Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A dje su ovdI Mostarke, Banjalucanke, Travnicanke, Prijedocanke, Tuzlanke... il' se samo Sarajke "guzeljaju"
Molim te, ovo je na lokalnom nivou, nemojte sada da sirite na cijelu drzavu.Istina, moguce je da neki dijelovi zemlje(djevojke iz tih krajeva) mozda imaju veci afinitet prema ovoj vrsti seksa, nego sto je to slucaj kod slabijeg pola naseg grada.
chuchumbamayumbe wrote:Priča mi jaran da GA je jednom zavuko ribi odozada i na NJEMU izvadio komad ZELJANICE!!!!!!!
Ljudi moji, je li to moguće???
Mislim da je to "licilo" na zeljanicu, ili joj je probio sve do zeluca, jer vec iz zeluca hrana ide polusvarena u crijeva, gdje dobija cuvenu smedju boju....
chuchumbamayumbe wrote:Priča mi jaran da GA je jednom zavuko ribi odozada i na NJEMU izvadio komad ZELJANICE!!!!!!!
Mislim da je to licilo na zeljanicu, ili joj je probio sve do zeluca, jer vec iz zeluca hrana ide polusvarena u crijeva, gdje dobija cuvenu smedju boju....
a ta cuvena boja pocinje da lici na zelenu nakon konzumiranja gorenavedene pite( njenog glavnog sastojka).
Mislim da je to licilo na zeljanicu, ili joj je probio sve do zeluca, jer vec iz zeluca hrana ide polusvarena u crijeva, gdje dobija cuvenu smedju boju....
a ta cuvena boja pocinje da lici na zelenu nakon konzumiranja gorenavedene pite( njenog glavnog sastojka).
pa ako zensko jede tikvenicu, hoce li govno biti ridje boje? i hoce li se onda cmar zvati TIKVENIK a ne ZELJANIK....
sarajevo1971 wrote:Kad se Sarajkama spomene analni seks, isto kao da im je neko rekao da ce u zatvor na dozivotnu robiju. Ima li ijedna koja nije takva? Gdje se kriju?
_stoKA_ wrote:mirci moj respect al meni je nesto ovdje sumnjivo...
sta je sumnjivo? ja nisam feministkinja koja se bori za gender correct jezik, vec za istinsku ravnopravnost, stoga ako on trazi shupka od cure, sto on ne bi dao svog shupka nekome sa chunom, pa da prvo on "uziva" prije nego pruzi "uzitak" svojoj dragoj....
btw, bolje se takarit oko ovakvih tema, nego pratiti politiku i pozive na novi rat