Sastanci naslijepo, kakva su iskustva, dobra, losa, katostrafalna
Ja samo jednom bila, kolegica mi htjela nabaciti druga, koja katastrofa
Da cujem vas
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nikad, ali sam cula vrlo losa iskustva. Kad se uzme u obzir da ljudi preko interneta i novina vole puno lagati o sebi, da i vecina nas laze drugima o sebi, ishod blind date moze ispasti katastrofalno.nebojeplavo wrote:Ove teme sve obajatile, rekoh, hajd da otvorimo jednu novu![]()
Sastanci naslijepo, kakva su iskustva, dobra, losa, katostrafalna![]()
Ja samo jednom bila, kolegica mi htjela nabaciti druga, koja katastrofa![]()
![]()
Da cujem vas

hos da oprobamo? bogumi ni ja nisam imo iskustvo.nebojeplavo wrote:Meni su gori ovi sastanci kad vas neko spoji (a i taj neko je tu), pa su svi u iscekivanju sta ce se desiti![]()
Ovako kad odes s nekim na kafu, sam, cini mi se da bih bila puno opustenija.
Da se razumijemo, imala sam iskustva samo sa prvom verzijom (smajlikojipovraca), tako da ne znam zapravo kako bi mi bilo u ovoj drugoj situaciji
Ja???? Jok, nisam ja od togamaccarona wrote:jes to vec mahnula repom
ne slažem se tu, bolje su veze na poslu nego preko neta, a isto tako pošto je brz tempo života, poslovi se mijenjaju, i ne mora značiti da ćete zauvijek raditi na istom poslu...ako nije šef ili netko izravno nadređeni naravno..zena21 wrote:Ja mislim da ce poznanstva preko neta sve vise uzimata maha, jer zivimo takvim zivotom gdje nam je premalo 24h da sve stignemo...
I gdje uopste upoznati nekoga... Najvise vremena provodimo na radnim mjestima... Mada sam ja u principu protiv veza na poslu![]()
Eto, sorry, mozda malo odoh od teme![]()
Ma naravno da su bolje... a u predhodnom postu sam vec rekla da sam skroz protiv poznanstava preko neta... mada i tu ima sretnih pricathree sisters wrote:ne slažem se tu, bolje su veze na poslu nego preko neta, a isto tako pošto je brz tempo života, poslovi se mijenjaju, i ne mora značiti da ćete zauvijek raditi na istom poslu...ako nije šef ili netko izravno nadređeni naravno..zena21 wrote:Ja mislim da ce poznanstva preko neta sve vise uzimata maha, jer zivimo takvim zivotom gdje nam je premalo 24h da sve stignemo...
I gdje uopste upoznati nekoga... Najvise vremena provodimo na radnim mjestima... Mada sam ja u principu protiv veza na poslu![]()
Eto, sorry, mozda malo odoh od teme![]()
a ovo spajanje od strane rodbine mi je baš nekako eto da ne bih rekla nešto uvredljivo..long past u svakom slučaju..