Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mračajski proto

#6703 Re: Sarajevski derbi

Post by Mračajski proto »

Divan grad. :thumbup:
BlueBlood

#6704 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

:wink: :-D
veljaca

#6705 Re: Sarajevski derbi

Post by veljaca »

Image
alchak.ba

#6706 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

vozač

#6707 Re: Sarajevski derbi

Post by vozač »

alchak.ba wrote:haj sviju vam i jedni i drugi budite bar malo duhoviti da se nečem' nasmijem....
mislim da je derbi u potpunosti opravdao epitet koji nosi, kako navijanjem tako i igrom na zelenom tepihu, a poseban šarm svemu davao je svojim komentarima Igor Kristić ... i nek nije Arena prenosila ovu utakmicu, 'ta će oni sa svojim HD-om, imamo mi BHT i njihov skype, jel ti ovo za nasmijat se ili je za roknut se
nikimostar

#6708 Re: Sarajevski derbi

Post by nikimostar »

Nisu sve titule kupljene ali ova zadnja ovogodisnja jeste definitivno,znam iz pouzdanih izvora,ali eto valjda to kod nas tako treba i moze,i svi to znaju samo se prave ludi.

Ja u kladionici u Bet-live lik dode stavlja 500 KM na zelju 2 protiv Olimpika,posto zahtijeva 5 kombinacija stavio nekih 1.1,1.05 kvota samo da zadovolji uslov.

I u ponedeljak pricam to sa jednim likom,kaze pa to su svi znali,gdje si ti bio,dogovorili se oni ,mi smo svi igrali 2 eto toliko o ligi,sampionu i tituli.

Da napomenem da nisam navijac ni zelje ,a ni sarajeva.
alchak.ba

#6709 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

vozač wrote:
alchak.ba wrote:haj sviju vam i jedni i drugi budite bar malo duhoviti da se nečem' nasmijem....
mislim da je derbi u potpunosti opravdao epitet koji nosi, kako navijanjem tako i igrom na zelenom tepihu, a poseban šarm svemu davao je svojim komentarima Igor Kristić ... i nek nije Arena prenosila ovu utakmicu, 'ta će oni sa svojim HD-om, imamo mi BHT i njihov skype, jel ti ovo za nasmijat se ili je za roknut se
Ma ne gledah na tv, a na wannabe stadion ne ne idem godinama....
Slusah na radio i vjeruj mi da je Kristic mehlem za usi za onu dvojicu debila.
vozač

#6710 Re: Sarajevski derbi

Post by vozač »

nikimostar wrote:Nisu sve titule kupljene ali ova zadnja ovogodisnja jeste definitivno,znam iz pouzdanih izvora,ali eto valjda to kod nas tako treba i moze,i svi to znaju samo se prave ludi.

Ja u kladionici u Bet-live lik dode stavlja 500 KM na zelju 2 protiv Olimpika,posto zahtijeva 5 kombinacija stavio nekih 1.1,1.05 kvota samo da zadovolji uslov.

I u ponedeljak pricam to sa jednim likom,kaze pa to su svi znali,gdje si ti bio,dogovorili se oni ,mi smo svi igrali 2 eto toliko o ligi,sampionu i tituli.

nisi se zapitao da možda nije promašio koju od tih "sigurica", tih 1.05, 1.10 i slično :D
alchak.ba

#6711 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

nikimostar wrote:Nisu sve titule kupljene ali ova zadnja ovogodisnja jeste definitivno,znam iz pouzdanih izvora,ali eto valjda to kod nas tako treba i moze,i svi to znaju samo se prave ludi.

ma nije da smo i mi zrtvena janjad....
doduse, ovu sezonu su nas sudije u 3 tekme izmasakrirale:
listica, leotar i borac.

al dobro, imali smo i mi svojih kikseva: Zvijezda, Travnik, Gradina i Celik.
Kad sve zbrojis.... tu je to negdje
EdinŠopović

#6712 Re: Sarajevski derbi

Post by EdinŠopović »

I pustili mu oni 500 KM da uplati? I šta je čudno da Željo 120. put u 120. međusobnom susretu dobije Vucove?
nikimostar

#6713 Re: Sarajevski derbi

Post by nikimostar »

vozač wrote:

nisi se zapitao da možda nije promašio koju od tih "sigurica", tih 1.05, 1.10 i slično :D

Ne ne bi ni znao sta je odigrao,da nisam pitao djevojku koja tu radi,pa mi ona rekla,sve je pogodio,bas sam pratio :roll:
EdinŠopović

#6714 Re: Sarajevski derbi

Post by EdinŠopović »

alchak.ba wrote: doduse, ovu sezonu su nas sudije u 3 tekme izmasakrirale:
listica, leotar i borac.
Leotar 0:3 što ste dobili?
nikimostar

#6715 Re: Sarajevski derbi

Post by nikimostar »

EdinŠopović wrote:

I pustili mu oni 500 KM da uplati? I šta je čudno da Željo 120. put u 120. međusobnom susretu dobije Vucove?

pustili ga,kazem nisam ni znao sta igra dok mi djevojka koja radi nije rekla
alchak.ba

#6716 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

EdinŠopović wrote:
listica, leotar i borac.
Na Kosevu, nepostojeci opsajdi, cisti penal ne sviran itd....
vozač

#6717 Re: Sarajevski derbi

Post by vozač »

alchak.ba wrote:

ma nije da smo i mi zrtvena janjad....
doduse, ovu sezonu su nas sudije u 3 tekme izmasakrirale:
listica, leotar i borac.

al dobro, imali smo i mi svojih kikseva: Zvijezda, Travnik, Gradina i Celik.
Kad sve zbrojis.... tu je to negdje
leotar, slavija itd. itd.
nikimostar

#6718 Re: Sarajevski derbi

Post by nikimostar »

Mislim ima tu jos stvari,necu da pisem,nisu za foruma,zeljo jeste mozda i najbolja ekipa u ligi,ali ovo sto se radi je sramota :-?
EdinŠopović

#6719 Re: Sarajevski derbi

Post by EdinŠopović »

alchak.ba wrote:
EdinŠopović wrote:
listica, leotar i borac.
Na Kosevu, nepostojeci opsajdi, cisti penal ne sviran itd....
Bilo bi lijepo da to vidim negdje. Gledao sam utakmicu i ništa od toga nisam vidio. A trudio sam se da vidim.
alchak.ba

#6720 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

EdinŠopović wrote: Na Kosevu, nepostojeci opsajdi, cisti penal ne sviran itd....
Bilo bi lijepo da to vidim negdje. Gledao sam utakmicu i ništa od toga nisam vidio. A trudio sam se da vidim.[/quote]

Jedino da ti svoje oci i sjecanja iskopam i dam....
vryzas

#6721 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Dead Man Walking wrote:
Sarajevo_Grad wrote:Zašto Manijaci nisu ništa pjevali?
Zbunile nas horde ovacijama za sampiona.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:
alchak.ba

#6722 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

vozač wrote:
leotar, slavija itd. itd.
ne kontam na sta se ovo odnosi, al sad si me podsjetio na kvazigraca Nuhanovica i fule protiv Slavije.

fuj
vryzas

#6723 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Kemal Malovčić wrote:
wannabe_ultra wrote:
Arteta wrote:Ne znam zasto Amar nije ubacio Jamaka?
bio je u vidno alkoholiziranom stanju :D
ja sam majke mi poželio jamaka vidjeti, sve sam ga prizivo :D

:D
omega369

#6724 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

nookey wrote:
miki.ba wrote:Vidim neki navijaci Željeznicara tvrde kako su pokazali da su nadmocni...pardon al iz dva derbija ste uzeli 1 bod mi 4, kako ste pokazali nadmoc?
Pa dobro nas je i Travnik znao uzeti kad smo slavili duple krune, je li to dokaz nadmoći Travnika?
Nikakav argument. Mi govorimo o ekipama koje se bore za titulu. jedna je instant, mjenja se svake polusezone, nema kontinuitet a navodno ni kvalitet, druga ima kontinuitet i sve ostalo. I sta dobijemo sinoc? skoro pa nista od obje ekipe, razlika se ne primjeti! Mislim, ako cemo realno govoriti. Ok, jeste malo i kisa ucinila da teren bude klizaviji ali padala je nama kisa protiv levskog pa osim jednog ispada zlatkovica (nemanja, nemanja, pazi...) ne bi vise klizanja. ono sinoc isto balet po vodi. jedan od losijih derbija
bandovic jeste igrac utakmice ali ne zaboravite da onu prvu sto je skinuo sve i da je bio gol ne bi bio priznat jer je akcija vec bila prekinuta zbov gol-auta. Tako da ostaje da je cini mi se Sarajevo imalo vise udaraca prema golu, pa cak i u okvir
Last edited by omega369 on 09/05/2013 10:54, edited 1 time in total.
EdinŠopović

#6725 Re: Sarajevski derbi

Post by EdinŠopović »

alchak.ba wrote:
EdinŠopović wrote: Na Kosevu, nepostojeci opsajdi, cisti penal ne sviran itd....
Bilo bi lijepo da to vidim negdje. Gledao sam utakmicu i ništa od toga nisam vidio. A trudio sam se da vidim.
Jedino da ti svoje oci i sjecanja iskopam i dam....[/quote]

Gol Hadžića i penal su ofsajdi. Udarac u glavu ovog što je pao kao pokošen nije za crveni i na kraju nije igrač Leotara igrao rukom nego je ovaj vaš mali gurnuo loptu.

Normalno, sve se bolje vidjelo na Areni, ali od ovog ništa nije upitno.
Post Reply