Sarajevski papci i izdajnici...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

cheguevara

#1 Sarajevski papci i izdajnici...

Post by cheguevara »

Pa gdje ste vi Sarajevski papci i izdajnici... vidim bili ste sinoc na koncertu... nek vam je na sramotu... isli ste jednom Goranu Bregovicu koji je izvrijedjao i Vas i vasu drzavu i nase Sarajevo !!!
Taurus

Post by Taurus »

I tebe jos uvijek boli.... Isti smo druze....

Smrt fasizmu
alek

Post by alek »

Taurus wrote:Smrt fasizmu
sloboda misljenju :D T, nisi dosljedan :D
a ovo o izdajama, prevarama i zavjerama :D vam ostavljam na raspravu. ne zelim biti dio toga; ja ionako nikad nisam bila fan :D :D
cheguevara

#4 odgovor...

Post by cheguevara »

Pa kako me nece boliti, ovo je moj grad, moji ljudi... a nista. Vjeruj mi da ce ovdje biti jos rata... pa mi se jos uvijek nismo opametili. Ja ne ulazim u to je li Goran Bregovic Bosnjak, Hrvat ili Srbin... nije bitno, ali je izdao Sarajevo i dosao da uzima pare od Sarajlija! Nije bitno ni to toliko koliko one silne izjave, pjevanje za Beograd dok je taj isti Beograd vrsio agresiju na nasu zemlju i nase Sarajevo!

Znas sta, mi smo uvijek prastali, zaboravljali i zato nas uvijek zajebavaju kako god ko stigne... tako ce biti i u buduce. I onda zasto da se bunimo kad nas neko zajebava, mislim mi smo krivi i trebamo se pomiristi s tim.

Na zalost moram reci da je "sreca" sto postoje stvari oko Srebrenice, jer je to trenutno jedina stvar koja nas podsjeca da je skoro ovdje bio rat i da su nas ubijali na najsuroviji nacin ikad u svrijetu...

Sta reci, osim jedna velika sramota i izdaja...
karanana

Post by karanana »

Che, iz kojeg se grada (zemlje) javljas?
cheguevara

#6 odgovor...

Post by cheguevara »

BiH, Sarajevo...
The_Fluid

Post by The_Fluid »

svaka im cast, njima, 60.000 ili 65.000 hiljada ljudi koji su bili na koncertu, vjeruj mi prije oni nece zaboraviti Srebrenicu, nego ovi sto su kupili kartu pa je prodavali .

Niti ce ti isti u bilo kom kontekstu reci ""sreca" sto postoje stvari oko Srebrenice", jer tu nema stvari, samo mrtvi ubijeni ljudi, moj ti cheguevara.

Dakle, smisao ove teme je sta? Osim sto ti je krivo sto je Kosevo bilo puno?
rumenko

Post by rumenko »

Ja isto ne kontam...mi smo strucnjaci da pljujemo sami po sebi...radi se o krizi morala(mnogi ce sad reci "mojne tisra") moguce i da sam glup i da ne kontam (ako je tako izvinjavam se na gluposti)...ali nakon svega svega sto je taj mali uhljup i peksin(goran bregovic) nalaj'o....nakon sto Bosni i Sarajevu u ratu nikad nije ni deklarativno pruzio nikakvu ama bas nikakvu podrsku(za razliku od sbije i beograda)...60000 ljudi pjeva djurdjevdan na Kosevu...svaka nam cast.... i sve sto nas je spucalo u ratu malo je...sto nas vise bijes/pljujes/koljes mi smo sve glasniji........"heeej djurdjevdan je"...ojha
cheguevara

#9 odgovor...

Post by cheguevara »

Naravno da ces tako misliti kad si bio na koncertu. Sto se tice toga da mi je krivo, nije mi krvo... al mi jeste zao!

Mogao sam ja ici na koncert, ali nisam jer me nikad Dugme nije fasciniralo niti sam ih simpatiso.

Zao mi je sto ce sutra doci jedna PEVALJKA zvana CECA ili pjevac zvani THOMPSON pa taj isti stadion i ovo nase Sarajevo oduseviti i napuniti...
sllatki

Post by sllatki »

The_Fluid wrote:svaka im cast, njima, 60.000 ili 65.000 hiljada ljudi koji su bili na koncertu, vjeruj mi prije oni nece zaboraviti Srebrenicu, nego ovi sto su kupili kartu pa je prodavali .

Niti ce ti isti u bilo kom kontekstu reci ""sreca" sto postoje stvari oko Srebrenice", jer tu nema stvari, samo mrtvi ubijeni ljudi, moj ti cheguevara.

Cinjenica je jedna: "jos jedan *etnik zaradio 200.000 maraka" na osnovu glupih bosanaca... Ostalim clanovima svaka cast ali... Znate onu staru "s kime si takav si"
car-x

#11 Re: odgovor...

Post by car-x »

cheguevara wrote:Naravno da ces tako misliti kad si bio na koncertu. Sto se tice toga da mi je krivo, nije mi krvo... al mi jeste zao!

Mogao sam ja ici na koncert, ali nisam jer me nikad Dugme nije fasciniralo niti sam ih simpatiso.
Zao mi je sto ce sutra doci jedna PEVALJKA zvana CECA ili pjevac zvani THOMPSON pa taj isti stadion i ovo nase Sarajevo oduseviti i napuniti...
ovo je za mene dovoljno da se ne ode na koncert.. a sve ostalo je samo presipanje iz supljeg u prazno.. ti ne volis nisi iso.. onih 65000 voli i otislo..

a cece i tompsoni vec odavno gostuju sirom bih, i protiv toga se do sad niko nije bunio.. pa ni zelene beretke..
kub lajkan

#12 Re: odgovor...

Post by kub lajkan »

cheguevara wrote:Ja ne ulazim u to je li Goran Bregovic Bosnjak, Hrvat ili Srbin... nije bitno, ali je izdao Sarajevo
Misliš, kao Dino Merlin?
farky

#13 Re: odgovor...

Post by farky »

cheguevara wrote: Na zalost moram reci da je "sreca" sto postoje stvari oko Srebrenice
:( :( :(

tebi je to sreca?
flora.sa

Post by flora.sa »

sllatki wrote:
The_Fluid wrote:svaka im cast, njima, 60.000 ili 65.000 hiljada ljudi koji su bili na koncertu, vjeruj mi prije oni nece zaboraviti Srebrenicu, nego ovi sto su kupili kartu pa je prodavali .

Cinjenica je jedna: "jos jedan *etnik zaradio 200.000 maraka" na osnovu glupih bosanaca... Ostalim clanovima svaka cast ali... Znate onu staru "s kime si takav si"
ne hebi po trnju!!!
:x :x
dosta više sa muslimanima (ne Bošnjacima, nego muslimanima) na baterije...
žalite se za sve, a uvijek ista priča...pa koliko puta vas je taj isti mladi musliman Bičakčić zahebo?
koliko para oduzeo od šehidskih porodica?
za B. Izetbegovića da i ne govorima...sve go kriminalac...
od privtrednog kriminala u BiH ner možemo oči otvoriti, a vi se svezali Gorana Bregfovića...
da su i oni Bogdom bili van BiH, bilo bi nam puuuno bolje!!!
:x

p.s. nisam bila na koncertu, ali nhe iz razloga iz kojih niste bili vi koji se oduzimate uz turbo melos ceca, maca, i kuca!!!!

ma, nhe izlazite iz Royala, i bazena, a nama držite moralnhe prodike!!!!
cheguevara

#15 odgovor...

Post by cheguevara »

Hej slusaj ti nesto, ako ti nisi svejstan sta je taj isti covjek izjavio i sta je radio tokom rata u Srbiji... itd. da sad ne pricam, jer i ti to dobro, dobro znas...

Zelene beretke su se oglasile jer je Alija za njih ipak znacio nesto, a trebao bi i nama bez obzira sto je i on imao neke svoje musice itd. ali mi bi trebali da tog covjeka postujemo... i na kraju krajeva zar se tebi ne bi ogadio covjek koji javno PSUJE NEKOGA KO VISE NIJE NITI MEDJU ZIVIMA!!! I zasto se ne bi oglasio svijet... ja sam ocekivao da cemo se svi oglasiti...

I naravno Ceca i Thopson pjevaju ovdje radi takvih kao sto si ti... nije ni cudo.

Nema veze, Brega je uzeo lovu, sad se smije i misli u sebi jesam li naguzio Sarajlije itd... i ode on na VIDOVDAN da pjeva u Srbiji i da prosipa cetnikluk...
Prenj

#16 Re: odgovor...

Post by Prenj »

cheguevara wrote:Hej slusaj ti nesto, ako ti nisi svejstan sta je taj isti covjek izjavio i sta je radio tokom rata u Srbiji... itd. da sad ne pricam, jer i ti to dobro, dobro znas...

Zelene beretke su se oglasile jer je Alija za njih ipak znacio nesto, a trebao bi i nama bez obzira sto je i on imao neke svoje musice itd. ali mi bi trebali da tog covjeka postujemo... i na kraju krajeva zar se tebi ne bi ogadio covjek koji javno PSUJE NEKOGA KO VISE NIJE NITI MEDJU ZIVIMA!!! I zasto se ne bi oglasio svijet... ja sam ocekivao da cemo se svi oglasiti...

I naravno Ceca i Thopson pjevaju ovdje radi takvih kao sto si ti... nije ni cudo.

Nema veze, Brega je uzeo lovu, sad se smije i misli u sebi jesam li naguzio Sarajlije itd... i ode on na VIDOVDAN da pjeva u Srbiji i da prosipa cetnikluk...
Tebi taj nick bas ne stoji
Qler

Post by Qler »

boli me kurac sta je radio i sra tadi! ja sam bio na koncertu i da je karta bila 100KM iso bih, bez razmisljanja! Pa bolji mi je on od svih nasih moralista! Svi ste vi papci! Eto sta je! Sve go seljak koji nije ni cuo za dugme! Mene sad pita jedna djevojka jesam li bio na koceru i pita me ko SAD pjeva u dugmetu! EEee! Ona ne zna da se dugme raspalo prije 16 godina! Haloo!

I sta ja sam izdajica sto sam iso da slusam Bregovica, koji baj d ves OSLICNO svira! A niste vi izdajice koji glasate za ove papke, maticare, lovpove i cetnike da vas NA VSE OCI kradu, lazu, da vam zamazuju oci i svaki dan sve vas/nas vise unazadjuju i kulturno nam jebu mater u lice! Pa meni je brega veci covjek od svih njih, a on nije veliki covjek!

Dajte molim vas ne serite vise! Ja postujem Bregivcev stav da se NIKAKO ne mjesa u Sa i BiH vise nego one lopove koji gledaju samo da se vise "umjesaju" pa da pokradu sve sto mogu!

Ja sam postovo Aliju, jer je mogo da je htio napraviti i on belja pa reci da sve koji nisu muslimani ubiju, al nije. Ali dosta vise njega, njegovo je vrijeme proslo, idemo dalje! Bio je i Tito, puno bolji od njega, pa i on umro i nesto, doci ce drugi! Jebo njih! (ups lahun na Alju)!

Budite realni, ovo je grupa, muzika, svirka, nije politika!

P.S. Che Guevara to je ime i prezime, a ne Cheguevara! Papak!
flora.sa

Post by flora.sa »

Qler wrote:boli me kurac sta je radio i sra tadi! ja sam bio na koncertu i da je karta bila 100KM iso bih, bez razmisljanja! Pa bolji mi je on od svih nasih moralista! Svi ste vi papci! Eto sta je! Sve go seljak koji nije ni cuo za dugme! Mene sad pita jedna djevojka jesam li bio na koceru i pita me ko SAD pjeva u dugmetu! EEee! Ona ne zna da se dugme raspalo prije 16 godina! Haloo!

I sta ja sam izdajica sto sam iso da slusam Bregovica, koji baj d ves OSLICNO svira! A niste vi izdajice koji glasate za ove papke, maticare, lovpove i cetnike da vas NA VSE OCI kradu, lazu, da vam zamazuju oci i svaki dan sve vas/nas vise unazadjuju i kulturno nam jebu mater u lice! Pa meni je brega veci covjek od svih njih, a on nije veliki covjek!

Dajte molim vas ne serite vise! Ja postujem Bregivcev stav da se NIKAKO ne mjesa u Sa i BiH vise nego one lopove koji gledaju samo da se vise "umjesaju" pa da pokradu sve sto mogu!

Ja sam postovo Aliju, jer je mogo da je htio napraviti i on belja pa reci da sve koji nisu muslimani ubiju, al nije. Ali dosta vise njega, njegovo je vrijeme proslo, idemo dalje! Bio je i Tito, puno bolji od njega, pa i on umro i nesto, doci ce drugi! Jebo njih! (ups lahun na Alju)!

potpisujem...

ČOVJEK BAR KAŽE ONO ŠTO MISLI...
OVI DO PODNE MISLE JEDNO, OD PODNE DRUGO, NAVEČER TREĆE...
NJIMA NI AZIRA NE BI POMOGLA!!!

pa šta i da je rekao to za A.?
milion puta sam to isto čula na ulici od dr. Sarajlija, pa šta?
ili možda više boli kAD TO KAŽE NEKO, KO JE SLAVAN?
ILI KO JE SRBIN? (pitanje je je li?, iz miješane (ružne li riječi u mp31 :x ) porodice)
reaktor

Post by reaktor »

flora.sa wrote:
sllatki wrote:

ne hebi po trnju!!!
žalite se za sve, a uvijek ista priča...pa koliko puta vas je taj isti mladi musliman Bičakčić zahebo?
od privtrednog kriminala u BiH ner možemo oči otvoriti, a vi se svezali Gorana Bregfovića...

p.s. nisam bila na koncertu, ali nhe iz razloga iz kojih niste bili vi koji se oduzimate uz turbo melos ceca, maca, i kuca!!!!

ne slusajte flora.sa
flora.sa je okorjeli kriminalac i dousnik stranih obavj. sluzbi
flora.sa

Post by flora.sa »

reaktor wrote:
flora.sa wrote:
sllatki wrote: Cinjenica je jedna: "jos jedan *etnik zaradio 200.000 maraka" na osnovu glupih bosanaca... Ostalim clanovima svaka cast ali... Znate onu staru "s kime si takav si"
ne hebi po trnju!!!

ne slusajte flora.sa
ma, samo da nisam doušnik SDA!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
reaktor

Post by reaktor »

Qler wrote:boli me kurac sta je radio i sra tadi! ja sam bio na koncertu i da je karta bila 100KM iso bih, bez razmisljanja! Pa bolji mi je on od svih nasih moralista! Svi ste vi papci! Eto sta je! Sve go seljak koji nije ni cuo za dugme! Mene sad pita jedna djevojka jesam li bio na koceru i pita me ko SAD pjeva u dugmetu! EEee! Ona ne zna da se dugme raspalo prije 16 godina! Haloo!

obrisi pjenu oko usta, and take your pill :-) :-) :D
reaktor

Post by reaktor »

flora.sa wrote:
reaktor wrote:
flora.sa wrote:ne hebi po trnju!!!

ne slusajte flora.sa
ma, samo da nisam doušnik SDA!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
nista nije iskljuceno... :lol:
reaktor

Post by reaktor »

a fakat, ko sada pjeva u dugmetu?
8)
savjest

Post by savjest »

flora.sa wrote:
ČOVJEK BAR KAŽE ONO ŠTO MISLI...
I Karadzic je pred TV kamerama rekao "ono sto misli", to jeste da ce istrijebiti jedan cijeli narod, sto prema tebi znaci da je Karadzic ok?
:zzzz:
flora.sa

Post by flora.sa »

jedno je reći, dr.je raditi...

uporediti Bregovića sa Karadžićem, je kao uporediti Izetbegovića sa Hitlerom!

odgovor ti je ovdje!
samo malo razmisli.
Post Reply