Sastanci naslijepo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zmijaIzmaj
nemoj sad pretjerivatiprleitihi wrote:jedina![]()
- Op3r4t0r
Dok sam cekao neko drustvo sjedeci za kompom kod kuce slucajnim izborom na nekom chat kanalu kliknem na neki od nickova samo da ubijem vrijeme dok se s drustvom ne nadjem, znaci chat bez ikakve namjere, kroz pricu uspostavi se da je kliknuti nick djevojka godinu dana mladja od mene koja zivi u gradu gdje i ja, radi se o gradu koji nije u BiH pa je vjerovatnoca da sretnes nekog iz istog grada dosta umanjena, tad je prica krenula u pravcu da li se poznajemo itd, razmjena slika samo da bi se vidjelo da li se znamo (nismo se poznavali) i dalje bez ikakve namjere, nakon par dana chatanja skontamo da se u prici dosta slazemo i dogovorimo se za neku ugodnu manje-vise komsijsku kaficu, kafa po kafa i evo ubrzo ocekujemo nasu drugu godisnjicu veze 
-
legenda SA erotske scene
koju kafu si koristio???Op3r4t0r wrote:Dok sam cekao neko drustvo sjedeci za kompom kod kuce slucajnim izborom na nekom chat kanalu kliknem na neki od nickova samo da ubijem vrijeme dok se s drustvom ne nadjem, znaci chat bez ikakve namjere, kroz pricu uspostavi se da je kliknuti nick djevojka godinu dana mladja od mene koja zivi u gradu gdje i ja, radi se o gradu koji nije u BiH pa je vjerovatnoca da sretnes nekog iz istog grada dosta umanjena, tad je prica krenula u pravcu da li se poznajemo itd, razmjena slika samo da bi se vidjelo da li se znamo (nismo se poznavali) i dalje bez ikakve namjere, nakon par dana chatanja skontamo da se u prici dosta slazemo i dogovorimo se za neku ugodnu manje-vise komsijsku kaficu, kafa po kafa i evo ubrzo ocekujemo nasu drugu godisnjicu veze
- van Basten
bio sam na par "slijepih" susreta... neki od njih su imali tendenciju ljubavnog susreta, neki i ne, nego onako čisto jaranski... neki su bili sjajni (jednu djevojku nađoh tako - doduše veza nije potrajala
al to je već druga tema; a i upoznao sam par osoba za koje mi drago da ih znam, da se onako ispričamo s vremena na vrijeme), a neki očajni...
uglavnom, gledano procentualno, ne vidjeh nikakvo odstupanje tih slijepih sastanaka od onih neslijepih.
I da, tempora
, za onaj prvi post ovdje o ljudskim predrasudama
uglavnom, gledano procentualno, ne vidjeh nikakvo odstupanje tih slijepih sastanaka od onih neslijepih.
I da, tempora
-
belay_djecko
Ja sam sadašnju djevojku upoznao na forumu. Evo danas nam je 18. mjeseci
Bio je to prvi i zadnji sastanak naslijepo... i dobro se zavrsio... 
-
Svemirski_Jebach
jednom sa imao sastanak naslijepo...bio je to dogovor za koncert sa sasom maticem

-
Semiramida
100% tačno.Neelix wrote:vrlo iskusan
imam super iskustava, a ima i gadnih
sve je kako se zalomi
moj savjet svima koji zele pokusat
NI SLUCAJNO NE ICI AKO NISTE IMALI PRIIKU VIDJET SLIKU
nista opisi nista hvaljenja, bez obzira kako simpaticno zvucalaosoba
NIKAD bez slike
Ja sam izlazila uglavnom s rajom s net-a (prije 6-7 godina).
Sjećam se, bio je jedan doktor, dobar k'o u priči - al' jednom izašli i na tome ostalo.
Pa je bio jedan moj prezimenjak, 'nako bezveze; taj me opsijedao i govorio kako nismo rođaci pa se možemo, je l', zabavljati.
Svega je bilo, svega.