Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hajdemo u razmjenu iskustava najupecatljivih sastanaka...
Voli te li one perfektne, po ps-u, bez mane?
Ili pak one na kojima se nesto zabrljali..(Meni licno najsimpaticniji)..
O izboru odjece: komforno, prirodno ili perfektni "prepad" perfekcionizma ili schock efekata ...
mislim da sam tu neku pozitivnu tremu prije sastanaka izgubila
tako da nema panike,muke sta cu da obucem..jednostavno,samo lezerno
a upravu si kad kazes da su spontani sastanci i lezerna prica,opusteno ponasanje najbolji,pa cak je jos simpaticnije kada je momak ,pa recimo,pomalo "pozitivno zbunjen" to je nekeko bas ,slatko
ma kaki klasicni sastanci nema toga jos godinama prije braka..
iso sam na onu varijantu, os biti u tom u tom mjestu oko 12:00? pola jedan (sve navece normalno). ok, ajd svraticu cu.
Taman dok dodjem ona je malko popila pa je opustena, i nastavljamo razgovor poslje. Normalno, ovo je sve van sarajeva.
Gledo sam da izbjegavam sastanke preko dana, ono kino vecera mi se ne dopada, setnja pogotovo.
To mozda kasnije, a to tada kafana je zakon, takodje sam izbjegavo kafe koliko sam mogo.
Ulgavnom, samo tamo dje ima alkohola i dje je noc, tj mrak.
preko dana mi svejedno nije ni do koga...
PITARKA_SA wrote:mislim da sam tu neku pozitivnu tremu prije sastanaka izgubila
a upravu si kad kazes da su spontani sastanci i lezerna prica,opusteno ponasanje najbolji,pa cak je jos simpaticnije kada je momak ,pa recimo,pomalo "pozitivno zbunjen" to je nekeko bas ,slatko
Ma ti pricas o vec ugovorenom sastanku.
A sta sa onim koji jos nije ugovoren,prijedlog je pao,treba dati odgovor.
Last edited by Harrys on 27/08/2005 15:22, edited 1 time in total.
PITARKA_SA wrote:mislim da sam tu neku pozitivnu tremu prije sastanaka izgubila
Ma ti pricas o vec ugovorenom sastanku.
A sta sa onim koji jos nije ugovoren,prijedlog je pao,treba dati odgovor.
on:"hoces biti tamo?"
ona:"da!"
on:"hajde,vidimo se onda"
zar to nije najbolje??
pa je, jer pruza ono dosta mogucnosti, uvijek moze lako da zbrise jer je kao tu neko mjesto dje ima neke njene raje, ono kada se sami nesto izvlace pa setaju po parku je jebiga fino, ali nema se vremena za to....
eo u dijaspori je ono tako bilo, nikada nisam imao klasicni sastanak.
upoznam trebu za sankom, razmjenimo telefone, cugamo zezamo se, opusteno.
vec sljedeceg petka smsnem, ili pitam dje ce biti, da navratim na cepi i tako.
Navratim, ona sa nekom svojom rajom, niko me ne pogleda, nista ne pita, ona me mozda upozna ako hoce, ako ne nemora. malo se odvoji i cugamo, barimo se i tako. Eto ja sam oficijalno njen poznanik (kao sto i jesam njen poznanik), i situacija se moze razviti u 50 mogucnosti...
ili ako ono ne stima, ja sam kazem, e idem ja dalje, i vozdra, ili ona kaze, ok, we have to go now i to je to.
Nema nikake treme, neces ostati sam jer je to ipak tvoj grad, odes u drugu kafanu, ili odes na drugi kraj kafane i to je to...
Zadig wrote:pa je, jer pruza ono dosta mogucnosti, uvijek moze lako da zbrise jer je kao tu neko mjesto dje ima neke njene raje, ono kada se sami nesto izvlace pa setaju po parku je jebiga fino, ali nema se vremena za to....
eo u dijaspori je ono tako bilo, nikada nisam imao klasicni sastanak.
upoznam trebu za sankom, razmjenimo telefone, cugamo zezamo se, opusteno.
vec sljedeceg petka smsnem, ili pitam dje ce biti, da navratim na cepi i tako.
Navratim, ona sa nekom svojom rajom, niko me ne pogleda, nista ne pita, ona me mozda upozna ako hoce, ako ne nemora. malo se odvoji i cugamo, barimo se i tako. Eto ja sam oficijalno njen poznanik (kao sto i jesam njen poznanik), i situacija se moze razviti u 50 mogucnosti...
ili ako ono ne stima, ja sam kazem, e idem ja dalje, i vozdra, ili ona kaze, ok, we have to go now i to je to.
Nema nikake treme, neces ostati sam jer je to ipak tvoj grad, odes u drugu kafanu, ili odes na drugi kraj kafane i to je to...
PITARKA_SA wrote:
on:"hoces biti tamo?"
ona:"da!"
on:"hajde,vidimo se onda"
zar to nije najbolje??
Pa to nije sastanak,hos biti tamo,moze vas biti gomila.
Nego,mogli bi sutra na veceru ......sta mislis?
pa u tome je bas i merak ako ispadne da je lik dosadan,ili nedaj boze glup onda se mozes malo vise okrenuti raji,i nakon izvjesnog vremena reci"ajde vozdrica" i lagano otici,pokusati spasiti vece na nekom drugom mjestu,popiti koju,i vec zaboraviti na sve to
a ako je momak oki, onda mozes se malo vise fokusirati na njega,izdvojiti,popiti nesto i sve ide kao podmazano
tako da mislim da je tako njabolje,pa kakav god ishod da bude nista ne gubis
a ako je momak oki, Very Happy onda mozes se malo vise fokusirati na njega,izdvojiti,popiti nesto i sve ide kao podmazano Very Happy
tako da mislim da je tako njabolje,pa kakav god ishod da bude nista ne gubis Very Happy Very Happy
PITARKA_SA wrote:
pa u tome je bas i merak ako ispadne da je lik dosadan,ili nedaj boze glup onda se mozes malo vise okrenuti raji,i nakon izvjesnog vremena reci"ajde vozdrica" i lagano otici,pokusati spasiti vece na nekom drugom mjestu,popiti koju,i vec zaboraviti na sve to
a ako je momak oki, onda mozes se malo vise fokusirati na njega,izdvojiti,popiti nesto i sve ide kao podmazano
PITARKA_SA wrote:
stvarno imas tlinest ipo godina
dobjo
ps:zadig se slaze sa mnom tako da ..ima nade za mene jos kolko vidim