Izasla je i E2, vec ima RTi, SIF Team i Gemini 3 MOD ( neoficijelna verzija, naravno nije od IHAD Teama ) i raja su zadovoljna, sve od plugina sto radi na Dreamu radi i na AzBoxu jer su procesori iste arhitekture, MIPS.Rottweiler wrote:Pa radi on dobro, niko nije rekao da neradi.elcho71 wrote:Radi on dobro i kao sat prijemnik a i cs funkcionise ka i na DM. Reci sta nije na njemu ok po pitanju sat prijema?Rottweiler wrote:Pa autor ti je dole ispod u komentarima i sam napisao, da je ova recenzija svedena na multimedijalne mogucnosti i tu je Azbox stroj za dream, ali samo po tom pitanju.
Po pitanju uredjaja kao sat prijemnika on zaostaje svjetlosnu godinu za dmm i vu+ uredjajima.
Eh sad svako se treba odluciti sta mu treba
lp
Dream je samo izvikan.
Vu nema ni svoju stranicu na netu!!
Ali podrsku koju ima dmm i vu+ su njihovi glavni aduti, sw mogucnosti, raznorazni plugini i slicne djidje je ono sto zaljubljenike u ovaj hobi drzi na tim uredjajima. A to sto vu nema svoju stranicu nista neznaci. Vu+ Duo za sada jedino zaostaje za dm8000, ali ako uporedimo cijene, onda je i tu u prednosti, ulozeno - dobijeno.
Ali o ovoj temi mozemo u nedogled, ja samo iznosim svoja iskustva, i to moja licna iskustva jer sam sve boxove imao, a neke jos uvijek imam
lp
Evo i link :
Code: Select all
http://www.azbox-enigma.eu/RTi/forum/forum.php