Sarajlije se otimale za luk i mliječne proizvode

gavrilo

Post by gavrilo »

ej ljudi polako malo... svadjate se oko necije muke :roll:

pitanje je kako da promjenimo ovu mizernu situaciju u kojoj se bosna i hercegovina nalazi?
Eshek

Post by Eshek »

Ma nek je narodu hljeba i igara.... :roll:
Eshek

Post by Eshek »

Toliko o našoj zainteresovanosti o NAŠIM problemima :roll:

Važno je da mi (sirotinja kakve nema nadaleko) proučavamo uzroke terorizma u razvijenim zemljama na zapadu koje, usput rečeno, nemaju probleme koje mi imamo, jer su ih davno riješili.

Da strendžeri više čitaju naše postove, umirali bi od smijeha jer se idioti bavimo njihovim problemima, a imamo nezamislivo gore u svojoj avliji.

Samo vi razmišljajte o drugima i njihovim problemima, ali znajte da se oni sigurno ne bave nama.

Hebli vas i teroristi, i My Bush, i Iraq...
Sivka_Planinc

#54 a jojjjjjj

Post by Sivka_Planinc »

ah sto se me rastuzili :(
jaDno moje Sarajevo.... A Cek malo, skonta li ja to dobro .... u Sarajevo nesto ne stima s poljoprivredom i lukom hahaha
E JEB ga .... gdje ce ppk nek u Sarajevo , ko da gledam nece se ni vratiti kucama.... na kraju ko ni jedan do sada.
Ah da, zalosno bas, po cijeli dan siju luk po onom zvizdanu, kako ono neki tam rece... bas tuzno...
Ali evo ti jedna optimisticka, ostace oni gdje su dosli , manje ili vise.. to je bio samo prvi korak...Uostalom , zar ima neko i luk da sadi????
S obzirom da u Sarajevu je sve manje Sarajlija......... a ko li su oni drugi... Ahaaa i sad meni ppk smetaju... JOk ba, smeta mi njihova ppk politika.... Jebi druge da meni bude fino... Hajmo sad svi plakat nad njima lakce ce nas naguZit... Ko i uvijek Na kraju .
I dobra je nasa BOsna, prava , svi je nesto zale a niko da pomisli kako bi bilo dobro raditi haaaaaaaaaaaaa...........
Ebes ga ko bi ustajao svako juro u 5, ipak je lakse zalit.
Post Reply