Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa naravno,dok mi vama nabijamo kompleks u medjusobnom nadmetanju,vama su najveći uspjesi naši neuspjesi sa klubovima koji veze nemaju sa našom ligom. Ali dobro,razumijem u neku ruku,kad vam je najpoznatiji navijač potvrdio da je najveći uspjeh Sarajeva ispadanje Želje od Videotona,onda vam je sve jasno.
Šibicar wrote:Pa naravno,dok mi vama nabijamo kompleks u medjusobnom nadmetanju,vama su najveći uspjesi naši neuspjesi sa klubovima koji veze nemaju sa našom ligom. Ali dobro,razumijem u neku ruku,kad vam je najpoznatiji navijač potvrdio da je najveći uspjeh Sarajeva ispadanje Želje od Videotona,onda vam je sve jasno.
Ovaj derbi je jedini razlog sto ja ne bih nesto previse bio zagrijan da liga ima samo 8-10 ekipa. Jer bi derbi bio igran vise puta godisnje, i tu bi se mozda i izgubila ta neka car.
Sad bez zajebancije,derbi je derbi,kol'ko god to otrcano zvučalo,ali tu se nikad unaprijed ne može prognozirati pobjednik,naravno svi navijački žele pobjedu,ali u derbiju do nje nikad nije lako stići,zato i jeste tako slatka.Uostalom,ovo je jedina utakmica koja se u ovoj našoj ligi može nazvati DERBI,sve ostalo su samo obične ili jače utakmice,bez obzira na pozicije na tabeli.
Steta sto je Zeljo odmakao jer bi derbi imao puno vecu draz a ovako.... Zeljo ima more prednosti (psihicka neopterecenost utakmicom i bodovima, odsustvo Husrefa, pobjednicki mentalitet) te bi bilo pravo iznenadjenje ako to ne uspiju "unovciti". Opet kada okrenem drugacije ja ne pamtim igracki pa i igrom losijeg Zelju tako da bi to mogla biti sansa za Sarajevo ( ove zadnje dvije utakmice mi daju pravo da se nadam). Samo nek ne bude 0:0 pa kako god zavrsi nek pobjedi bolji. I za nadati se da se makar ovu utakmicu nece raditi sa sudijama odnosno da se nakon utakmice nece pricati o istima jer sama utakmica nema neki znacaj bar kad su bodovi u pitanju ni jednoj ni drugoj ekipi.... Neka pobjedi bolji.