SASTAVI KABINETA PREDSJEDNISTVA BiH
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1 SASTAVI KABINETA PREDSJEDNISTVA BiH
E evo jos malo burnih tema. nakon Titove slike Zeljko je napravio jos jedan nevjerovatna potez koji se nije jos dogodio od postanka BiH. U svom kabinetu je imenovao samo jednog Hrvata tj. Hrvaticu glasnogovornicu Irenu Kljajic a sve su ostalo Bosnjaci. Naravno kod druga dva je sve kako smo do sada vec navikli mada sam se zaista nasmijao kad sam procitao da je u kabinetu Harisa Silajdzica "Jasvin Ruvašde" poznati Kuvajtski novinar koji je ponekad znao i popiti maru u nasoj dragoj drzavi. Evo i sastava koji su preneseni da Pincoma:
Ured Nebojše Radmanovića:
Miroslav Vujičić, Neda Šehovac, Đuro Deronja, Danilo Petrović, Nina Sajić, Milijana Rašević, Aleksandra Jovičević
Ured Harisa Silajdžića:
Mirsada Brkić, Sejfudin Hodžić, Jasvin Ruvašde
Ured Željka Komšića:
Amir Ibrović, Alma Čermelj, Nerkez Arifhodžić, Emina Delić, Irena Kljajić, Lejla Mirojević
[/b]
Ured Nebojše Radmanovića:
Miroslav Vujičić, Neda Šehovac, Đuro Deronja, Danilo Petrović, Nina Sajić, Milijana Rašević, Aleksandra Jovičević
Ured Harisa Silajdžića:
Mirsada Brkić, Sejfudin Hodžić, Jasvin Ruvašde
Ured Željka Komšića:
Amir Ibrović, Alma Čermelj, Nerkez Arifhodžić, Emina Delić, Irena Kljajić, Lejla Mirojević
[/b]
- stickitout
Pa taj kospicar stvarno nema mjere nikakve
Ljude je valjda izabrao zbog njihovih sposobnosti a ne zbog imena i nacionalnosti, covjek je demokrata, htio to avaz ili ne
Ljude je valjda izabrao zbog njihovih sposobnosti a ne zbog imena i nacionalnosti, covjek je demokrata, htio to avaz ili ne
- Jimmy_The_Saint
Vingo, šta je taj zgriješio da bude veći udarac od Damira Mašića?
Mora da je JAAAAAAAAAKO grešan lik, mrčo
Mora da je JAAAAAAAAAKO grešan lik, mrčo
- Jimmy_The_Saint
Ko nam je kriv.
Razočaralo bi me da spoznam kako je jedini novitet u Željkovoj ekipi to što je to "multietnički" tim diletanata.
Razočaralo bi me da spoznam kako je jedini novitet u Željkovoj ekipi to što je to "multietnički" tim diletanata.
-
erazmo
Mogu samo reći: Željko, povlačim svoj glas tebi.
Jebo te Amir Ibrović a ti njega
Jimmy, nije samo da je diletant, nego je "prava raja", if you know what I mean
Ispade da i oni od kojih se nadamo na kraju završe na privatnim relacijama, isto kao Rawasdhe-Silajdžić, a gore jer nisam očekivao
Jebo te Amir Ibrović a ti njega
Jimmy, nije samo da je diletant, nego je "prava raja", if you know what I mean
Ispade da i oni od kojih se nadamo na kraju završe na privatnim relacijama, isto kao Rawasdhe-Silajdžić, a gore jer nisam očekivao
- Jimmy_The_Saint
Sreća te je bilo dovoljno glasača "tornjaka", tako ispade.
Zamisli, SDP pobijedi, ministar kulture Boris Šiber a šef kabineta Nedim Lipa
A kabinet u Plavoj Prizmi - Radon je gas prilagodljiv svakoj podlozi.
Zamisli, SDP pobijedi, ministar kulture Boris Šiber a šef kabineta Nedim Lipa
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
steta sto se ti ne bavis politikomJimmy_The_Saint wrote:Sreća te je bilo dovoljno glasača "tornjaka", tako ispade.
Zamisli, SDP pobijedi, ministar kulture Boris Šiber a šef kabineta Nedim Lipa![]()
ne znam nikog od navedenih clanova kabineta, tako da ne mogu suditi dok nesto ne pocnu raditi...
- Jimmy_The_Saint
Ne podjebavajmIRCerka wrote:steta sto se ti ne bavis politikomJimmy_The_Saint wrote:Sreća te je bilo dovoljno glasača "tornjaka", tako ispade.
Zamisli, SDP pobijedi, ministar kulture Boris Šiber a šef kabineta Nedim Lipa![]()
A kabinet u Plavoj Prizmi - Radon je gas prilagodljiv svakoj podlozi.![]()
ne znam nikog od navedenih clanova kabineta, tako da ne mogu suditi dok nesto ne pocnu raditi...
-
Nancy Drew
-
Svemirski_Jebach
Jimmy, majstore, svaka cast. Komentar je...za 10.Jimmy_The_Saint wrote:Ko nam je kriv.![]()
Zeljko cini se boluje od standardne bolesti, popravi formu al sustine nidjeeee....
Zao mi je sto je to tako, on je vjerovatno htio da se predstavi kao eto ja ne biram prema imenu nego prema sposobnosti...al sve se svlo na samo folklorno drugacije.
Nesposobni su nesposobni, ma kako se zovu i ma koliko mi sutjeli o tome.
Zao mi je sto se Zeljko ponasa jalijaski...pravi greske. bojim se da je nedorastao.
Za ovu drugu dvojicu necu ni spominjati. Onaj doveo kuvajcanina (valjda da nam dovede strane investicije
-
Svemirski_Jebach
hebo ga patak...sto mene zeljko ne zove za savjetnika, siguran sam da bi mu bio od koristi.
- Jimmy_The_Saint
Nisi iš'o u školu s njim, i nemaš taj nekakav "đesba" nastup... 
-
Svemirski_Jebach
taj amir ce nam uvesti revolucionarne drzavnicke izume poput jalijaskog protokola
cuj momak je ok i pametan al ima taj nastup...pa nije savjetnik kiketu nego clanu predsjednistva.
- sorge_sa
Svemirski_Jebach wrote:![]()
taj amir ce nam uvesti revolucionarne drzavnicke izume poput jalijaskog protokola
cuj momak je ok i pametan al ima taj nastup...pa nije savjetnik kiketu nego clanu predsjednistva.
drugi red, treci dzep.........krompir
-
amrino
trebali bi i komuniste proglasiti kontitutivnim pa bi onda sve bilo malo logicnije....
i dodijelit im jedan entitet tamo negdje kod neretve- Republika Titonija
shala mala...
Ja sam za -da se nesto mijenja, a ako se ponasa ko' slon u staklarskoj radnji- nek' im brate onda bar sve polupa- ako ne moze bolje nek onda bar bude zanimljivije!
shala mala...
Ja sam za -da se nesto mijenja, a ako se ponasa ko' slon u staklarskoj radnji- nek' im brate onda bar sve polupa- ako ne moze bolje nek onda bar bude zanimljivije!
-
virgo
Vingo wrote:Pa gdje sam tu ja.....?![]()
E a jel Amir Ibrovic onaj isti Amir is Internews - a i kafane Tito?
O boze ovo mi je veci udarac od Damira Masica u federalnom parlamentu....
selo veselo...
Sad prelazimo u fazu "zajebancija do iznemoglosti"..........................................................................................................................................
Iz faze "iznemoglost od zajebancije"