lokalizirano na hrvatski jezik u cijelosti i bez reklama - DoQ, naime, nema "komercijalnih predaha". DoQ program je u cijelosti lokaliziran na hrvatski jezik, a također je na raspolaganju gledateljima od 1. travnja.
Gledatelji B.neta koji prate HD paket programa dobili su 1. travnja u njemu tri nova programa visoke razlučivosti, čime B.netov paket programa u visokoj razlučivosti postaje najbogatiji na tržištu, s čak 11 programa.
Novi su sljedeći programi:
National Geographic Wild HD - Cjelodnevni dokumentarni program o prirodoslovnim temama sa sadržajima u visokoj razlučivosti. Ovaj program vodi gledatelje na nezaboravno putovanje svijetom koji nastanjuju nevjerojatna bića - od najudaljenijih krajeva preko dubina naših oceana pa sve do zaštićenih parkova u našoj blizini. National Geographic Wild HD programski je potpuno različit od National Geographic Wild SD.
History HD - HD inačica poznatog programa koji prikazuje dokumentarce o povijesnim i znanstvenim temama, uključujući i niz popularnih dokumentarnih serijala kao što su Pawn Stars i The Universe. History HD program emitira se 24 sata dnevno i jedini je HD program iz strane produkcije lokaliziran skoro u cijelosti na hrvatski jezik. Raspored emitiranja na History SD i History HD je različit.
Premier League HD - Program s prijenosima i snimkama utakmica engleske Premier lige, također u visokoj razlučivosti.
-
Mustang1
#1513 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Kako ce tek sad da se onaj potez istupanja Arene iz Totala da postane najgluplji korak u historiji biznisa
Sportklub laganini sve radi majstorski
-
brazzo19
#1514 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
A ne kontam jel ovaj bnet u sklopu totala na satelitu tj. jel ga moguce pratit preko cs.a ako recimo gledam kompletan total il je to poseban paket ????
- iPod
#1515 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Bnet je najveca kablovska mreza u Hrvatskoj, i kupili su od totala srbija, paket Total TV Hrvatska, ili su se udruzili, mada mislim da su kupili ipak, i sada se to zove Bnet Total TV za Hrvatsku.brazzo19 wrote:A ne kontam jel ovaj bnet u sklopu totala na satelitu tj. jel ga moguce pratit preko cs.a ako recimo gledam kompletan total il je to poseban paket ????
http://www.mportal.com.hr/Default.aspx? ... 66&id=4651
-
brazzo19
#1516 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
iPod wrote:Bnet je najveca kablovska mreza u Hrvatskoj, i kupili su od totala srbija, paket Total TV Hrvatska, ili su se udruzili, mada mislim da su kupili ipak, i sada se to zove Bnet Total TV za Hrvatsku.brazzo19 wrote:A ne kontam jel ovaj bnet u sklopu totala na satelitu tj. jel ga moguce pratit preko cs.a ako recimo gledam kompletan total il je to poseban paket ????
Opet mi nisi konkretno odgovorio , jel se moze ovo cudo pratit preko cs.a ako recimo hvatam kompletan total tv sa makednoskim srpskih hrvatskim kanalima novom tv rtl.om domom tv rtl.om 2 htv 1 i htv2 . Hvalaaaa
-
brazzo19
#1517 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Lud i ponosan wrote:Ako taj od kojeg uzimas CS ima full karticu Totala HRV onda ces moci i pratiti sve ove kanale.brazzo19 wrote:
Opet mi nisi konkretno odgovorio , jel se moze ovo cudo pratit preko cs.a ako recimo hvatam kompletan total tv sa makednoskim srpskih hrvatskim kanalima novom tv rtl.om domom tv rtl.om 2 htv 1 i htv2 . Hvalaaaa
Jel ful kartica od totala hrv podrazumjeva da imas kanale HRT 1 , HRT 2 , NOVA Tv , Doma Tv , RTL2 , Mini TV ( djeciji nekakav kanal) u totalu uz ove sve ostale ???
-
brazzo19
#1518 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Lud i ponosan wrote:Trenutno da, no B-net ce vjerovatno praviti neke korekcije i u osnovnoj i u premium ponudi u nekom narednom periodu, tako da ne znaci da ces imati sve ove najavljene kanale na svom TV-u. Zavisi od tvog CS-a, odnosno da li ce ta kartica da bude "dopunjena" premium ponudom.brazzo19 wrote:
Jel ful kartica od totala hrv podrazumjeva da imas kanale HRT 1 , HRT 2 , NOVA Tv , Doma Tv , RTL2 , Mini TV ( djeciji nekakav kanal) u totalu uz ove sve ostale ???
ja recimo imam sve ove gore nabrojane kanale a kako da nadjem klasik tv onda sport klub 3,4,5 i ovo ostalo nemam uopste ni frekvencija mislim nemam mi tih kanala u listi a ubacio sam jucer novu listu kanala predrag setings .
-
clarion_
#1519 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
sportklub 3,4,5 radi na istom principu kao sky calcio 1-15, ukljucuju se samo kad je live dogadjaj. za sada ti se kanali emituju samo u ponudi sbb srbija (kablovska) ali mislim da ce uskoro biti u ponudi i na satelitu. naravno kao zaseban paket kao sto je to bila i arena. mi se za to ne trebamo brinuti, CS je čudobrazzo19 wrote:Lud i ponosan wrote:Trenutno da, no B-net ce vjerovatno praviti neke korekcije i u osnovnoj i u premium ponudi u nekom narednom periodu, tako da ne znaci da ces imati sve ove najavljene kanale na svom TV-u. Zavisi od tvog CS-a, odnosno da li ce ta kartica da bude "dopunjena" premium ponudom.brazzo19 wrote:
ja recimo imam sve ove gore nabrojane kanale a kako da nadjem klasik tv onda sport klub 3,4,5 i ovo ostalo nemam uopste ni frekvencija mislim nemam mi tih kanala u listi a ubacio sam jucer novu listu kanala predrag setings .
-
brazzo19
#1520 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Eh to me zanima znaci jos nema ovih sportklubova i ovoga klasik tv za nas cs.ovce 
-
clarion_
#1521 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
mislim da čekaju da arena "zijani" prava na seriu A ili primeru pa da krenu u akciju jer ovako za sada nema potrebe za vise od dva kanala...brazzo19 wrote:Eh to me zanima znaci jos nema ovih sportklubova i ovoga klasik tv za nas cs.ovce
-
Rottweiler
#1522 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
sportklub 3,4,5 radi na istom principu kao sky calcio 1-15, ukljucuju se samo kad je live dogadjaj. za sada ti se kanali emituju samo u ponudi sbb srbija (kablovska) ali mislim da ce uskoro biti u ponudi i na satelitu. naravno kao zaseban paket kao sto je to bila i arena. mi se za to ne trebamo brinuti, CS je čudo
Nije CS cudo, i trebas se itekako brinuti
- motachjointa
#1523 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
vala nesto i nema razloga da se brine 
- iPod
#1524 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Eh pa to ti nebih znao reci, jer ga i ne koristim, ima Total Tv u Echoliteu i imam Sky Germany kartu sa hd kanalima i to samo i gledam.brazzo19 wrote:iPod wrote:Bnet je najveca kablovska mreza u Hrvatskoj, i kupili su od totala srbija, paket Total TV Hrvatska, ili su se udruzili, mada mislim da su kupili ipak, i sada se to zove Bnet Total TV za Hrvatsku.brazzo19 wrote:A ne kontam jel ovaj bnet u sklopu totala na satelitu tj. jel ga moguce pratit preko cs.a ako recimo gledam kompletan total il je to poseban paket ????
-
clarion_
#1525 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
uopce se ne brinem!!! u državi u kojoj vlast nije formirana već 6 mjeseci, u kojoj je pola visoko pozicioniranih političara sudski gonjena najmanji je problem sto neko gleda italijanski ili pak srpski paket ilegalnomotachjointa wrote:vala nesto i nema razloga da se brine