Satelitska TV u UK

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.

Moderator: Bloo

Post Reply
User avatar
hrusta
Posts: 426
Joined: 24/11/2006 15:01
Location: Per ardua ad astra....

Satelitska TV u UK

Post by hrusta » 18/05/2011 13:17

eeee raja,

osto sam bez sat kanala sa naseg podrucja, gledo sam onu DigiTV dok je radila (OBN, Discoverije Novu i tk), posto se to tako sad sve fino ugasilo vratio sam sat tanjir na 13 stepeni (hotbird) i ima samo HRT kad nije kodiran i RTS SAT, i to je to, imam motor na sat tanjiru i tako da ne vrtim sada nista, im dupli nosac lnb-a i taj drugi pod kumom mi fata britanski SKY, ond ja nesto ufatio proslog vikenda oko recivera bilo nako kasno umoran i ja izbrisem i W2 Eutel frekvenciju i sad nema ni BHT1.

e vako, eksperti pomoc, ja konto da uzmem sebi kad budem u SA, TotalTV paket i da mi buraz placa predplatu i gledo na njihovoj stranici da mogu platiti unaprijed 12mj da se nepeglam onda mijesecno. DreamBox necu, jer nisam kuci u toku dana tako da mi se ne isplati, imamo malu bebicu i tako da nema puno vremena da se gleda tv, koto uzet najobicniji paket da mogu bar dnevnik vidjeti (FTV) i discovery. imali iko to od vas u inostranstvu (Total TV BiH), bili to trebalo da fercera ako donesem dekoder, presaltam sat tanjir na 16 stepeni W2 i to je to.

svaki savije je dobro doso, jer hocu da mi mala kad bar gleda tv, bar neki nas crtani ili kakvu dijeciju emisiju na nasem vidi.

hvala unaprijed


User avatar
x generation
Posts: 247
Joined: 02/07/2008 02:13
Location: Athens

Re: Satelitska TV u UK

Post by x generation » 18/05/2011 19:47

Ne znam za Total BiH ali vjerojatno da moze , kod mene je isti taj TotalTV ( samo sam uzeo u Hrvatskoj i u vlasnistvu je Bnet-a ) . Prva tri mjeseca sam imao gratis , ugovor na 2 godine po 74 kune mjesecno.Od kanala dosta iz HR ,BiH ,SRB,jedan dva crnogorska,makedonski i sl.+ par stranih tipa Discovery,National...

Post Reply