SARAJEVSKI DIVLJI ISTOK!
- morti
#1 SARAJEVSKI DIVLJI ISTOK!
Čitam juče u novoj S. Bosni članak o "umrloj" Ilidži...
Uglavnom,tu se pominju mafijaška imena,kriminalne radnje,"ispovijesti "Ilidžanaca,poređenje sa Bronxom,arhitektonski kič...
Uglavnom,prikazuju današnju jadnu sliku Ilidže...
Znao sam da je Ilidža davno propala,ali kad sam ovo pročitao pomislih:"Pa gdje ja živim???"...
jel istina da je zapadno predgrađe bh. prijestolnice postalo je najveće leglo kriminala na Balkanu...
Ko je čitao,kakvi su vaši stavovi,imate li informaciju više...
Pucajte...(ne doslovno;)
Uglavnom,tu se pominju mafijaška imena,kriminalne radnje,"ispovijesti "Ilidžanaca,poređenje sa Bronxom,arhitektonski kič...
Uglavnom,prikazuju današnju jadnu sliku Ilidže...
Znao sam da je Ilidža davno propala,ali kad sam ovo pročitao pomislih:"Pa gdje ja živim???"...
jel istina da je zapadno predgrađe bh. prijestolnice postalo je najveće leglo kriminala na Balkanu...
Pucajte...(ne doslovno;)
-
savjest
I to je previse jer da imalo razmisli vec davnih dana bi mogao primjetiti o kakvom se tariguzu radi. Dovoljno je pogledati njihove EKSLUZIVNE, SENZACIONALNE LAZI? UH PARDON "NASLOVE".digger wrote:To je jedini savijet koji imas?savjest wrote:Prijateljski savjet.
Ne citaj te gluposti. Ta tzv. novina nema veze sa zdravom pameti.
tipa ovoga ispod

-
savjest
- 8. sekretar SKOJ-a
#8 Re: SARAJEVSKI DIVLJI ISTOK!
Nisam čitao članak, živim na Ilidži i Ilidža je bila i jeste crna rupa kriminala.morti wrote:Čitam juče u novoj S. Bosni članak o "umrloj" Ilidži...
Pucajte...(ne doslovno;)
Dabogda se na IB10 aktivirao kakav manji vulkan!
- stickitout
http://www.hepek.org
- morti
Znam ja previše dobro gdje živim...dedi wrote:morti kad si zadnji put bio na ILIDŽI pa od rata je na njoj divlji zapad zar ti neko mora reći ili negdje da pročitaš da to skontaš.
Susrećem se sa sranjima(manjim ili većim) kad god izađem na fukaš...
Ali mi je ovak tekst malo više otvorio oči,jer nisam znao neke stvari koje sad znam...
U to me štos...
A i tražio sam vaše mišljenje...
-
DarkAngel
#12 Slobodna Bosna je super novina
Vjerujte mi Slobodna Bosna je super novina.Ima tu i neistina ali ne takvih da ih namjerno plasiraju, vec zato sto je to takva vrsta novina.To su novine koje uvijek plasiraju senzacionalne tekstove,pa ponekad nisu ni dovoljno provjerene, ali zaista ima i istina i jedina su novina koja je smogla snage da se suprostavi ovim "allahu ekber" lopovima i razbojnicima.
-
Kotromanic
Slobodna Bosna ili njeno TV izdanje "60 minuta" su najvece smece proizvedeno u zadnjih nekoliko godina. Njihova osnovna premisa> Islamski terorizam na celu sa BinSjekiricom (desnom rukom Osame Bin Ladena-koji je inace preletio BiH, pa je samim tim BiH postala teroristicka zemlja u kojoj vlada zakon talibana), jedino je posluzila proustaskim krugovima za koje isti ti novinari rade. Da je Tudjman ziv, vjerovatno bi im dao orden kralja Tomislava ili Kresimira (nebitno kojeg). Da li se mozda neko sjeca Avdicevog PANICNOG gostovanja u Dnevniku HRT-a, "povodom bombaskih islamisticko-teroristickih napada u reziji Sanela Bin Azdahe" po Sarajevu?
Tad sam tek shvatio kako izgleda pravi PAKSU. Ma ni Bakir mu nije bio ravan. Valjda od uzbudjenja, Avdic je zaboravio maternji mu jezik, pa je poceo da prica na hrvatskom, te kolovoz, tjedan, tijek, islamska prijetnja, ... A njegov klon na FTV, sa shok-najavama i shok pojavom, i glasom obojenim smirgl-papirom, naravno sekundu nakon toga, to isto odradi u TV izdanju, pa cak i sa najavama na hrvatskom jeziku. Inacne mladjahni i priglupi Bakir se duboko uvlaci urednici Mariji Topic (pretpostavite gdje), pa zato i ne smije (niti hoce) da pise o njenoj ulozi tokom hrvatske agresije na BiH, niti o ulozi njenog ucitelja, cuvenog Sagolja. To dovoljno govori, o karakteru tog pateticnog WC izdanja.
Tad sam tek shvatio kako izgleda pravi PAKSU. Ma ni Bakir mu nije bio ravan. Valjda od uzbudjenja, Avdic je zaboravio maternji mu jezik, pa je poceo da prica na hrvatskom, te kolovoz, tjedan, tijek, islamska prijetnja, ... A njegov klon na FTV, sa shok-najavama i shok pojavom, i glasom obojenim smirgl-papirom, naravno sekundu nakon toga, to isto odradi u TV izdanju, pa cak i sa najavama na hrvatskom jeziku. Inacne mladjahni i priglupi Bakir se duboko uvlaci urednici Mariji Topic (pretpostavite gdje), pa zato i ne smije (niti hoce) da pise o njenoj ulozi tokom hrvatske agresije na BiH, niti o ulozi njenog ucitelja, cuvenog Sagolja. To dovoljno govori, o karakteru tog pateticnog WC izdanja.
- Fair Life
@Kotromanic
Sve sto si napisao nema nikakvog kontakta sa temom i Senadovim clankom o aktuelnoj situaciji na Ilidzi.
Kao da se pomalo pribojavas njegovog pisanja?! Zaviruje Senad gdje jos dugo krim. inspektori nece zaviriti... Senad nije pas na lancu gospodara.
Ako ti ne znas sta i kako sa istinom...
Sve sto si napisao nema nikakvog kontakta sa temom i Senadovim clankom o aktuelnoj situaciji na Ilidzi.
Kao da se pomalo pribojavas njegovog pisanja?! Zaviruje Senad gdje jos dugo krim. inspektori nece zaviriti... Senad nije pas na lancu gospodara.
-
kub lajkan
Fair Life wrote:@Kotromanic
Bolesnik, i to neizlječivi... znaš na koga mislim...
- Vodenjak
A shoooo?savjest wrote:Kazu da dvije stvari nemaju granica. Svemir i ljudska glupost. Ovo drugo upravo potvrdujes.Vodenjak wrote:Ko ovo pobijedi 81:29?||||| wrote:A vi ne možete ništa htjeti ako to Allah, Gospodar svjetova, neće. (81:29)![]()
![]()
Pa nisam gledo tekmu ba!
-
kub lajkan
Možda je Godyear liga?Vodenjak wrote:Ko ovo pobijedi 81:29?||||| wrote:A vi ne možete ništa htjeti ako to Allah, Gospodar svjetova, neće. (81:29)![]()
![]()