Sarajke i analni seks :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fantom slobode
Ne kontam sto se toliko stranica nakon njegovog zadnjeg komentara jos uvijek replicira forumasu koji nije prisutan.Imaju pp, mnogo su direktinije i uocljivije.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
kako ce macka popusiti macku molim te objasni mi?kolega wrote:kad si kod skretanja sa teme, trebala si edukativno djelovati, pa recimo da koriste zastitu prilikom odnosa ili da odnos svedu na oralni ili analni, a ne kastracija, ..., e moj zeko.mIRCerka wrote:Nego sta je humano rjesenje?
Pustiti da se nakoti gomila takvih, da ih ko bebekovog brata dave?
Da ih odnosim redovno djeci iz Aleje Lipa da se "igraju"....
no thanks, kad se vec mnogi nasi sugradjani ne mogu kontrolisati pa samo redaju po petro djec jedno drugom do uha a stomak im se zalijepi za ledja, makar mogu mackama pomoci...
Btw, skrenuste s teme drage i postovane kolege...
Da se upoznamo, ja sam mIRCi, majka 8 kucnih i 15ak bastenskih macaka
malo smo se izgubili u prici o pakashu...
nego, odo frizeru da mi izmasira mozak, pocela sam kljucat glavom o tastaturu...
- kolega
u pravu si, nije repliciro, vjerovatno je rijesio svoju dilemu.fantom slobode wrote:Ne kontam sto se toliko stranica nakon njegovog zadnjeg komentara jos uvijek replicira forumasu koji nije prisutan.Imaju pp, mnogo su direktinije i uocljivije.
pa pripadaju li oni vrsti sisara, i nema se tu sta objasniti.mIRCerka wrote:kako ce macka popusiti macku molim te objasni mi?
drago mi je mIRCi, solidna cifra, izgleda da je pogresan macak platio ceh.mIRCerka wrote:Da se upoznamo, ja sam mIRCi, majka 8 kucnih i 15ak bastenskih macaka
-
mIRCerka
drago mi je kolega, asicare su macke sarajke, cim nijedna nije dala guze...kolega wrote:drago mi je mIRCi, solidna cifra, izgleda da je pogresan macak platio ceh.mIRCerka wrote:Da se upoznamo, ja sam mIRCi, majka 8 kucnih i 15ak bastenskih macaka
-
MadamPiaNo
Pu Pu Pu
-
mIRCerka
eno i on ische obraza...._stoKA_ wrote:ljudi pa dokle ovako hej, pa ramazan pa hanuka sveti pavle vaskrs, dajte malo obraza jer ako dam link kakvoj organizaciji za zastitu zivotinja mogle bi bas necije guze da plate u KPZu![]()
![]()
![]()
jadne macke i macori, jezim se
-
_stoKA_
e smijem se ko idiot na sav glasmIRCerka wrote:eno i on ische obraza...._stoKA_ wrote:ljudi pa dokle ovako hej, pa ramazan pa hanuka sveti pavle vaskrs, dajte malo obraza jer ako dam link kakvoj organizaciji za zastitu zivotinja mogle bi bas necije guze da plate u KPZu![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
ja se ne smijem...ne da mi obraz.._stoKA_ wrote:e smijem se ko idiot na sav glasmIRCerka wrote:eno i on ische obraza...._stoKA_ wrote:ljudi pa dokle ovako hej, pa ramazan pa hanuka sveti pavle vaskrs, dajte malo obraza jer ako dam link kakvoj organizaciji za zastitu zivotinja mogle bi bas necije guze da plate u KPZu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha
-
HoustonPiramidiot
#312 Re: Sarajke i analni seks :)
Ovaj manijak i ovdje ostavlja tragove?homo_sapiens wrote:Jah, eto, ti jebač !King Kikapu wrote:iz iskustva ti mogu reci, a) imas pogresan pristup, b) ocito se druzis s krivim sarajkama.sarajevo1971 wrote:Kad se Sarajkama spomene analni seks, isto kao da im je neko rekao da ce u zatvor na dozivotnu robiju. Ima li ijedna koja nije takva?Gdje se kriju?
Bjezimo svi. Troll alert!
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
kanalizacijatech10 wrote:Ovo bi se trebao zvati Kanalni sex.
-
mIRCerka
#315 Re: Sarajke i analni seks :)
Ja cu tebe upozoriti posljednji put, nema teme na koju se sapiens javio da ti nisi spamao kako je on troll.HoustonPiramidiot wrote:Ovaj manijak i ovdje ostavlja tragove?homo_sapiens wrote:Jah, eto, ti jebač !King Kikapu wrote: iz iskustva ti mogu reci, a) imas pogresan pristup, b) ocito se druzis s krivim sarajkama.
Bjezimo svi. Troll alert!
Ili se drzi teme, ili ti je ban.
Lijep pozdrav
Back to topic: nocas na parkingu iza moje zgrade, ona bjezi iz auta a on galami za njom A NJEMU SI DALA DA TI PROPUSHE DIZNU...
prijevod molim...
- anais_nin
#317 Re: Sarajke i analni seks :)
mIRCerka wrote: Back to topic: nocas na parkingu iza moje zgrade, ona bjezi iz auta a on galami za njom A NJEMU SI DALA DA TI PROPUSHE DIZNU...
prijevod molim...
- zena21
#318 Re: Sarajke i analni seks :)
pa nema tu prevoda mircy... zeni ispuhala guma na Paciklu... nije trebala pjana na paciklo... co'ek se fino ponudio u vezi dizne... ona veli, to ce mi onaj moj kod kuceanais_nin wrote:mIRCerka wrote: Back to topic: nocas na parkingu iza moje zgrade, ona bjezi iz auta a on galami za njom A NJEMU SI DALA DA TI PROPUSHE DIZNU...
prijevod molim...![]()
![]()
jao mIRCi, eto me kod tebe u komsiluk da snimam dokumentarac
sta li si ti pomislila
-
mIRCerka
#319 Re: Sarajke i analni seks :)
kakav dokumentarac, ovo je horor...anais_nin wrote:mIRCerka wrote: Back to topic: nocas na parkingu iza moje zgrade, ona bjezi iz auta a on galami za njom A NJEMU SI DALA DA TI PROPUSHE DIZNU...
prijevod molim...![]()
![]()
jao mIRCi, eto me kod tebe u komsiluk da snimam dokumentarac
citamo se, moram letit kuci, ode jedna maca danas
-
luciferino
Ma samo ti jarane nađi ofcu, boja nije važna.tromb wrote:Pa jebo te, i ja samo nabasavam na crne ovce,karanana wrote:Ja sam isto cuo da ne bi trebao imati problema sto se toga tice. To si ti nabasao na neku crnu ovcu.
gdje su te bijele?