Rottweiler wrote:Za CS je dovoljan i modem 56kbs, tako da neke public ip adrese i slicne gluposti koje pisete nepiju vode. CS frcera isto kao i torrenti (cccam) putem TCP protokola, tako da ako si klijent nije bitna brzina interneta, jedino ako si server i djelis neku kartu sa drugima, onda je dosta vazno koji download/upload imas, a u svemu tome je ping najvazniji, mora biti stabilan, da bi to bilo sve kako treba, moze i to da nevalja i da radi, ali tu razliku osjeti samo onaj koji prima od tebe.
@karanana kupi dreambox i mani se lopova i prevaranata, budi svoj gazda i nedaji nikom pare ako bas nemoras, malo truda, malo km-ova i sve radi bez da te neko guli. kad se odlucis na taj korak, ako sta zapne, javi se rado cu ti pomoci.
ovaj sto je pitao za kineza i original dm800, najjednostavnije ti je sa ovim pluginom od dmm, bezbolno i traje minutu i bit ces siguran jeli kinez ili original, ja imam i kineza i original moram priznat da nema secunde razlike, ob sljakaju ko blesavi.
PS. U Sarajevu NEMA radnje da ima kvalitetnu sat opremu, sve je totalno amateski, nekvalitetno, jeftino i bezvezno. Eto ako neko ima love a nezna u sta da ulozi, neka otvori dobru sat radnju (kupicu dionice), da forumasi imaj gdje opremu nabavljati
Probaj CS sa dial upom!?!????? Nema šanse. Ja sam bio na GLobalnetu sa brzinom 512/256 i nije išlo. Bez 1megabit/s ne može fercerati kao treba a da ne prekida i sl.