Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post Reply
sokobanja

#1 Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by sokobanja »

SLOBODNA BOSNA
BOSIĆ NA KRILIMA: Vučićev SNS otvoreno stao na stranu SDS-a!
SLOBODNA BOSNA
IZETBEGOVIĆ O VUČIĆEVOJ NAJAVI: "Ne smiju političari imati desetorostruko veće plate od rudara"
KLIX.BA
Cijelo Bugojno sretno zbog pobjede Aleksandra Vučića
Dnevni avaz
Vučić ličnost godine
Dnevni avaz:
Velikodušni gest Vučića
Dnevni avaz:
EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA: Vučić sa novom suprugom
Dnevni avaz:
Aleksandar Vučić o Fahrudinu Radončiću
Oslobođenje
Gospodar Vučić ...
i na kraju, nakon prikazanog ljubljenja guzice Vučiću od ljigavih sarajevskih medija ide ovo:

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by KatarinaKosaca »

Mogli su nam iz centrale i neki svježiji snimak poslat :roll:

Ovo paničarenje vladajućih oko Vučića jer se drzne reći da su pare narodne, jer smanji sebi plaću, jer pokazuje i dokazuje da je moguće pošteno i bez krađe, prelazi u paranoju. Izgubićete u oktobru svejeddno, a u Zenicu ćete kao i Đilasova ekipa.
sokobanja

#3 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by sokobanja »

KatarinaKosaca wrote:Mogli su nam iz centrale i neki svježiji snimak poslat :roll:

Ovo paničarenje vladajućih oko Vučića jer se drzne reći da su pare narodne, jer smanji sebi plaću, jer pokazuje i dokazuje da je moguće pošteno i bez krađe, prelazi u paranoju. Izgubićete u oktobru svejeddno, a u Zenicu ćete kao i Đilasova ekipa.
Mislis ja dolazim iz centrale? Zlatko Lagumdzija nije nista manji ljigavac koji je u totalnoj suprotnosti sa narodom kojeg predstavlja, od sarajevskih ljigavih nazovi medija. Mislim da se radi o istom smecu bez svog ja, koje je toliko ljigavo da lize dupe jednom najobicnijem cetnickom smecu koji je zbog srbijanskog varanja EU, promijenio retoriku dok Srbija ne udje u EU.

I da, volio bih da i SDP i SBB i SDA izgube na izborima. Za nadati se da dodje kakav Gradascevic u Sarajevo pa da im demonostrira sta je svoje "ja" i kako su ljigavi, a da ih usput sve posuta.

Je li jos uvijek mislis da me poslala centrala?
Ridjobrki

#4 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Ridjobrki »

Možda je bolje preimenovati temu i ostaviti je nek ima i za nekog ko dođe poslije Vučića - naprimjer "Sarajevsko medijsko lizanje dupeta ______________ !" Zašto? Zato jer je to mentalitet Sarajeva i zato što je u pitanju neizlječivi kompleks niže vrijednosti kombiniran sa bolnom potrebom da se bude raja sa svakim o čije se resurse ili bar autoritet može ogrebati.

To je tako i to je stoljećima razvijan oblik ponašanja neophodan da bi se opstalo pod svakim novim okupatorom. Cjelokupna istorija sarajevske čaršije nije ništa drugo nego istorija dodvoravanja i oportunizma. To se prolazilo sa svakim novim pašom, sa svakim namjesnikom, drugovima iz saveznog komiteta, uMproforom, ohaerom... Stambol, Vijena, Pešta, Zagreb, Beograd, Bruxelles - sve je to nama draže od nas samih. Tako to, nažalost, hoda i jedino je razlika među narodima u BiH ta što svaki narod ima omiljenog okupatora.

Skupa sa tim ide i odsustvo državotvorne svijesti jer nismo navikli da imamo svoje i da sa svojim gospodarimo - vjekovni cilj Bosne i Sarajeva je bilo sjaraniti se sa okupatorom i onda gledati da zajebemo svoje sunarodnike skupa sa okupatorom a da u isto vrijeme nekako zajebemo i okupatora.

Sad je i Vučić na redu. Dvije prave rečenice bez prave suštine koja bi bila od koristi Sarajevu i već krene mahalsko dodvoravanje i kojem se zaboravlja da je taj isti Vučić bio u sastavu jedinica koje su ga opkoljavale. Aferim. ;)
Sezam

#5 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Sezam »

KatarinaKosaca wrote:Mogli su nam iz centrale i neki svježiji snimak poslat :roll:

Bas me zanima razlog zasto bas ti od svih ljudi na forumu, imas potrebu da branis Vucica svaki put kad mu se spomene ime?
sinuhe

#6 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by sinuhe »

Prilicna perverzija koja uzima maha. Tesko je tu vise reci bilo sta.
sokobanja

#7 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by sokobanja »

Ridjobrki wrote:Možda je bolje preimenovati temu i ostaviti je nek ima i za nekog ko dođe poslije Vučića - naprimjer "Sarajevsko medijsko lizanje dupeta ______________ !" Zašto? Zato jer je to mentalitet Sarajeva i zato što je u pitanju neizlječivi kompleks niže vrijednosti kombiniran sa bolnom potrebom da se bude raja sa svakim o čije se resurse ili bar autoritet može ogrebati.

To je tako i to je stoljećima razvijan oblik ponašanja neophodan da bi se opstalo pod svakim novim okupatorom. Cjelokupna istorija sarajevske čaršije nije ništa drugo nego istorija dodvoravanja i oportunizma. To se prolazilo sa svakim novim pašom, sa svakim namjesnikom, drugovima iz saveznog komiteta, uMproforom, ohaerom... Stambol, Vijena, Pešta, Zagreb, Beograd, Bruxelles - sve je to nama draže od nas samih. Tako to, nažalost, hoda i jedino je razlika među narodima u BiH ta što svaki narod ima omiljenog okupatora.

Skupa sa tim ide i odsustvo državotvorne svijesti jer nismo navikli da imamo svoje i da sa svojim gospodarimo - vjekovni cilj Bosne i Sarajeva je bilo sjaraniti se sa okupatorom i onda gledati da zajebemo svoje sunarodnike skupa sa okupatorom a da u isto vrijeme nekako zajebemo i okupatora.

Sad je i Vučić na redu. Dvije prave rečenice bez prave suštine koja bi bila od koristi Sarajevu i već krene mahalsko dodvoravanje i kojem se zaboravlja da je taj isti Vučić bio u sastavu jedinica koje su ga opkoljavale. Aferim. ;)
:izet:

:thumbup: :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#8 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by It_is_a_Leclerc »

U čemu mi vidimo lizanje dupetu Vučića u pomenutim naslovima ?

Po ovom ispada da su isti mediji lizali dupe i Edinu Džeki...

Dajte se skoncentrišite.
sokobanja

#9 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by sokobanja »

It_is_a_Leclerc wrote:U čemu mi vidimo lizanje dupetu Vučića u pomenutim naslovima ?

Po ovom ispada da su isti mediji lizali dupe i Edinu Džeki...

Dajte se skoncentrišite.
Edin Dzeko je nas bosanski i fudbaler i tip je nesto postigao u zivotu, a koji je taj cetnik? Mislim, sta je to tip uradio da mene boli neka stvar za njega i da ne povracam kad mu procitam u sarajevskim ljigavim medijima prezime u naslovu? Sto se mene tice, on se nista ne razlikuje od mentora mu Seselja i sto se mene tice, da sam ja clan predsjednistva BiH ispred Bosnjaka, nikad, ama bas nikad se ga ne bi udostojio ne samo primiti u posjetu, nego ni spomenuti. Ono kao da bi me zanimao nekakav tamo Vucic, cijem partijskom sefu u Briselu ne znaju ime, a kamoli nesto vise.

Koje lizanje dupeta, koje nemanje svog "ja" i ponosa, pa to je fenomenalno? Najgore od svega sto ti medijski i politicki ljigavci nemaju ama bas nikakvog uporista u misljenju naroda. Cijelo Bugojno slavi zbog Vucica? Eh, zaboli Bugojno za po svemu veceg politicara Branka Mikulica, a kamoli Vucica.

Generalno, Bosnjaci su susta suprotnost od tog novinarsko-politickog smeca Saraj'va, pogotovo izvan Sarajeva.
Ridjobrki

#10 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Ridjobrki »

Eto nisu znali ni da je Bandić stoka kad su mu poletjeli dati priznanje počasnog građanina Sarajeva... Ni to nije bilo ulizivanje Zagrebu?

Jeb'o vas Zagreb da vas jeb'o - hajde ostvari kontakt sa Innsbruckom, razvij suradnju, imlementiraj projekte, unaprijedi turizam i privredu generalno! Zašto Innsbruk? Zato što je isto bratski grad kao i Zagreb. A zašto njima ne Innsbruck? Pa zato što ne govore naš jezik i jer se s njima ne može ništa ni smuljati čestito! To ti je ta politika - nađi neki sitni interes i stvori privid da se nešto radi a iz toga će najveći benefit izvući stranac. ;) Koliko bi samo Bandić mahao tim priznanjem po Hrvatskoj a da Sarajevo ništa ne bi imalo od toga...

Sad je Vučić zvijezda u koju ćemo projicirati sve naše želje i komplekse bez obzira na to što:

1. Njegov rad nema veze s nama, oko nas će se potruditi onoliko koliko mora (a ustvari sve što treba da radi oko BiH je da ne radi ama baš ništa)
2. Od te naklonosti će opet više imati Vučić nego Sarajevo. Da smo pametni pa ga iskulirati i natjerati da se potrudi oko BiH ne bi li oprao obraz i Srbije i samog sebe iz radikalskih dana... Ali ne, malo šuplje priče i Sarajevo je kupljeno. Sačekaj dok još kaže da niđe na svijetu nema onakvih ćevapa i dogodine je šestoaprilska njegova. :wink:
Danguba

#11 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Danguba »

Ridjobrki wrote:Eto nisu znali ni da je Bandić stoka kad su mu poletjeli dati priznanje počasnog građanina Sarajeva... Ni to nije bilo ulizivanje Zagrebu?

Jeb'o vas Zagreb da vas jeb'o - hajde ostvari kontakt sa Innsbruckom, razvij suradnju, imlementiraj projekte, unaprijedi turizam i privredu generalno! Zašto Innsbruk? Zato što je isto bratski grad kao i Zagreb. A zašto njima ne Innsbruck? Pa zato što ne govore naš jezik i jer se s njima ne može ništa ni smuljati čestito! To ti je ta politika - nađi neki sitni interes i stvori privid da se nešto radi a iz toga će najveći benefit izvući stranac. ;) Koliko bi samo Bandić mahao tim priznanjem po Hrvatskoj a da Sarajevo ništa ne bi imalo od toga...

Sad je Vučić zvijezda u koju ćemo projicirati sve naše želje i komplekse bez obzira na to što:

1. Njegov rad nema veze s nama, oko nas će se potruditi onoliko koliko mora (a ustvari sve što treba da radi oko BiH je da ne radi ama baš ništa)
2. Od te naklonosti će opet više imati Vučić nego Sarajevo. Da smo pametni pa ga iskulirati i natjerati da se potrudi oko BiH ne bi li oprao obraz i Srbije i samog sebe iz radikalskih dana... Ali ne, malo šuplje priče i Sarajevo je kupljeno. Sačekaj dok još kaže da niđe na svijetu nema onakvih ćevapa i dogodine je šestoaprilska njegova. :wink:
Svaka ti zlata vrijedi Brko... :thumbup: :thumbup:

Kata brani prijateljstvo Radoncic-Vucic :wink:
sokobanja

#12 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by sokobanja »

Evo i jos jednog primjera.
Saopštenje FK Sarajevo
Službeno: Fotografija Ljupka Petrovića i Arkana je montaža
Ako je ono fotomontaza, onda onaj koji je "montirao", moze slobodno dobiti najbolji posao u svijetu u toj struci. Ljigavost na djelu.
PM72

#13 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by PM72 »

Vučić dlaku mijenja ali ćud nikada.On je sa Šešeljem i Nikolićem obilazio sarajevsko ratište juna 1995 kad ih umalo nije pogodila naša maljutka.Taj snimak imate na internetu.

Ja sam svojim očima gledao ispaljivanje te maljutke sa Huma i njenu putanju prema Poljinama.Bio sam na liniji ispod Poljina.Gađali su samohotku ispod jedne vikendice na Poljinama koja je dejstvovala po gradu.Tek poslije sam saznao da od te maljutke umalo nije poginuo Šešelj.Kad je snimak objavljen,vidio sam ko je sve bio oko te samohotke koju su naši gađali maljutkom.Aleksandar Vučić,vojvoda Tomislav Nikolić,vojvoda Vojislav Šešelj,vojvoda Nikola Poplašen,vojvoda Vasilije Vaske Vidović,vojvoda Blagojević...došla stoka da roka po gradu sa sigurne distance.A kad su naši uzvratili,svi se usrali i poblijedili od straha,pogodila im maljutka ispod auta.Puše cigare,tresu se od straha,odmahuju glavama i tumače...a mladi Vučić se pogotovo sasr'o.

Eto sa kim je bio premijer Vučić...

I svako ko kaže ili napiše da nam misli ili želi dobro ...treba poslati na psihijatriju.
muha_sa

#14 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by muha_sa »

RahatHurmašica

#15 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by RahatHurmašica »

PM72 wrote:Vučić dlaku mijenja ali ćud nikada.On je sa Šešeljem i Nikolićem obilazio sarajevsko ratište juna 1995 kad ih umalo nije pogodila naša maljutka.Taj snimak imate na internetu.

Ja sam svojim očima gledao ispaljivanje te maljutke sa Huma i njenu putanju prema Poljinama.Bio sam na liniji ispod Poljina.Gađali su samohotku ispod jedne vikendice na Poljinama koja je dejstvovala po gradu.Tek poslije sam saznao da od te maljutke umalo nije poginuo Šešelj.Kad je snimak objavljen,vidio sam ko je sve bio oko te samohotke koju su naši gađali maljutkom.Aleksandar Vučić,vojvoda Tomislav Nikolić,vojvoda Vojislav Šešelj,vojvoda Nikola Poplašen,vojvoda Vasilije Vaske Vidović,vojvoda Blagojević...došla stoka da roka po gradu sa sigurne distance.A kad su naši uzvratili,svi se usrali i poblijedili od straha,pogodila im maljutka ispod auta.Puše cigare,tresu se od straha,odmahuju glavama i tumače...a mladi Vučić se pogotovo sasr'o.

Eto sa kim je bio premijer Vučić...

I svako ko kaže ili napiše da nam misli ili želi dobro ...treba poslati na psihijatriju.
ja bi ovu listi proširio sa svima koji bilo kada, u bilo kojem vremenu, pomisle da nam srbija želi dobro.
_mufljuz_

#16 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by _mufljuz_ »

semiti semu, PMu :thumbup:

naslov teme :thumbup:
eki to

#17 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by eki to »

svaka cast 'brko' :thumbup: ...jebe nas sitnosicarski mentalitet
maher

#18 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by maher »

sustinski samo avaz glorifikuje vucica, ne bih se slozio s tim da sarajevo velica vucica...i ovaj naziv teme je tendenciozan...optuziti cijelo sarajevo za nesto sto radi neki pojedinac...i to je svojevrsna podvala...

medjutim, niko nije primjetio da je vucic u proslosedmicnom intervjuu rts-u pokazao uporedne tabele penzija i plata u bugarskoj, rumuniji, srbiji, makedoniji i bih... i prema tim tabelama prosjecna penzija je najveca u srbiji, a prosjecna plata je najveca u bosni i hercegovini...nisam primjetio da je ijedan medij to zabiljezio...
wtf2

#19 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by wtf2 »

maher wrote:sustinski samo avaz glorifikuje vucica, ne bih se slozio s tim da sarajevo velica vucica...i ovaj naziv teme je tendenciozan...optuziti cijelo sarajevo za nesto sto radi neki pojedinac...i to je svojevrsna podvala...

medjutim, niko nije primjetio da je vucic u proslosedmicnom intervjuu rts-u pokazao uporedne tabele penzija i plata u bugarskoj, rumuniji, srbiji, makedoniji i bih... i prema tim tabelama prosjecna penzija je najveca u srbiji, a prosjecna plata je najveca u bosni i hercegovini...nisam primjetio da je ijedan medij to zabiljezio...
Nikako se ne slazem s tim. To lizanje dupeta iz Sarajeva traje od osamostaljenja i to nije samo medijsko, nego i politicko, pa i za narodno se moze reci. Sad ima li to veze sto je "babo" porijeklom iz Beograda, o tome se moze raspravljati.

Sjetimo se kako je Zlaja Lagumdzija vodao Djindjica po Sarajevu i objasnjavao mu o njegovom ranjavanju, dok se ovaj s tim ismijavao.

Sjetimo se Tihica kad je isao Tadicu ljubiti dupe u Beograd, pa kad je isao sam na rucak u Beograd?

Inace od Avaza, Slobodna Bosna vise lize dupe Vucicu. Zapravo Avaz i Slobodna Bosna se trkaju ko ce vise oblizati dupe Vucicu.

Samo da mi kao Bosnjaku taj ulizivacki odnos "Sarajeva" u ime Bosnjaka pocinje ici na jedan organ i to je tacno.
insomnia78

#20 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by insomnia78 »

Brko i PM objasnili

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
weredsf

#21 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by weredsf »

Ridjobrki wrote:Eto nisu znali ni da je Bandić stoka kad su mu poletjeli dati priznanje počasnog građanina Sarajeva... Ni to nije bilo ulizivanje Zagrebu?

Sarajevo jos nije oslobodjeno
Skijaš

#22 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Skijaš »

Ljudima treba dati šansu da te razočaraju. To što je Sarajevo htjelo nagraditi Bandića ili to što sada na Vučića gleda sa odobravanjem, to je veličina Sarajeva, to je snaga a ne slabost. Gard treba držati i ako je iko na forumu govorio da se treba (u skladu sa zakonom) pripremiti za rat, to sam ja. Treba nabaviti karabine sa optičkim nišanima, treba nabaviti prikladnu odjeću i obuću, treba se učlaniti u lovačka društva, treba upoznati teren oko potencijalnih kriznih žarišta po Podrinju ako ona sisa Dodik secesijom pokuša izbjeći odgovornost za kriminal. Ali tako naoružan i spreman na najgore treba biti otvoren za dijalog sa svima koji pokazuju otklon od zločinačkih ideja komadanja države. Vučiću treba pružiti ruku i ugostiti ga. Nećemo zaboraviti da je dolazio u obilazak četničkih jedinica koje su držale Sarajevo pod opsadom (a vjerovatno kao i svi drugi koji su dolazili, pucao po gradu), ali ako djeluje kao da se toga stidi i priča drugu priču, nećemo onda ni mi to spominjati.

Jer šta je najgore što se može desiti ako Vučić ugrize ispruženu ruku Sarajeva ? Sarajevo treba ostati otvoreno, a ako Vučić opet pobjesni, treba ga odjebati onako kao i Bandića. To je najlakše.
Ridjobrki

#23 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Ridjobrki »

Druže Skijaš, dopusti mi malo vulgarnosti u želji da na najjednostavniji i najplastičniji način iskažem svoju poantu...

Ne velim ja da ne trebamo dati pičke ali bih bar da nas prije toga izvedu na piće i u kino.

Što vazda skidamo gaće a da nam niko ni zaiskao nije?

O tom ja pričam.
Skijaš

#24 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Skijaš »

rtf wrote:
weredsf wrote:
Sarajevo jos nije oslobodjeno
Mislim da si u cetiri rijeci opisao najtacnije situaciju u Sarajevu. Sve vise i vise mislim da Sarajevo ne zasluzuje da bude bosnjacki kulturni, ekonomski, nacionalni i vjerski centar i da je mozda vrijeme da se to izmijesta u neki drugi grad. Naravno niko se ne bi odrekao Sarajeva, samo Sarajevo kakvo je sad, Bosnjaci Sarajeva kakvi su sad, ne zasluzuje da bude centar bosnjastva u svakom pogledu. Cini mi se da danasnje Sarajevo stopa Bosnjake u nacionalnom i svakakvom razvitku i da bi to neki drugi bosnjacki grad puno bolje obavio.
Prvi komentar na forumu i odmah o bošnjačkim gradovima i centrima bošnjaštva :-D Da nije puno kume ?
zavrzlama

#25 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by zavrzlama »

Vucic je povukao prvi potez da se istom ne stavljaju u prvi plan zasluge iz proslosti...da li je on iskren uopste nije bitno,bitno je sto stotine hiljada srba u BIH vidi i cuje da vucic javno ne podupire dodikove secesionisticke izjave i aktivnosti,sto je dobro za BIH...Ja licno znam da je vuciceva ideologija ostala ista,ALI da stanje na terenu ga prisiljava da mijenja traktiku i spusta ljestvicu ...kad te neprijatelj javno napada,.znaci da je jak,kad ti javno podilazi,a tajno zeli sve najgore ,znaci da je slab..to je vucic...

Ne vjerujem da ce vucic ici od kuce do kuce po rs-u i objasnjavati da sto na tv ne podrzava dodika je samo taktika a da ga u tajnosti podrzava,niti ce dodik javno na tv reci da ga vucic ignorise kao dio taktike...tako neka nama ovakvog vucica,ima od njega koristi..
Post Reply