Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Murat Sabanovic wrote:nije mi jasno sto ste se okomili na clan2...
covjek nije autor teksta ,vec samo pokretac teme
...
pokrenuo dvije temE: ovu i SARAJLIJE X JESTE LI ZABORAIVLI SREBRENICU...
pa ti vidi, ko ima kakve komplekse...i mi makar napisemo svoje misljenje za razliku od njega koji pljune, baci kost i to je to...
zao mi je, ali na ovoj temi ne vidim nikakvo pljuvanje od strane clan2
Nisam Sarajlija ali je njegova ( clan2 ) aluzija i poruka je jasna k'o dan.I hoce da kaze i rekao je da su Sarajlije okrunele ledja Marku Vesovicu zato sto ga je napao tamo neko sa neke televizije.To nije tacno .One Sarajlije koje znaju ko je Markan Vesovic nikada ga ne bi mjenjali za papka i krkana i seljobera kakav je Dzemaludin Latic njemu slicni. Evo jedne krartke pricice iz mnogobrojih njegovih kolumna koja mi je ostala u sjecanju a napisana je u " Danima " prije nekoliko godina. Pise nas Markan :parafraziram " Idem ja niz Vratnik kroz one uske sokake kad skace i laje pas ....... dolazi jedan djecak i miluje psa i govori Marku Vesovecu> " Ne bojte se nece on VAS !!!!!! i djeca i psi vole Marka Vesovica u Sarajevu . I ja volim Marka Vesovica. I moj jaran takodje.
Nemoj se ti CLAN2 brinuti za Markana .Oni ljudi koji su nagazili djonom Berica i Vesovica i Lovrenovica i Milu stojica i ....ce se gadno kajati jednog dana . Pametnije im bilo da se zapitaju ko je davao Tudjmanu Hercegovinu i dijelove Bosne sve do Bugojna.Marko sigurno nije.A nije ni Ivan. A nisam ni ja .Gdje bi ja dao svoj grad drugoj drzavi.A neko ga je nudio , kao da je njegova babovina.~~~~`````Plavo oko turunci boje ``````prije podne mislim jedno a poslije podne drugo " Zivio Marko i BOSNA I HERCEGOVINA !
Murat Sabanovic wrote:nije mi jasno sto ste se okomili na clan2...
covjek nije autor teksta ,vec samo pokretac teme
...
pa ti vidi, ko ima kakve komplekse...i mi makar napisemo svoje misljenje za razliku od njega koji pljune, baci kost i to je to...
da prostis, hinjske prozivke poput ove dvije teme nisu nista drugo do pljuvanje po sarajlijama, pogotovo forumashima ovdje...
clan2 bi se terbao pretplatiti na START...procitati s vremena na vrijeme pa vidjeti sta SARAJEVO a i drugi gradovi misle o Marku...
mIRCerka wrote:
da prostis, hinjske prozivke poput ove dvije teme nisu nista drugo do pljuvanje po sarajlijama, pogotovo forumashima ovdje...
clan2 bi se terbao pretplatiti na START...procitati s vremena na vrijeme pa vidjeti sta SARAJEVO a i drugi gradovi misle o Marku...
CLAN 2 je pretplacen na glasnik bosanskog kongresa.To mu uzima puno vremena.Sto na pisanje sto na citanje istog.
Murat Sabanovic wrote:
CLAN 2 je pretplacen na glasnik bosanskog kongresa.To mu uzima puno vremena.Sto na pisanje sto na citanje istog.
to je njegov problem..ja samo ne volim takve prozivke, jer vrlo cesto u komentarima ljudi osjetim kao da je Sarajevo krivo ya rat, kao da je sarajevo krivo za svaki belaj koji nas snadje...