upravo tako,sojka wrote:Samo je pitanje sta ko od nas dozivljava kao posebno...
zar je bitno mijesto i okolina ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
upravo tako,sojka wrote:Samo je pitanje sta ko od nas dozivljava kao posebno...
Jeste. Minum 20 tak sastanaka, pa tek onda i razmotriti.PITARKA_SA wrote:pa da,zar nije bolje malo ispipati terenZadig wrote:moguce je normalno....neko voli i to,sojka wrote:Pa zar je moguce da nema nijednog nesto posebnog sastanka?![]()
Ma nije.
poslje par sustreta, lezernih u kafani, moze onda i vecera i sve posebno...
why not?![]()
pa ako ti odgovara onda vecere i sta god treba uz to![]()
eh sada govoriti o brojki...mislim da je to individualnosojka wrote:Jeste. Minum 20 tak sastanaka, pa tek onda i razmotriti.PITARKA_SA wrote:pa da,zar nije bolje malo ispipati terenZadig wrote: moguce je normalno....neko voli i to,
why not?![]()
Bitna je osoba. Sa nekim ti i pod najkatastrofalnijim uslovima bude dobro i lijepo.PITARKA_SA wrote:upravo tako,sojka wrote:Samo je pitanje sta ko od nas dozivljava kao posebno...![]()
zar je bitno mijesto i okolina ?kad ti je sa nekim ugodno mozete biti bilo gdje nije bitno..kafic,restoran ...?
Pa pretpostavka je da se osobe vec poznaju iz drustva,samo sto bi to bio prvi zvanicni poziv.PITARKA_SA wrote:pa da,zar nije bolje malo ispipati terenZadig wrote:moguce je normalno....neko voli i to,sojka wrote:Pa zar je moguce da nema nijednog nesto posebnog sastanka?![]()
Ma nije.
why not?![]()
tako hePITARKA_SA wrote:eh sad ima raznih varijanti![]()
da momka ne poznajes,da ga znas iz drustva,iz vidjenja,prijatelj,simpatija vec ...e onda je to vec druga prica vjerovatnoali u slucaju da ga ne poznajes bas najbolje,onda mislim "lafo-slucajna"varijanta za prvi sastanak je najbolja
![]()
a poslije.....
Pa vjerovatno je taj prvi mozda i presudjujuci na neki nacin, mada i 20- ti moze da boode savrseno lijep.Harrys wrote:Pa pretpostavka je da se osobe vec poznaju iz drustva,samo sto bi to bio prvi zvanicni poziv.PITARKA_SA wrote:pa da,zar nije bolje malo ispipati terenZadig wrote: moguce je normalno....neko voli i to,
why not?![]()
@sojka,rijec je o prvom sastanku,ne o 20.tom.
A da, nekada nije potreban ni sastanak, jer znamo da nece ici dublje.PITARKA_SA wrote:eh sada govoriti o brojki...mislim da je to individualnosojka wrote:Jeste. Minum 20 tak sastanaka, pa tek onda i razmotriti.PITARKA_SA wrote: pa da,zar nije bolje malo ispipati teren![]()
![]()
nije bitno koliko sastanaka,mislim da se sve vidi i osjeti i poslije prvog![]()
barem toliko da znas da li vrijedi ici dublje
sta imala,bila i jelaHarrys wrote:jesi li ti imala do sad poziv na veceru u restoran.PITARKA_SA wrote:eh sad ima raznih varijanti![]()
a poslije.....![]()
PITARKA_SA wrote:sta imala,bila i jelaHarrys wrote:jesi li ti imala do sad poziv na veceru u restoran.PITARKA_SA wrote:eh sad ima raznih varijanti![]()
a poslije.....![]()
![]()
![]()
ali stvar je u tome sto sam te/tu osobu vec poznavala![]()
e u tome je fazon,znala sam ko je i kakav je u smislu da mi moze biti dovoljno prijatno i da mogu biti opustenaa da ne iscekujem onu neugodnu minutu sutnje
![]()
![]()
Bas tako! Uvijek kad sam planirala neke hot - sastanke i ispali su nikakvi.PITARKA_SA wrote:upravo tako,mrzim neke namjestene sastanke onda ocekujes previse zar ne??ako je spontano ,nista ne planiras,neocekujes...a na karju postoji mogucnost iznenada da sve bude savrseno!
![]()
da,zato mrzim ono sluzbeno dodjem po tebe u toliko i toliko,i ti sada umires od muke do recimo 8 sati,dok se ne pojaviPR80. wrote:Bas tako! Uvijek kad sam planirala neke hot - sastanke i ispali su nikakvi.PITARKA_SA wrote:upravo tako,mrzim neke namjestene sastanke onda ocekujes previse zar ne??ako je spontano ,nista ne planiras,neocekujes...a na karju postoji mogucnost iznenada da sve bude savrseno!
![]()
Evo sa mojim dragim sve ispalo na kraju savrseno dok nam je prvi sastanak bio totalno neisplaniran a definitivno na kraju ispao naj, naj...
Nemoj se ti previse zapustiti, jer jako je bitno STA skinuti sa frajera.Qler wrote:ja skoro dvije godine sastancim sa istom djevojkom:D:D:D tako da se vise i ne oblacim
:D:D , sta cu, kad cu sve opet na kraju skinuti
:D:D
uvijek sam se oblacio kako bi mi odgovaralo u tom ternutku. Nemam neki izrazit stil oblacenja..
da,da jako bitno..cak male sitnice mogu da napale djevojku vjeruj miPR80. wrote:Nemoj se ti previse zapustiti, jer jako je bitno STA skinuti sa frajera.Qler wrote:ja skoro dvije godine sastancim sa istom djevojkom:D:D:D tako da se vise i ne oblacim
uvijek sam se oblacio kako bi mi odgovaralo u tom ternutku. Nemam neki izrazit stil oblacenja..![]()
Da ti jaranica nije džeparoš?PITARKA_SA wrote:da,da jako bitno..cak male sitnice mogu da napale djevojku vjeruj miPR80. wrote:Nemoj se ti previse zapustiti, jer jako je bitno STA skinuti sa frajera.Qler wrote:ja skoro dvije godine sastancim sa istom djevojkom:D:D:D tako da se vise i ne oblacim
uvijek sam se oblacio kako bi mi odgovaralo u tom ternutku. Nemam neki izrazit stil oblacenja..![]()
![]()
necete vjeroavti,ali moja najbolja haverka,liuda je kada musko nosi sat na ruci i ona mu ga skida![]()
![]()
kako je to ludo,zar ne?
![]()
![]()
ali ima nas svakakvih