sateliti s domacim kanalima
Moderator: anex
-
55555
#1 sateliti s domacim kanalima
pozdrav forumasi da li neko zna kakav satelit da ima otkljucanih domacih kanala ??? ja imam thor,amos,eutelsat w2,ali na svim tim kanalima su mi zakljucani kanali,da li imate neki dbr satelit ili kljuceve za otkljucati sve sam pretrazio ali nigdje nemogu naci ni kljuceve za te kanale?? 
-
Ko to smat
#2 Re: sateliti s domacim kanalima
Prijatelju puno kasnis.Sad je u modi Dreambox idi na temu Sateliti bice ti malo jasnije.
-
55555
#3 Re: sateliti s domacim kanalima
znam drug da je to to malo ostarilo ali sam cuo da se jos moze dobrih kanala tako naci a posto imam tu antenu neiskoristenu zelio sam da je iskoristim za nesto korisno jer kablovska mi je postala vise fuj svako malo mi prekida pa zat to trazimKo to smat wrote:Prijatelju puno kasnis.Sad je u modi Dreambox idi na temu Sateliti bice ti malo jasnije.
-
Rottweiler
#4 Re: sateliti s domacim kanalima
Sa kljucevima se neces puno nagledati, kao sto ti kolega gore rece jedino jos sa CS-om se moze nesto pogledati 
-
cancel
#5 Re: sateliti s domacim kanalima
Antena ti je podešena prema dobrim satelitima (ako ciljaš na domaće kanale), na thoru i eutelsatu imaš 95% domaćih kanala, amos dobro dođe za pokoji besplatni kanal i to je to.55555 wrote:ja imam thor,amos,eutelsat w2,ali na svim tim kanalima su mi zakljucani kanali,
Ne. Ne postoje nikakvi ključevi da se otključa i jedan domaći kanal. Eventualno SciFi na Hotbirdu, za njega se ponekad znaju pronaći ključevi, kanal u biti nije domaći ali ima hr/sr titlove. Ne znam da li su mu trenutno aktivni ključevi, treba provjeriti ..no sve u svemu to je ništa bez cs-a.55555 wrote:da li imate neki dbr satelit ili kljuceve za otkljucati sve sam pretrazio ali nigdje nemogu naci ni kljuceve za te kanale??
Preko CS-a od domaćih kanala bi mogao hrpu toga gledati - DigiTV, Polaris, MAX TV, HRT, Hayat pa imaš još na Thoru Nickelodeon na hrvatskom, Comedy Central Extra na hr/sr, History HD na hr/sr i još dosta toga.. iako već sad sam nabrojao hrpu kanala
-
Rottweiler
#6 Re: sateliti s domacim kanalima
Gdje ima Max Tv u CS-u da se gleda???
-
cancel
#7 Re: sateliti s domacim kanalima
Kako misliš "gdje" ?
MAX TV u CS-u radi normalno, osobno isprobao. E sad što to nije toliko public da svaki tinejdžer sa svojim dreamboxom to ima, to je već drugi par rukava. Dok je bilo public ljudi su orgijali po njemu i sve u 16 su se dijelile kartice, ljudi se opamete u međuvremenu pa kad i srede nešto - drže za sebe. Iako vjerujem da će i MAX kad tad ponovno procuriti van, isto kao što je Polaris do jučer u CS-u bio dostupan samo odabranima a danas ga svi nude, što opet nije dobro jer takve stvari dovode do onoga što se i Totalu desilo.
MAX TV u CS-u radi normalno, osobno isprobao. E sad što to nije toliko public da svaki tinejdžer sa svojim dreamboxom to ima, to je već drugi par rukava. Dok je bilo public ljudi su orgijali po njemu i sve u 16 su se dijelile kartice, ljudi se opamete u međuvremenu pa kad i srede nešto - drže za sebe. Iako vjerujem da će i MAX kad tad ponovno procuriti van, isto kao što je Polaris do jučer u CS-u bio dostupan samo odabranima a danas ga svi nude, što opet nije dobro jer takve stvari dovode do onoga što se i Totalu desilo.
-
Rottweiler
#8 Re: sateliti s domacim kanalima
Pa tako reci, da se covjek nebi zaletio na piku i uzeo CS od kakvog bale 
- valjuga
#9 Re: sateliti s domacim kanalima
NigdjeRottweiler wrote:Gdje ima Max Tv u CS-u da se gleda???